Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 87 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  За  всики заинтересували се,рецептата на маринованите домати,ето я. Сега надали ще ви свърши работа.Но лятото ,живот и здраве,ще я пусна в отделна тема,за да е по-намеряема. Simple Smile Peace

# 151
   Пети,много апетитни картофени кюфтета! Grinning Как се правят? Simple Smile
   Лабрекс,убийствени конци в питката!Явно това тестенце си го бива! thumbsup
   Пепика,страхотни мезета!Знам,колко сръчна трябва да си,за да ги правиш толкова хубави!  bouquet Моята баба беше истински виртуоз в това отношение!Аз уви не се занимавам с такива работи.... Confused

# 152
 Heart Eyes на  labrex пухкавата погача  Heart Eyes  Crazy

~*~

паста с готово сосче и кашкавал на фурна

# 153
tracy_t , американските палачинки в какъв съд ги печеш?

# 154
Ах, какви чудесни хлебчета за хамбургери, браво Росонера   bouquet
Пепчо, идвам на гости, дано да приемаш, ама съм и с бебе. Откога не съм яла такива мезенце, тук няма хубави мезета, а твоите изглеждат просто .... мням. А може ли рецептата за кашкавалената пита, обожавам кашкавалче, а досега не съм виждала такова чудо като твоето   bouquet
Лабрекс, питката ти е чудна наистина
Селма, аз малко постбременен период ме гони, та чак сега видях, че и ти чакаш детенце, хайде лека и спокойна бременност от мен и едно прекрасно бебче юли месец   bouquet

И от мен преди да се захващам за работа, вечерята ни по рецепта на Нордина
Ориз с пиле, шунка и кашкавал, много стана вкусен, мерси за рецептичката

# 155

Galka, имам специален тиган за тях, с четири малки гнезда, става и за яйца на очи. Изглежда ето така

# 156

Galka, имам специален тиган за тях, с четири малки гнезда, става и за яйца на очи. Изглежда ето така

Благодаря за бързия отговор   bouquet Нямам такъв тиган, но ако намеря ще взема.

# 157
# 158
Благодаря за пожеланията към моята малка именничка мили момичета .  Hug

just femme, Леля Ог , Краси. мира- заповядайте рецептата за пастичките -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458953.msg13696697#msg13696697

labrex, пеп-4о- много е вкусно у вас .. Crazy   chef
краси. мира- тортата ти кола е страхотна !    bouquet
tracy t - много хубави снимки виждам... Flutter  thumbsup

# 159
Ах, какви чудесни хлебчета за хамбургери, браво Росонера   bouquet
Пепчо, идвам на гости, дано да приемаш, ама съм и с бебе............ А може ли рецептата за кашкавалената пита, обожавам кашкавалче, ......
идвай, де, няма да ме уплашиш  Hug
Рецептата за кашкавалената палачинка е над снимката, името е линк /че не ми се търси сега/

# 160
Добро утро,след всички вкусотии на страницата,да покажа моя сладкиш с мармалад

Хубав петък на всички Hug

# 161
  Бений,хубав е сладкиша!Ще споделиш ли рецептата?
  Марабу,нещо си на грузинска вълна напоследък! Grinning Мноооого вкусна вълна! Wink

# 162
  Бений,хубав е сладкиша!Ще споделиш ли рецептата?

Написала съм го в любимите ми,мисля,че на 1 страница Peace Много е лесен и с обичайните продукти Wink,но е и много вкусен.Става наистина за 15 мин. Peace

# 163
bliznacite2004 ,     bouquet    за рецептата!
Пеп-чо,твоите чушчици направо ....чак усетих аромата на чесъна в лъжицата...Ама какви са тия летни манджи посред зима!     Heart Eyes

# 164
Пеп-чо,твоите чушчици направо ....чак усетих аромата на чесъна в лъжицата...Ама какви са тия летни манджи посред зима!     Heart Eyes

Жоро Бордовски най-редовно си пържи такива и ми ги пробутва под носа. Питаш ли ме как ме изкушава? Много ги обичам, а моите човеци не, та рядко ги правя. Добре, че има цяла година на пазара вече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт