Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 86 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
tracy_t, много апетитно у вас  bouquet

bliznacite2004, гъбките изглеждат като истински.

labrex, благодаря за идеята -  копирам рецептата и утре за закуска това ще хапват малчовците  Hug

Дес, Пилешката кавърма изглежда чудесно, предполагам, че е и толкова вкусна.

От мен последно време само спам, та сега да си покажа творенията.

Вчера вдъхновена от чудесната леща на леля Ог сготвих и в къщи леща

Онзи ден пица

# 661
bliznacite2004,много симпатични гъбки! Flutter
vangobi,сигурно пицата "от онзи ден" е била много вкусна! Grinning

# 662
  • София
 newsm64 наистина беше  Mr. Green

# 663
  • София
tracy_t,  kasier, супичката е страшно вкусна и лесна, ето и рецептата - Супа от сьомга с топено сиренце . Hug

# 664
Аелис  благодаря за рецептата още утре ще я пробвам  newsm10

# 665
Добър ви ден, момичета и дядо хаджия!
Smiley* , много ти благодаря за комплимента, а и че си реагирала с линка към морковените бонбони   bouquet , аз нещо вчера хич не се справих с времето. Исках да ти кажа, че морковените са по-вкусни, защото ябълките хем са по-сладки, хем са по-кашести. А морковчетата леко киселки.... мммм.....
Neli4ka, това макаронки ли са или бобчета? Много апетитно ми изглежда! Дай, моля, рецепта!
Селма , това и на мен ми направи впечатление за добродушните форумки. Всички момичета тук (и дядо хаджия) са много добронамерени и позитивни, винаги готови да ти помогнат. Нито един път не видях някой да е наруган, че нещо не знае, че не пита в правилната тема или че е написал нещо грешно. ВСИЧКИ ТУК СТЕ МНОГО МИЛИ! Heart Eyes
Дес, всичко ми хареса и ми изглежда много вкусно!
labrex , ами те бонбоните са съвсем диетични- от ябълки! (има само 200 гр. Захар вътре в сместа Laughing)  Благодаря ти, радвам се, че си ги харесала! Кексчетата ти са супер!
delicate, твоя кекс също е чудесен!
asyalein, както винаги- оригинално, красиво, вкусно! Особено последното много ме впечатли!
mery_poppins1, това пиле цялото ли ще го изядете?! Нямате ли нужда от помощ?  Laughing
Гелева, супата изглежда точно както и ми звучи- превъзходно!
kasier, много диетично, ще взема пример!
bliznacite2004, радвам се, че ти харесват! Чудесна полянка!
tracy_t, благодаря, много вкусни станаха! Много ми харесват новите ти снимки! И ястието изглежда доста вкусничко, ще дадеш ли рецепта?!
vangobi , това беше голям комплимент! И тоята изглежда супер, а пицата още повече!
Ето от мен обещания сладкиш, който много не докарах на вид, но вкусът му е прекрасен (за She-R   bouquet)

Вчера свекървата донесе пица, та затова не готвих. Детето не я хареса и затова, вдъхновена от момичетата (   bouquet Heart Eyes) направих това:

А довечера ще имам гости и направих круши от синьо сирене и... круши.

До сега синьо сирене не съм приготвяла под никаква форма, не обичаме, затова напълно се доверявам на рецептата на Пеп-4о и се надявам гостите да я харесат. Пеп-4о, благодаря!   bouquet
Идеята за формата ми дойде от сладките на mahuak (и за теб   bouquet)

До скоро в новата тема!

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 10:50 от Леля Ог

# 666
  • Пловдив
Пенкейкс по тази рецепта: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1150.msg42652.html#msg42652
и последните парчета от питката Короната на готвачката по рецепта на Labrex:

# 667
Привет на всички Hug
Marieta разкошни шишчета,и ако може да споделиш как правиш гъбеното сосче  bouquet
Селма домашното хлебче е ммммм Heart Eyes
tracy_tпилешките ти дробчета изглеждат много апетитно,а снимката е страхотна Heart Eyesстигнах до калцонето,великолепно Heart Eyes
beniii направо ме погълнаха панираните ти ябълки Heart Eyes
Диана Крайчеваразкошни пелмени Grinning
Гелева ръжените ти хлебчета са уникални,ухае ми през монитора Crazy
пеп-4o искам от заешката супичка Grinning
Аелис баницата ти с майонезата ще бъде изпробвана в най-близко бъдеще Mr. Green
yagodka ох спанак,и с тези кюфтенца отгоре,ммммм Heart Eyes
Леля Ог бонбоните са един път Partyа за синьото сирене с круши,ти нали мен покани дневс на гости Mr. Green Blush
bliznacite2004 много красиви гъбки си набрала Heart Eyes
От мен скромно,но от сърце.
закуска
доматки шмеркезе
и повлияна от неаполитанската палачинка на Пепика,направих нещо подобно  bouquet
разрезче
Всичко м и е от онзи ден,снощи заспах с малката в 8 и се събудих в 22часа, нямаше време за готвене,по-скоро тати вечеря ама от доставки по домовете Blush
Приятен ден на всички  bouquet

# 668
Здравейте момичета  Grinning
да се отчета и аз със няколко неща...
 ,това са млечни питки ..не си спомням кой беше пуснал рецептата,аз я копирах за по бързо/както правя винаги/...но се оказа че не съм копирала как се правят...само продуктите и тъй като от тези продукти които пишеше не стана тесто ами каша ... newsm78 реших да импровизирам ..добавих си брашно колкото трябва за да стане тестото и сложих по парче кайма отгоре...пак ги намазах с мляко...и  станаха  Wink..и все пак благодаря за рецептата ..чудесни са тези питчици  Peace
,тиква с ориз и мляко
,пудинг със сметана и чипс с канела  Grinning

Neli4ka , това сърца ли са?Много апетитно приготвени изглеждат,моля те за рецептата им  Grinning

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 11:36 от merydit

# 669
# 670
  • Пазарджик/Лондон

ilrai78 , мекиците на комшийката са много вкусни , нали?Аз бях приятно изненадана от резултата Heart Eyes.Много ми харесаха кюфтетата със сос, как ги приготвяш?

merydit , много са ти хубави питките Hug.

alximika , много вкусен изглежда твоят вариант на неаполитанската палачинка  bouquet.

mili.m , хвърлила съм и аз око на короната на готвачката, но кога ще й дойде ред не знам ooooh!.

Леля Ог , много вкусен изглежда сладкишът ти Hug.

vangobi , чудесна ти е пицата Hug.

tracy_t , видях го аз пуешкото в любимите ти, чудесно изглежда Hug.

bliznacite2004 , пилето ти със зеленчуци ме размечта, как го приготви?

alisa81, дано да ви хареса баничката Hug.

Днес, използвайки за основа едно и също тесто, направих 4 вида мъфини:love::

С канела, орехи и  локум, както си е в оригинал Joy:

С канела, орехи с смокини/ от сладко Wink/ :

С какао, орехи и смокини :

И последно - с какао, орехи и парченца натурален шоколад Heart Eyes:

# 671
  • Някъде на път....
Аелис, а за всичките тези 4 вида мъфини коя рецепта ползва?  Hug

# 672
от мен лазаня

пържени филийки

и торта Медовик за 1ч / Селма  bouquet /; не знам дали ще успея да снимам и парченце по-късно, че  е за РД на свекърва ми Hug

# 673
Аелис, Алхимика, Леля Ог, благодаря ви много.
Леля Ог, заповядай рецептата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.msg13783336#msg13783336
Сега за бейгълите - много са вкусни, първата тава (аз направих цяла доза 12 бейгъли) малко не се надуха, защото при варенето ги обръщах и от двете страни. Като ги сложих да се пекат, не се надуха много, затова вторите 6 - ги варих само от едната страна, като отгоре ги заливах с лъжица. Съответно се надуха и станаха много хубави, Снимката след малко, че не съм я смъкнала още  Hug

# 674
  • София
Аелис, мъфините ти изглеждат убийствено вкусни и апетитни, особено тези с орехите и шоколада  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт