Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 87 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
TheNMaster , чудно ти изглежда соленият кекс, и аз си копирах рецептата Heart Eyes.
Hug Hug Hug
Може и някакво колбасче да се сложи нарязано на кубчета.Ще стане по-цветно и по-вкусно.
Аз нямах и затова не съм сложила....

# 346
  • сред люляците
TheNMaster, честита придобивка! Радвам се, че те виждам тук  bouquet

Аз се отчитам с много вкусните джоб питки на Петя, които правих вчера.

# 347
краси.мира, тортата кола е чудесна!
Лабрекс, много красива питка си направила! Би ли споделила за украсата?
@ИВКА@, честит син! Да сте живи и здрави! Да ти е късметлия малкият Петрослав, много радост и гордост да ти носи!  bouquet Hug
tracy_t, много са красиви снимките ти! Винаги ги гелдам с удоволствие! За ястията не се и съмнявам, че са много вкусни! Peace
Anuck, крем супата ти от тиквички изглежда много апетитно! А хлябът ме заинтересова сериозно!
Нордина, една молба... Ако може една идейка само да са по-големички снимките ти, за да мога да преглъщам по-добре...
verabel, твоят гювеч ме вдъхнови! Peace
merydit, импровизираният ти десерт много ми хареса!
didibu, твоите снимки редовно ме оставят без дъх...
Гелева, Гелева... Виждам, че си се поправила! Laughing Hug Hug Hug Чудесно е при теб, както винаги!
Илрай, и при мен нещицата са простички. Важното е да са вкусни! Не се съмнявам, че пиленцето ще е вкусно! Смятам в най-скоро време да проверя! Wink
Еси, и тортата, и сладките ти, и питките... са чудни!
Бении, и ние едно време вкъщи правехме тези полумесеци. Това е един от първите ми сладкиши. Как ме върна в детството...
svetlane, чудна е огромната палчинка! Но кремът, кремът е чуден! Нарича се сладкарски крем. Италианците много го използват за тартини, пълнят ги с крем и отгоре с плодове.... Crazy Crazy Crazy
vesi_nn, лебедите, ах, лебедите... Невероятни са!!!
Селма, чудесна новина! Да е лека бременността ти!  bouquet  bouquet  bouquet
mery_poppins1, мекичките ти са изкушаващи!
matze, и баничките, и гювечетата са чууудни!
Леля Ог, дано всички дни са така добри за теб(и нас, като възхитители) в кулинарно отношение, (и не само в кулинарно, де), както е бил вчерашният!  Grinning
bliznacite2004, чудесна е питката с кайма, но късаърът ме заинтригува. Ако може рецептата, моля!
rossonera, чудна ябълкова торта!
Veseto, кавърмата ти е точно по моя вкус! Peace
Кари, тортата ти е много нежна!
TheNMaster, много, ама много се радвам да те срещна тук!  bouquet
Pety, чудесно меню! Взех им мерника вече на твоите джоб питки!
Пепчоооо, пълнената рибица... Невероятна е ! Ако може рецептата и да питам дали може с друго месо да се направи, че глигани не виждам около мен. Hug

Най-накрая да покажа малко манджи, че прекалих.... Laughing

Първият Laughing ми успешен пълнозърнест хляб от машинката:

Шарен гювеч:

# 348
Beniii, извинявай, че ти пуснах линка, ама като те питат (1-2 човека...) ти си покажи темата, те не знаят къде да търсят. Даже я сложи в подписа за по-лесно.  Hug
И понеже много ми харесаха и полумесеците, и кекса - реших да улесня хората, да не питат отново и за кекса.

# 349
Е добре де...бива ли такова нещо  #Crazy....от сутрината до вечерта 5страници...кога да разгледам всичко едно по едно.Поздравления за ентусиазма ви и прекрасните предложения....

От днешния ден....

Руло от мляно месо             Празнична пита

Леле yagodka изчервих се и толкова мило ми стана.Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:28 от nordina

# 350
Благодаря ти и мерси за съвета  bouquet

# 351
Anuck би ли написала рецептата за домашния хляб  Praynig

# 352
Почти изпуснах темата, връщам се да чета.
Лоша снимка на хубава салата - рукола, портокал, тиквички, моркови с дрссинг от зехтин, малко балсамико, мед и  портокалов сок. Нямах кедрови ядки, хубаво е да се добавят Peace

# 353
  • София
Аглея ,би ли казала рецептата за добруджанките мчного вкусно изглеждат   Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238285.Grinning

# 354
Ще може ли рецептата за джоб питките на Петя?

# 355
  • Bulgaria-Italia
Привет на всички момичета   chefКолкото и нахранена да сядам пред компютъра ,винаги мога да си хапна по нещо от всички вкусотии,които предлагате .

Ето нашето меню от вчера и днес

паниран качамак

пиле по ловджийски

пълнена пъстърва с магданоз и масълце

тутманик

# 356
Мастерче- Честит ти фотоапарат  Party радвам се, че ще те виждаме често тук  Simple Smile кекса със спанак е супер   chef
Ягодка мерси , рецептата за късър е тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254554.msg6202608#msg6202608
kasier- големи вкусотии у вас .... Crazy   bouquet
mari eta- разкошен кекс  Flutter може ли рецептата ?

# 357
  • DE
Ето го и сладкиша на Бени
оЩе топъл и вече го нападнахме.
Много е вкусен и пухкав.
Замина ни вечерята на кино Mr. Green
Бени благодаря  bouquet

# 358
Първият ми домашен сладкиш от години -полумесеците стана  Grinning
Мерси за рецептата отново.

# 359
svetlane страшно пиленце  hahaha Joy
Кари_ страхотна торта   bouquet
tracy_t много апетитно кремче  thumbsup
mari_eta не си падам много по кексове, но твоя ми иде да го грабна от монитора  smile3508
TheNMaster кекса ти е много интересен, предполагам и вкусен  newsm78
пеп-4o както винаги менюто ти е за завиждане   Hands Clap omm
yagodka и у вас много вкусно  Hug
nordina питката е много хубава   Hands Clap
kasier всичко при теб е вкусно, но тутманика е направо ммммммм  smile3501

Момичета да ви почерпя виртуално, днес майка ми има рожден ден, да ми е жива и здрава и понеже сме далечко и приготвих един "букет", който си хапнахме за нейно здраве  Joy

А за закуска Сандвич "Маймунка"

Общи условия

Активация на акаунт