Отговори
# 360
  • Popovo
Ето снимка на Гого след подстригването :

А тези са преди:

- Шерлок Холмс Simple Smile

# 361
Честито Ванче !!! Да ви е жива и здрава малката принцеса Зара ! Нека бъде много засмяно и лъчезарно дете !

# 362
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ВАНЯ !!!ДА ВИ Е ЖИВА,ЗДРАВА  И МНОГО ЩАСТЛИВА МАЛКАТА ЗАРА!
 Е това е трябваше Ванчето да роди та да вземе да се оживи малко тук Grinning(кой казва най-непишещия Blush)Аз иначе ви чета редовно де ,но рядко успявам да пиша.

# 363
привет и от нас .
След като ви се оплаках ,че децата са болни я втасахме всички, разболяхме се и четеримата като Стефи мина на антибиотик почти веднага ,после и Жоро и аз само Сашко устиска милия . Стефи пиеше Аугментин и точно на 7-мия ден когато го свършихме ми направи зверска алергия  #Crazy ходихме до личния биха му орбазон ,после в Пирогов в спешния понеже страшния обрив не спадаше и така се озовахме в най-гадното отделение в което съм била "токсикологията" в Пирогов  Cry на  системи 5 дни  Cry колко е плакал е излишно да споменавам , на какви ужаси се нагледах  ooooh!  #Crazy пияни деца ,наркоманки,(16г.) бебета пили хапчета за кръвно и сърце  Close както и течен ариел ..........изобщо кошмар . Снощи се събудих през ноща и виждам ,че съм си в къщи ,но не го осъзнавам  ooooh! много съм нервна ,дано никога повече не ми стъпва крака там  Praynig
Целувки на всички и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !!!

# 364
  • Бургас
Честита дъщеричка ЗАРА на мама Ваня!!! С пожелание малката красавица да е най-вече здрава и много послушна!!!    bouquet

Петенце, ужасно ти съчувствам за всичко, което сте преживели  Sad Мога само да се надявам този кошмар да не ви спохожда никога повече...  Hug

Кокетка, много ти е хубаво подстриганото момченце  Heart Eyes

Другите с нови подстрижки, дайте да ви видим  Wink

# 365
  • Варна
Честита рожба,Ванче! Нека Зара озари живота ви с много усмивки! Нека расте жива, здрава и много щастлива!
Петя,и Рали се обрина ужасно от този Аугментин.Що за лекарство е това?! #Cussing outУжасно е това,което сте преживели.

# 366
Петя, ужасна история, добре че вече е минало. Дари след аугметин имаше гъбички.

# 367
  • Popovo
Петя, преживях подобен ужас в болницата в Търговище, с Марти когато беше на 6 месеца. Разбирам те напълно. Дано и ти и малкия забравите всичко по скоро.

# 368
Пете ужасен ужасТ сте преживели Sad Какъв кошмар, направо ми се сви корема като те чета Sad Да сте живи и здрави и никога да не ви се налага да изживявате такова нещо пак  Cry

# 369
Петя, ние сме преживяли същото с Мая. Тя беше на 8 месеца когато в бързината вместо Витамин Ц съм взела ампула с течен Аналгин. Стояхме в токсикологията в Пирогов 24 часа и след това се самоизписахме. Ужасно място, дрогирани и пияни деца, всички бяхме заключени зад решетки. Храна, вода няма. Столове за майките нямаше даже. Сестрите груби, наблюдаващата ни лекарка също. Мъжа ми така се изпокара с нея, направи я на две стотинки. Освен че й вляха една система не я погледнаха вече.

При Мая се размина леко, просто й направиха едно вливане за всеки случай и това беше, не че имаше причина, но този спомен ще ми стой в главата за цял живот и вече по 50 пъти чета името на лекарството преди да го дам.

За Аугментина. Мая направи алергия към Аугментин, жестока. Беше на годинка и шест месеца. Освен обрива при нея се получи натравяне, което се отрази върху кръвната й картина. Беше четири месеца с левкоцити 2 или 3, колкото са при раково болните. Кошмар. Тотално срината имунна система. За разстройството дето го влачихме цял месец не говоря. Алергията се прояви на 5 ден от започването на лекарството. Съветвам мамите да не дават Аугментин. Аз лично на моите деца не давам този антибиотик.

Целувки и да се възстановявате бързо  Heart Eyes

# 370
Леле, какъв ужас сте преживели, Пете!!! Дано никога не ви се случва пак да попадате там - пък и на никого друг не го пожелавам!
И ние да се наредим в бройката на алергиите с Аугментин - нали ви се оплаквах, че преди няколко седмици Ема беше с една няколкодневна Т и аз накрая се реших да включим АБ - Аугментин ЕС - хем с по-малко клавуланова киселина - за по-малко стр. ефекти. На втория ден вечерта още - направи обрив и аз се зачудих дали кара 5-6 болест или що newsm78 За всеки случай веднага дадох Зиртек и обрива намаля - та се усетих, че е алергичен. И това ни спаси да не направи по-тежка реакция.
Сега фирмата може да ни осъди, че плюем толкоз по препарата им - ама на - истории от живия живот Laughing

# 371
Хмм това е любимия АБ на ушните лекари!!! На сина ми съм давала всички произведени варианти Аугументин , Амоксиклав, Медоклав, Форцид и квото друго има- без усложнения , слава богу! На каката също съм давала без проблеми, но Ива на 7 м. го пи заради ухото и такава диярия имаше  Sick 1 м. не можа да се оправи  ooooh! Много кофти наистина, Петя а на коя фирма е тоя да не взимам вече ?

# 372
Честита дъщерика с лъчезарното име Зара на милат Ваняиван!!! Пожелавам да оЗари живота ви само с прекрасни мигове, Ванче!
ВаняМ - страхотно заглавие на темата!
МАцки - чух се вчера с Ваня и тя ми разказа подрбно - с една дума след 2-3 дневни контракции е родила много бързои лесно Simple Smile с окситоцин и с анестезия - каза, че наистина нищо не е усещала и изобщо не боляло (и Галиво каза същото - нали и трите раждахме без упойка първия път и сега много съм се обнадеждил за втория). Отишла е с 4 см разкритие и на 6 са й включили упойка - напънала е 4-5 пъти без каквато и да е болка и звучеше доста спокойна! Много е благодарна на лекаря си, който през цялото време е бил до нея и е спазил всичките си обещание към нея (а доколкото познавате Ваняиван - те не са били малкои Simple Smile И така - целувки на всички от нея!
Пете, мила - ужас е това което пишеш!!! Дано на никой не се налага нещо подобно Rolling Eyes Не съм преживявала такова нещо - признавам си че и не съм прекарала много време в токсикология...дано вече Стефи, милия е добре!!! ааа и като една обвързана с фарм-дирми да ви споделя - всички ние сме виновни донякъде за тоа всички тези нежелани лекарствени реакции да не бъдат съобщавани на съответните органи...В смисъл в БГ няма такава традиция - самите лекари са ДЛЪЖНИ да съобщават тези реакции в ИАЛ - така ще се събере повече опит за всяко едно лекарство и ще се преоценя отново и отново...чакай че се унесах, а Елица ми ходи по главата...напоследък ме скубе и хапе - права беше хомеоПатката Close
Мацки - ето ви един линк и към френската черта на Елица...
Елица с френска черта

сега само някой ако посмее да каже, че яма много коса Mr. Green и не й е бухнала Mr. Green
Кокетка - страхотен е Гого Hug
Прегръъъъъъъъъъдки!

P.S. От икебана дървесата ги боли ???

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 09:29 от helenblondy

# 373
Много благодаря на всички за подкрепата  Hug Стефи през цялото време беше много жизнен и тичаше по-коридорите ,снимала съм ужасните пъпки като ги кача ще ви ги покажа .
Ритка от персонала съм просто възхитена  Rolling Eyes което ме учуди адски много ,всички бяха много мили и говореха много мило на пияните 16 годишни батковци които се държаха доста грубо , за 6 дни се "запознахме " с почти целия персонал и бяхме любимците на отделението  Rolling Eyes с всеки идваше да разговаря психолог (дори с наркоманката ,сирак идваше да говори на ден по- няколко пъти )
Явно вие сте попаднали на някоя гаднярка ,дано никои не посещава вече никакви отделения  Praynig
Много са хубави Гого и Еличка  Hug Hug

# 374
  • София
Честито Ванче!Да е здрава и щастлива малката Зара!
Пете, дано по-скоро да забравите за този кошмар!

Общи условия

Активация на акаунт