Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 87 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Лабрекс и аз се присъединявам към списъка с рецептата за ропотамото,много вкусно изглежда  bouquet
леля Ог целувките ти са страхотни,на мен досега не са ми се получавали никога,би ли споделила как ги правиш Praynig
От мен отчета по-късно,че още не съм си свалила снимките от събота и неделя Blush

Аз докато си пусна исканията и Лабрекс пуснала рецептата,мерси  bouquet

# 406
Момичета, толкова вкусни неща показвате! Hug
Ягодка, благодаря за хубавите думи! Hug
Кари, някъде напред невероятна торта видях, поздравления!  bouquet
Леля Ог, толкова красиви целувчици  Heart Eyes
Найстина не мога всички да изброя, но знайте, че сте страхотни! Hug

От мен едни питки-мидички

# 407
  • София
labrex, много благодоря.
Аз съм правила, дори и в буркани, много е удобно  - само  врътваш капачката и става и за мезе и за основно хапване.
Само че варя в тенджера под налягане всичко. Печена ще е по-вкусна сигурно, а и щом е изпитана от Пепи, резултата е ясен. Ще опитам, непременно.

# 408
ООО, Леля Ог, след твойте толкова красиви целувки, аз мисля да не показвам мойте  Joy Joy Joy, че да не стана за резил.
Лабрекс, Joy Joy Joy, аз пък веднаха я подразбрах Селма, но понеже тя твърдеше, че не иска да се разбира много много, затова не посмях да честитя първа  Heart Eyes

# 409
Labrex, благодаря за рецептата за рибката, преди много обичах тези консерви Ропотамо! Със сигурност ще е по-вкусно.
  bouquet
esy, с тези  всеки път различни питчици направо ме разбиваш!
tracy_t, ти пък! Поласкана съм, но покажи и твоите, сигурна съм, че са хубави и ще има какво да науча!
Селма, TheNMaster ,alximika, esy  , благодаря, много сте мили! Радвам се, че ви харесаха целувките ми, за първи път ми се получават от много време насам! Ще ви напиша какво направих този път:

3 белтъка, малки и престояли едно денонощие (друг път не престояват)
200 гр. пудра захар (мисля, че с малко по-малко ще са по-добре)
1 ванилия (друг път не слагах)
малко лимонов сок.

Много, ама много ги бих тоя път. Първо белтъците, после малко захар, после още малко, после всичката и ванилията и много бих, после лимоновия сок и пак много бих. Пекох ги на 110 градуса, един час и веднага ги извадих.
Това е. При втория опит ще разбера дали е било случаен успех или това е формулата.

Целувки за всички и до скоро  Wink!

# 410
  • Пловдив
Пробвах неаполитанската палачинка на Пепика. Не стана същата на външен вид, но определено е много вкусна. Пепика, благодаря за рецептата  bouquet   

# 411
краси.мира - ще ми пуснеш ли рецептата за пилето пълнено със сушени кайсии и смокини?
Не е нищо сложно...около 50 гр сушени кайсии и 50 гр сушени смокини,нарязани на парчета.
Пилето се овкусява със сол,подправки по избор и се пълни с плодовете.Аз го пекох в плик за печене.
Аз си падам по комбинацията сладко-солено,така че за мен плодовете бяха чудесна гарнитура към пилето.
Пп:Пилето не става сладко!    Mr. Green   за тези,които не обичат сладки меса...   

# 412
  • Brussels
Селма, поздравления за страхотната новина! Пожелавам ти лека бременност и  най-сладкото и послушно бебче на света! Hug
Краси, много вкусни ястия си приготвила през почивните дни, особено сладкишчето.
Леля Ог, очите ми останаха в целувчиците ти.
Вчера правих страшно вкусният Английски ябълков сладкиш  на Esy .Горещо препоръчвам! Heart Eyes

# 413
Аелис   сладкишът ти с локум и чудесен,какъв аромат.. Crazy , един сладкиш с компот от праскови и следобедно капучино

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 15:57 от beniii

# 414
  • Пазарджик/Лондон
beniii , благодаря ти  bouquet.Чудесно изглежда сладкиша ми в твое изпълнение Hug. Аз пък току - що направих твоите полумесеци, поръсила съм ги с пудрата захар и чакам да изстинат, да ги оформя и да ги снимам Heart Eyes.Да се бяхме наговорили нямаше да се получи така Joy.Доказателствен материал след около 30 мин Heart Eyes.

# 415
 newsm10 smile3501 браво на нас,страхотно съвпадение,дано ти допаднат полумесеците,не са нищо специално,но пък вкусно Peace

# 416
  • Пазарджик/Лондон
beniii , ето обещаното доказателство  Wink:

За вкуса ще кажа довечера или най- късно утре, че не мога да ги опитам преди вечеря, такъв ми е режима на хранене Heart Eyes.Но по вида и аромата мога да кажа, че са чудесни, дори и без да ги опитвам Heart Eyes.

Вчера голямата ми дъщеря направи шоколадово- бисквитената тортичка на Лео :

# 417
Аелис   изглеждат разкошно Hug  ,а и тортичката ми хвана сериозно окото Crazy

# 418
  • София
Днес - боб със зеле:

# 419
Ееех, момичета, с този сладкиш на Бени само се облизвам, ще взема да го спратна и аз  Hug

Наде, благодаря, изглежда чудесно в твое изпълнение!  bouquet

Леля Ог,  Heart Eyes

У нас за обяд:

Пъстърва с чесново - лимоново масло

Общи условия

Активация на акаунт