Ех, че чудна веселба - Януарче стана на една

• 32 588
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
И Дария си криви крачето и то само едното. Четох в една книга за децата (какво става с детето от 1 годинка до 3 или нещо подобно) , та там пишеше, че е нормално, но останах с впечатление, че става въпрос и за двете крачета. Наричало се патравост. Нищо не намерих в нета по този термин... Може да е грешен превод. Не се ли полага още един профилактичен при ортопед или аз си измислям???
За бибата - Тя има биба. Само когато спи. Марти се отучи доста късно , май на 2 и половина примерно. Срязах я с ножицата и му казах , че се е скъсала. Сам я хвърли в кошчето. Проблеми не сме имали.
Гърне - нямаме, не сме купували, не смятам, че е дошло времето да я уча.
Отбиване - вчера сука само в 3.00 и после 8.00, че ме мързеше да ставам.... Crazy Мляко и дадох озни ден с лъжичка по примера на Копривка. И то за закуска - уж да е гладна. Повече яде, но пак недостатъчно... Thinking Иначе вечер ляга без кърмене.
А на мен как са ми се докарали ски.... Марти беше на ски училище миналата седмица, а ние само гледахме жално сутрин.  дано да успеем да отидем февруари. За март не ми се оставя, че едва ли ще има сняг.. Wink

# 616
Момичета, почерпете се за здравето на дъщеря ми Яна, която днес навършва 1 година!

# 617
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА И НА ДЪЩЕРИЧКАТА НА КРИСТАЛ!
ЕСПА, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК И НА ТЕБ!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЪЖА И МНОГО ДА ТЕ СЛУША!

Усмихнатото, Ада не ползва биба, колкото и усилия да съм положила не става, понякога си я държи в ръката и си играе, но толкова, за смучене и дума не става. И честит ти папарак, да ходи без да пада.  Praynig
Доника, много добре те разбирам и аз понякога си изливам гнева върху децата, после много ме е яд на мен си, добре че сега си с едно, поне малко да си починеш.
Любопитка, много са ти сладки синовете, да ги намачкаш.  Heart Eyes

# 618
  • София
Честит рожден ден на Яна HugМного здрава и щастлива да расте:)) Hug
Кристал, честита рожденичка Peace
Еспа, поздрави на мъжа ти за празника HugЖелая ви много семейно щастие  bouquet

Преслав заспива с биберон, а с гърнето - никакъв напредък ShockedКато го сложа плаче и се опъва и иска да става. Реших, че няма смисъл да го мъча, макар, че понякога имам успех Simple Smile

Момичета, имам нужда от съвет. Много му замръзват крачетата на моя сладур, когато сме навън. Количката е такава, че непрекъснато се откопчава чувалчето. То е с две копчета тик-так отстарани и той като рита, те са вечно разкопчани, никаква полза от този така наречен "чувал". Иначе Прслав е обут с ботушки и дебел чорапогащник, но това не помага. Въпросът ми е според
вас, има ли смисъл да купувам чувал за количка, при положение, че от зимата не остана много Rolling Eyes, а не ми се дават много пари ooooh! А ако купя, май няма да ми трябва другата година. Не знам как да постъпя #Crazy newsm78 Rolling Eyes
Хубава вечер Hug

# 619
Билислава, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да ти е жива и здрава!

Ягодке, и моя мъж ми разправя да спирам, че била вече голяма...но още си кърмя.

Моник, а с някакво поларено одеялце ако го завиеш и му го подпъхнеш отстрани на крачката няма ли да стане newsm78 ние имаме едно такова и докато на количката беше коша за кола я завивах с него- много бързо съхне и е леко. А може пък да дадеш чувалчето  да му сложат още няколко копчета.

Момичета, ние си изкарахме чудесно! Аватар е страхотен филм, а изживяването на 3Д е уникално! Все едно си участник в действието. Препоръчвам ви го. А пък Анджелика се е държала много послушно на гостито!
 Искаам пак.....

# 620
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ЯНА , НА ДЪЩЕРИЧКАТА НА КРИСТАЛ  И НА ПОЛОВИНКАТА НА ЕСПА

Моник , не знам и  аз какво да те посъветвам . Тук количките не се продават с чувалчета ,а  чувалчетата се купуват отделно .
Аз имам едно , което се раполовява с цип и  е много удобно ,  другата зима ще използвам само долната част за количката да му държи топло  на гръбчето . Не знам в България дали ги има . Ето такова нещо предствлява и  е на  JJ Cole Collections .

Радостче , според мен не се притеснявай  за крачетата преди да си питала доки . И на мен много ми хареса Аватар на 3Д .

Усмихнато , да не ми  се разсърдиш де, но нарочно ли питката  е такава , в смисъл  не е втасала . Иначе крачетата   и  украсата са се получили много добре  Hug Честит ти папарак  Simple Smile

Мойта питка не се получи нещо . Винаги когато има повод не ми се получават нещо , правя ли  за вкъщи -стават страхотни .
Алекс първо си хвана мишката за компа , а после хвана топката . Четох , че първото  нещо , което хване детето  ще е професията ,а второто ще е хобито . Аз  и пъпчето не съм му хвърлила още , май ще почакам той да си го хвърли  Laughing

Пепи , много неприятности , дано от сега нататък само хубави неща  Hug

Сиситу , простено ти е забравянето ,нали си бременна . Поспивай си  сега , че после пак отначало всичко  Hug

Ралче , пасирам ,  но не толкова гладко . Алекс вече яде и малки хапки от нашата храна .

Аз пък взех да се притеснявам,  че вече няколко месеца(3-4 ) не е никнал  зъб  на Алекс . Има само 6 зъба . Не си чеше венците и  няма признаци за ново зъбче  Rolling Eyes Незнам да се притеснявам ли , ама като се замисля досега не съм чувала на някой да са му поникнали само половината зъбки да речем  Rolling Eyes

# 621
  • София
Добро утро !!!
Да ни е жив и здрав Васи!!!

Васи, каке (понеже той ми каза кака  4470 ) Да те слуша много майка ти и така...
Бистра, вчера точно си мислех да честитя на Яна...ама нали айде да изпратя нашите, после на РД, после да разрина...и се отнесох. Вечерта отскочихме до кумците и поне малко се разведрих...Сладки приказки - аху ихи. Ударих 2 чаши вино и викам - ами сега...Та нощес дребен цока вода, че не ми се искаше пияно бебе Joy Отнесох се де - да е жива и здрава Яна и като се стопли да ги срещнем тия болнични съквартиранти, а Simple Smile
Моник, аз лично не виждам смисъл да купуваш вече нов чувал. Почуствали се вече по-големи, малчовците се чувстват ограничени от него и затова не го искат...Иначе на Омнията ми от долу е с големи лепки и трудно ще ги отлепи.

# 622
Честит рожден ден на Васи!
Да е жив, здрав, много палав и щастлив!

# 623
Честит рожден ден на Васил!
Да е жив и здрав! Да има много късмет и да радва родителите си!

Алекс, честит празник и на теб! Да поздравиш и Емо!

И понеже Яна обича да целува Васил - ето ви и една целувка Laughing

# 624
честито на всички празнуващи!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
толкова много рождени дни, че вече не мога да смогна да честитя на всички по-конкретно Hug Hug Hug
коментирате отбиване- това съм го свършила много отдавна и ви се възхищавам, че сте имали възможност да го правите до сега ooooh!;за гърнето-купих, сложих го веднъж и приключих. с Дари имах такива мераци от толкова рано, но като гледам как си стават от самосебе си нещата по-късно, се отказах от тази хамалогия, освен ако лятото не ме хванат лудите пак Whistling
Евгени май ще е може би първият пропълзял и последният проходил...
ние утре пътуваме до Бургас и после изчезваме за Тайланд Mr. Green, ще пиша като се върна.........след 2 седмици Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 625
  • София
Честит рожден ден на Васи, да е жив и здрав, все така прекрасен, много да слушка и да бъде щастливо и усмихнато детенце  bouquet
Честит рожден ден и на детенцето на Бисислава bouquet

Весел празник и на майките bouquet
Моник- и аз имах същите чуденки за чувалчето, защото нашата количка е ПегПерего и така и не купихме чувалче към нея миналата зима, а сега вече крачетата на ЙоЙо висят долу, обаче аз се отказах да купувам за два месеца, а другата зима със сигурност няма да влиза в употреба, реших въпроса, като обличам с ватирано панталонче, отгоре космонавтката и евнтуално я завивам с одеалце, но то не се задържа много.
Дони- радвам се, че си се поотпуснала малко Grinning
Натали- не се притеснявай за зъбчетата, и ЙоЙо има 6 засега, уж избиват още три, ама на мен ми се струва така, а не съм сигурна дали скоро ще стане, аз не се притеснявам, все някога ще излязат всичките Simple Smile
Усмихнатко- страхтоно за излязли крачетата на Кало Heart Eyes
Благодаря за отговорите за пасирането Hug
От вчера си правя инхалции със сода и май помага, защото вече не кашлям толкова, аи по-малко ме боли гърлото Rolling Eyes, а ЙоЙо се е научила да ме имитира как кашлям и смао като ме чуе, започва и тя Laughing

# 626
Честит Първи Рожден Ден на Яна /на патерици/ и на Васи!
Да са живи, здрави и усмихнати!

Честит празник и на майчетата им!

Момичета, благодаря ви много за честитките за мъжа ми.

Пепи, аз я правих тортата
Дони, нормално е да му избиват на чвек балансите, направо не знам мамите с по две деца как се оправяте
Радостчо, честити обувчици на Анджи
СиСиТу, гледай да почиваш повече. Напомням ти да се обадиш на Марков за час. Просто като си спомня аз колко поспалива и разсеяна бях като бремена, съчувствам ти много Hug
ral4e:), Сами хапва доста големи парченца, обаче само ако са мекички и може да ги претрива с език и небце. От ябълка определено се дави, но тя е твърда. Иначе банан наример направо си го отхапва докато го държа. Хапва и големи парченца, ако може да ги разтопи – например бисквите или хляб – тях ги усмуква добре преди да глетне. Та мисълта ми е пробвай с по-едри, но мекички парченца – например добре сварено картофче или брокол нарязани на кубчета, а останалото пюре гладичко
Любопитка, децата ти са страхотни
УсмихнатоHug. Питката ти е страхотна. Браво на Кало за добрият избор
Моник, и аз си мисля за допълнително одеалце поларено
Натали, ти компютърен специалист ще миаш май. Страхотна емоция е прощапулника, чакам и нашия с нетърпение

Прясно мляко и аз въведх се едни домашни бисквити, напарвени с прясно мляко
Вчера направих на малчо играчка, по която се захласна – на едно платнено коланче, наших копчета. Е няма такава радост просто, то са писъци, гукане, страхотия.

Хубав и усмихнат неделен ден!  bouquet

# 627
Честит рожден ден на Васи! Да расте здраво и щастливо дете!
Еспа, златни ръце имаш!  bouquet
Дони, разбирам те! И аз си го изкарвам понякога на децата и после се чувствам зле.
Усмихнатото, много готин Кало! Хайде кажи сега, наду ли се питката или не?  Laughing
СиСиТу, и аз бях така поспалива. Почивай си при всяка възможност  Hug
Моник, според мен не си струва да купуваш ново одеалце. Нали скоро ще се затопли, а и децата трябва да свикват със студа. Както е писала Ралчето, повече облечени и може и без одеалце.
Любопитка, много са ти сладки момченцата. Heart Eyes Баткото го помня още като бяхме бременни.
Копривката, нещо я няма. Тя почна ли работа?
Катериче, няма нищо по- хубаво от това, докато си на работа да знаеш, че детето ти е спокойно дори и без теб.
Аз също въведох млякото. Дадох й няколко лъжици мляко с ориз ( без захар обаче). Добре го прие.
И аз не пасирам всичко. Ориз, оведени ядки си ги яде без проблем. По- меките неща смело ги давам на парченца.
Натали, не го мисли за зъбите. Има бебета без, а Алекс е с шест и ти си нетърпелива.  Grinning

# 628
  • София
Много благодаря на всички за отговорите Hug Помогнахте ми много, отказахте ме да купувам чувалче JoyТова исках да "кажете", успокоих се, а и след като няма да го ползвам много, вярно няма смисъл. С одеялце, трудно става, че не се задържа много, но пак е вариант Rolling Eyes
Сисиуту,нормално е да ти се почива повече. Сто процента не ти е лесно Hug
Натали, за зъбчетата мисля, че по-скоро е добре, отколкото притеснително. Същата работа е при нас, но аз не бързам, че като знам, какъв е рев е, като израстват Hug
Ралче, оздравявай напълно вече. Много е смешно ми стана за кашлянето, как те имитира Йо-Йо Grinning
Еспа, браво за играчката. Ей-такива неща най-ги радват. Преслав хич не си харесва играчките. Дай му пластмасово шише и гледай весела Sunglasses

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 16:48 от monick

# 629
Аз пък взех да се притеснявам,  че вече няколко месеца(3-4 ) не е никнал  зъб  на Алекс . Има само 6 зъба .

Joy Извинявай, ама не се стърпях  Laughing. Аз да се притеснявам ли, че вече една година и половин месец и малко отгоре не е никнал зъб на Кало?  Mr. Green И че има точно с 6 по-малко отколкото Алекс?  Mr. Green Я стига - търсиш си май само притеснения Wink (което е хубаво де - значи си нямаш истински такива  Hug)

За питката питахте - съвсем обикновена содена беше. Затова не изглежда като нормалните питки Simple Smile. Имаше и друга - хубава и вкусна, но не успях да я снимам - излапа се много бързо  Mr. Green

Натали, честит ти програмист!  Grinning На моя синковец хобито му значи ще е риболовът - ми бащичко, какво да се прави.. Wink А пъпчето му даже и не знам къде е  Embarassed. Дано не се окаже загубеняк заради това  Mr. Green

Честит рожден ден на Яна (на патерички) и на Васи! Да растат здрави и щастливи и по-малко ревливи!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт