Майчета,на колко години забременяхте?

• 53 177
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 75
На на 21 забременях,на 22 родих

# 76
С първото забременях, когато бях на 29, а с това на 33 години.

# 77
На 24 год. и забременях, и родих ...  Peace

# 78
С първото си дете забременях на 19 г.
С второто на 30 г.
С третото на 31 г.

# 79
На 27. Малко след като се почувствах готова и напълно убедена, че това искам.

# 80
  • В светлината на слънцето
На 35 забременях с първото си дете, родих на 36. Второто го родих 18 дни преди да стана на 40. Късното забременяване не е заради проблем - бил той здравословен, бил той финансов. Просто така решихме с мъжа ми. Между другото бракът ни е дълъг - тази година ще направим 16 години.
И двете ми забременявания бяха от раз, имах безкрайно леки бременности, родих нормално, с по два шева, супер леко, възстанових се точно за два часа след ражданията си.
Според мен възрастта няма абсолютно никакво значение, важно е дали си подготвен психически. Peace
Мислехме и за трето, но май сме на вълна отказване - и двете ни деца са големи бесове, така че още един бяс вече ще е пълна лудница. Crazy Макар че никога не е късно за размисляне Mr. Green

# 81
  • Пловдив
Започнахме с опитите за детенце, когато бях на 24, забременях с помощта на асистираната репродукция на 29.

# 82
 На 21г. забременях и родих.  Мисля , че си беше съвсем навреме  Hug  ...така имам предполагам по-дълго време да се чудя за трето  Wink

# 83
Първият път - на 26г.
Вторият път - на 29г.
Втория път бях по-неподготвена   Laughing

# 84
На 31 забременях, на 32 родих. Щях да се радвам ако се беше случило на 28-29, но понякога нещата не са напълно в наши ръце. Имах много лека бременност (макар и твърде рискова във физическо отношение беше много лека) и още по-леко раждане. Въпреки, че беше секцио.

# 85
на 20г забременях и на 21 ще родя Simple Smile мисля че,не е рано

# 86
Аз забременях на 23 и живот и здраве на 24 ще родя. Няма знаечние възрастта, по - скоро как се чувстват родителите.

# 87
Забременях на 22, а родих на 22 и половина  Grinning

# 88
  • Видин
Забременях на 22, а родих на 22 и половина  Grinning
6 месеца ти е била бременността? Rolling Eyes

# 89
Хм, интересен въпрос май трябва да е На колко години родихте? защото аз от 23 годишна се опитвам да забременя и имам две неуспешни бременности зад гърба си, сега съм на 27 и се надявам, че тази ще е с щастлив и красив финал  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт