Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 87 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
У нас караме на предястия

Гъби, пълнени със синьо сирене

и ролца кашкавал, шунка, майонезена салата

# 211
esy , наистина много сладки цветя!  Peace
Kafenceto ,много ядене,много нещо!Ще може ли рецептата на баницата с локума?Или ако си я давала,може ли линк?    Praynig

У нас снощи:
Пълнена сьомга с пресен лук,магданоз и маслини

Зелена салата с рукола,краставица,авокадо и орехи

Пържени гъби

# 212
  • Пазарджик/Лондон
С малко закъснение - Espa, благодаря ти , че сподели рецептата за италианският сладкиш с нас Hug!

Роца , у дома яйцата са на голяма почит, може ли рецептата на твоите?

Kafenceto , имат ли си рецепти тези вкусни баници?А ще питаш ли снаха ти как прави тирамисуто и питката Heart Eyes?

tracy_t , много вкусно изглежда филето ти Hug.

marabu , непременно ще пробвам питките, копирах си рецептата Heart Eyes.

краси.мира , сьомгата изглежда превъзходно Hug.

Supermint , гъбките ти са чудесни Hug.

esy , много са ти кипри сладките Hug.

# 213
Хайде добро утро и от мен  Hug
Ето за кафенцето едно сладкишче с ябълки и орехи

Кафенце, много вкусотии си показала.
Суперминт, интересни гъбки.
Краси.мира, сьомгата наистина е страхотна

# 214
Момичета, много ви благодаря за хубавите думи!  bouquet
Трейси, Краси, Аелис,  Hug  bouquet

От мен един  нескопосан зайо байо за племенничката ми  Embarassed

# 215
Kafenceto, какъв е кремът за тортата с готовите блатове?

# 216
  • София
Kafenceto, какъв е кремът за тортата с готовите блатове?

Кремът за тортата  с готовите блатове е  заквасена сметана с течен шоколад .
Аелис ,краси.мира ,  ще отнеме  време за рецептите за баницата,питката и  тирамисуто , но ще им звънна веднага на мама и снахи ,като се приберат в къщи да извадят тефтерите и да  диктуват по телефона  Mr. Green .

# 217
  • ГОре на черешата...
Направо не мога да ви насмогна ooooh!...с работата + двете диванета нямам никакво време за снимане.
Май напоследък даже не само по веднъж да се запиша в темата не успявам, ами май и пропускам теми Confused...

Та вместо запис - днешните  два вида солени мъфини - с шунка и с пресен лук и сирене:

# 218
Kafenceto  със сигурност тортата ти е много вкусна Heart Eyes ,краси.мира  много интересна салата,а и рибката ти е много приятна гледка Flutter ,tracy_t   страхотно сладкишче Peace ,esy  много сладка торта,напомня ми на тортата,която майка ми винаги правеше когато бях малка,поне на външен вид.С какво си я правила?mari_eta   мъфините ти са с разкошна форма и вид Heart Eyes
Аз направих салатката на Аелис   с кус куса,но тъй като не намерих такъв на Стела,я направих със звездички на тази марка,чудесна е,благодаря за рецептата Hug.За обед имахме кебапчета и картофено пюре,а между другото и сладкишът-полумесеци,от една стара книга на баба ми.Добавям и пълнените чушки,които вече станаха готови Wink

Приятна почивка на всички Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:14 от beniii

# 219
Аелис, Бении, благодаря много за комплиментите  Hug
Сега ми се прияде кус кус  Shocked

# 220
  • сред люляците
Леле, beniii , страхотен ти е сладкишът! Моля те за рецептата!

Kafenceto, нямам думи за баниците ти... Страхотни са и двете. Дано успееш да пуснеш рецептите!

При нас свинско с кисело зеле.

# 221
  • Някъде на път....
..............
При нас свинско с кисело зеле.
...........
Чакам го заедно с крем-карамела... Може и лично да ми ги донесеш!  Heart Eyes

# 222
  • София
Включвам се и аз с някои неща от предните дни:

Диво месо с картофи

Чушки бюрек

И в порцийка със запечена наденица:

Kafenceto , страхотни неща си показала Peace
tracy_t , сладкиша изглежда много апетитен Grinning
beniii, чушките ти ме оставиха с отворена уста, а полумесеците изгледат супер пухкави Peace

Приятен ден на всички!

# 223
  • Пазарджик/Лондон
beniii , много добре изглежда салатата със звездички Hug.Радвам се , че ти е харесала Hug.Нареждам се на опашката за рецептата за полумесеците Heart Eyes.

# 224
ilrai78 , Аелис  супер лесен е,баба ми го правеше.Разбивам 5 яйца с чаша захар,3-4 ванилии много добре,прибавям 1 каф.ч. олио на тънка струйка,настъргана лимонова кора и накрая без миксер чаша и половина пресято брашно.В оригиналната рецепта не се слага никакъв набухвател,но аз сложих 2 щипки бакпулвер,но мисля,че нямаше нужда.Хубавото разбиване на яйцата е основно за надигането на сладкиша.Пека в по-голяма кръгла тавичка,намазана с масло и поръсена с брашно,на 150гр.Бързо става и се следи да не загори.Веднага след изваждането се наръсва с пудра захар,но чак когато изстине се реже на полумесеци с помощта на стъклена чаша.Става пухкав и ароматен.

Общи условия

Активация на акаунт