Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 578
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София

А пъпчето му даже и не знам къде е  Embarassed. Дано не се окаже загубеняк заради това  Mr. Green[/b][/color]

smile3532 smile3532 smile3532 Ако ще те успокоя - моят ще е уличник - пъпчето падна по време на консултация и от тогава стои в чантата на количката, защото няма кой да се сети да го премести Joy

# 631
  • София
Днес бяхме на разходка по Витошка, ето и малко снимки на ЙоЙо:

# 632
Привет и от мен Simple Smile преимате ли нови мами във вашата темичка?  Wink
Казвам се Поли, имам дъщеря Евгения родена на 23.01.2009г. Живеем в Русе Simple Smile

# 633
Не съм ви чела, но не искам да пропускам рождения ден на сладкия Васи!
Алекс, да ви е живо и здраво детенцето! Да ви слуша (и вие него  Joy), да расте радостен,щастлив и безгрижен  Hug  Много целувки от мен и Петя!
Утре ще се включа за повече, че работа ме чака  Sad

# 634
Да взема да драсна нещо, че е надвиснала обичайната неделна тишина  Laughing

Поли, добре си дошла  Peace Разказвай повече за вас и сложи някоя снимчица Wink

На Васи (все ми идва да го напиша Жаси заради обърканата клавиатура  Crazy ) съм му честитила днес. Чакаме снимки от партито. Сашке, действай  Mr. Green

Вярно, че има и други все още кърмещи и без намерение да отбиват, но не са много. За Пепи и Сладурчеста се сетих после. Бърборанче, а от теб очаквах да се предадеш след толкова мъки, но ти издържаш геройски. Браво за упоритостта! А другите не ги слушай, та дори не им се обяснявай Wink
Аз пък вече си имам постоянни белези от горна челюст на зърната си  Crazy Установих го днес под душа. Той продължава да си забива зъбите, а аз все още го търпя. Да видим до кога. Отделно след сукане е още гладен. Днес го натисках да спи следобяд. Суче реве, дере се.... Накрая му направих 200мл каша, омаха я за нула време. После изяде и една ябълка и аз  Shocked Изненада ме изотзад  hahaha

Залъгалките не са на почит у нас. За чесане на зъби стават. Другото е да ги слага в устата на баща си и да ги вади от там. От малък нещо не обича да ги ползва по предназначение.

За Прохождането: Сам не иска да ходи, страх го е. Но ако някой го държи, изминава километри тичайки от стая в стая  Mr. Green Фитнесът ми е гарантиран, та ако някой иска безплатен фитнес инструктор да свирка  hahaha
Също така може да дава уроци по катерене. Сега новото 20 е да се катери от спалнята на раклата и да се изправя там на стената  Whistling Следва дяволит поглед и подрусване на дупе в знак на радост от постижението. Редовно се катери по дървената кошара от външна страна, но не може докрай, а само увисва. Ако имаше къде да се хване по-високо, щеше да е друго. Днес направи опит да я прескочи от вътре навън. Успя да преметне крак, но го хванах навреме  ooooh! Май скоро ще е по-безопасно да махам решетката.

За говоренето: Не повтаря думи. Много обича да казва "ДааааДаааа Дааааа" и понякога умираме от смях като го питаме нещо и той каже "Дааа". Дипломатично съгласие с всичко и после си прави каквото си иска.
Обаче е много добър в повторение на действия. Само да види някой да прави нещо и веднага копира. Насочва дистанционното към ТВ и щрака копчетата; слага си тел на ухото и на нашите уши, цъка по него с палец; хване ли щепсъл се мъчи да го вкара с контакта; с отверките и той се прави че човърка нещо като баща си...

Станах многословна с патилата на Вики и изстрадалата му майка  Laughing Друг път по-малко Wink

Ааа сетих се  Joy Днес ходих да ми мерят плътността на костите за риск от остеопороза  Mr. Green Не че съмс се притеснила, просто покрай майка ми и аз да пробвам. Въпреки бремеността и кърменето се оказах с много над добрите показатели и съм ексра с калция. Доктора обаче не пропусна да ме базикне, че поне едно нещо ми е в ред.... Иначе ме смъмри да ходя да си оправям генекологичните проблеми (които не сса малко), да си видя хемоглобина, че съм изглеждала анемична и да взема да ям, че съм много под нормата на кг.... Пууу доктори  Whistling

Край, че такива дълги постове направо се прескачат в 90% от случаите Wink

# 635
  • София
Кокос, то за килограмите и без да съм доктор ти го казвам Mr. Green

# 636
Kokonut аз като един виден читател и цяла страница да ти е поста не бих го пропуснала... Hug
и така и така съм тръгнала да пиша, да се отчета малко...
Честит рожден ден на Васи!!!Нека расте много здрав и щастлив...

Ние сме добре...Катерина все още няма намерение и желание да ходи...засметка на това не млъква...повтаря всичко чуто и си измисля имена, на нещата които не знае...освен, че продължаваме с кърменето, за нея това все още си е основната храна...другото е ей така от любопитство...
за гърнето...не седи и много се дърпа от него, но пък продължаваме с ЕБХ-то, кога по цял ден сухи, кога като вчера през час смяна на памперса, да не и е мокро...и така...
зъбите са три горни плюс един на път и два долни плюс един на път...

някой питаше за количката...аз чувалчето не го ползвам, понеже не му намерих цаката за закопчаване, но и слагам одеалце задължително...

а за големите парчета храна Катерина няма проблем, набутва си ги в устата, дъвче ги, върти ги и накрая плюе...

Киша  весело изкарване в Тайланд...

айде стига толкова от мен, че да не влезна и за в 90% описани от Кокоса...

# 637
Дари също не смее да се пусне. Но за сметка на това има 5 зъба за има няма 3 седмици избиха.  Mr. Green
Говори си нейни глупости някакви. "Дааа"- кането и у нас е на почит.
Прави много повече бели от брат си на тази възраст, той много се кефи като направи някаква беля и и казва: Браво, Дари! #Crazy
Педито се чуди дали да и дава желязо - 103 хемоглобин. При вас колко е ? Като и припомних, че е късно захранена, каза едно кратко: "Ясно!"
Киша, да покажеш снимки после . Ние бяхме преди 2 години, но повече във Виетнам и Камбоджа. честно казано, много ми остана на сърце Азия... Blush Такъв сървиз аз поне не съм получавала никъде другаде и то за тези пари. Но главно Виетнам, Тайланд са по-светнати естествено.
Благородно ти завиждам.

# 638
до мамите, живеещи извън България... ще споделите ли какви кръвни изследвания са правили на вашите бебета...че ми е интересно...  newsm78 Hug

# 639
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИ !

Поли , добре дошла при нас . Разказвай за вас . Тук има няколко момичета от  Русе , така че няма да ти е скучно . Като казах Русе, къде се загуби Стела  newsm78

лорини , тук не правят никакви кръвни изследвания , помолих  ги , те направиха само хемоглобин  Rolling EyesНе е регламентирано като  задължителен преглед .

# 640
  • Варна
Педито се чуди дали да и дава желязо - 103 хемоглобин. При вас колко е ? Като и припомних, че е късно захранена, каза едно кратко: "Ясно!"

На Елия от януари месец е 119

ЧРД на патерици на Васи!!! Да е жив и здрав и послушничък!!!

Тук е такава кишаааа, че не е истина. Вчера по центъра бяхме с количката:) - разбира се, други луди нямаше.  Желая ви хубав ден:)

# 641
Добро утро.
Отдавна не съм писала тук, но редовно ви чета и мисля че е време да позапълня страниците, защото активността е доста ниска напоследък /все като вляза в отчетни и натискам "родени 2010" - чак се изумих първия път/.

Първо едно кафенце, да се поразбудите:

Добре дошла на Поли. Стела е страшно активна във Фейсбук и сигурно не и остава време и за тук  Simple Smile. Поли, разкажи ни повече за вас.

Марти още суче предимно  Crazy. Някой път го прави като не му се занимава с нищо друго - ей така си да си посуче малко. Идва и почва да ме дърпа за деколтето. Така ми се иска да яде друга храна повече. Не знам какви са му изследванията защото не съм ги пускала. Тук е непроходимо за количка  ooooh!. С играчки не си играе повече от 3 минути на всяка. След това ме дърпа да се разхождаме от стая в стая, където обръща чекмеджета, дърпа прахосмукачката, ютията, пералнята  ooooh!. Най-любимото му място е т.нар. кухня  Crazy - може да виси в часове там, особено ако е на ръце. Ако мия съдове или готвя /при което той не вижда/ почва страшен рев и съседката ме пита "какво правиш между 9 и 10, че много плаче  hahaha.
Доста неща потроши и продължава  ooooh!.
Казва "ке" - за кафе /голям кафеджия/, "тате", "та", "да" и "мама" - само ако иска нещо. Справя се чудесно с мишка и клавиатура, знае кое дистанционно за какво е.
Залъгалка ползва, но не е пристрастен. Не знам кога се отучват децата от залъгалка.
Само в гърнето ака, даже сам ми показва. Без проблем го ползва.
Нищо не пасирам, всичко дъвче, даже и това което не трябва, го опитва.
ТОва е, лек ден на всички.

# 642
Елена, благодаря за кафенцето!
Добре дошла на Поли!
Кокосче, цял ферман си изписала, ама хубаво да прочетеш нещо различно от честитки  Wink
Нашият хемоглобин е 118. Препоръчаха ми повече жълтък и месо.
Ралче, Йо- йо май доста се радва на зимните разходки.
Нането, много зъби имате, а кога бяхме заедно в отбора на беззъбите  Grinning

# 643
Здравейте и от нас.
Честит рожден ден на Васи ( на патерици) и на всички рожденици из изминалите дни.
Поли, добре дошла.  Hug
Еспа, обещавам днес да си запазя час  Blush
Благодаря на всички ви за съпречастността и милите думи. По време на бременността ми с Божидар се чувствах по същия начин, но началото й беше през лятото и като, че ли не ми се изпускаха топлите дни и морето и по- малко време отдавах за сън. А сега с този застой у дома- какво да правя  Rolling Eyes
Дони, Натали, аз съм прибрала пъпчето на Божидар в една кутия със златата си точно, за да не го загубя докато не измисля къде да го хвърля. Но понеже още не съм измислила това означава ли, че ще стане златар или ще е обсипан в злато  newsm78  Joy  Joy  Joy Иначе една мама ми даде много хитра идея за пъпчето като я попитах къде го е хвърлила, тя ми отговори така: "Моето, на дъщеря ми и сина ми са в една кутия в къщи- където са те, там съм и аз!"  Heart Eyes Много добре ми прозвуча.
Много хубави снимки сте показали всички, няма да изброявам поименно, за да не пропусна някого.
За протокола ние сме 11кг. и 75см. Още изследванията от кръв и урина не са излезли. Няма намерение да върви скоро, но пък от 1 седмица пропълзя като хората, не войнишката. До скоро вървеше и обикаляше на всякъде по стените, а сега ... пълзим  #Crazy ooooh! Успешно отваря всички шкафчета в кухнята, разлива оцет, разсипва чубрица, сол... готвач ли ще става  newsm78 Дано не се е метнал на майка си нескопосан в кухнята.  Joy зъби имаме 3 от горе и три от долу. Няма изгледи скоро да излизат други.
Усмихнатото, аз понеже не ви бях чела по- назад, но видпх, че сте правили Прощъпулник- за Калата ли е? Е то,  разбира, се няма да е за теб или татко му  Joy но имам предвид да не е за негово другарче.  Hug
Киша, айде да си изкарате страхотно в Тайланд и после ще очакваме снимки, а защо и да не се включиш от там.  Wink ние малко ще ти завиждаме, ама малко само и благородно  Wink  Laughing

# 644
Благодаря на всички, че сте се сетили за най-малкия януарчо!!! Купона беше стабилен, с мноооооого гости... Сега ще почерпим с тортите от вчера

Общи условия

Активация на акаунт