Какво ново около нас ли
,Варна е в сняг и от доста време не сме излизали навън,вече ни се свива душата на мен и на Маги.Редовно се ровя в сайтовете за пазаруване
,но пък ви чета ,нищо,че не пиша.Маги от два дни суче само през вечерта т.е. посред нощ.Вече иска шише с мляко,не че отказва и цокане де.И в тази връзка колко често давате АМ,аз досега и давах да суче сутрин,но понеже нямам много кърма не пие и толкова мляко ,след това фреш от плодове/много и харесва/,но днес като и дадох АМ после не искаше фреша,пък ми се иска да го пие това са витамини.И в тази връзка до кога АМ и колко често,мислите ли , че е по добре кисело или прясно мляко вече или е по добре АМ.
Иначе в четвъртък съм на невролог,може би от месец-два като си наведа главата усещам нещо като разтягане ли пружиниране ли и аз не знам точно в областта на кръста-опашката.
Джипито ми даде направление и каза,че може и дископатия да съм направила от раждането
,дано да е само някакво натоварване от това , че съм постоянно на два ката превита покрай Маги.Стискайте палци.СиСиТу,ние пъпчето го хвърлихме още януари месец в двора на Медицинския университет тук във Варна
,хич и не ми е идвало на ум да го държа в къщи,но наистина пък идеята на твоята приятелка е интересна.Маги се събуди,мислих да пиша още ама няма как.

. В зимната ни количка малкия изобщо не искаше да се вози, та я продадох, пък не ми се вземаше само чувалче за "Хаук"-а, и си взех нова количка с чувалче. Познайте колко пъти го слагах - 1 
!
.
преимате ли нови мами във вашата темичка? 
? Вие как правите, или по-скоро на колко дни го давате?
А ти?

. А другия приз - за най-късно изникнали зъби, ще го борим с
А така хубаво са се очертали, но пък под бая слой венец, ми се струва.
. Пак е почти на долната граница, но е добре сега, доволна съм