Отговори
# 375
  • София
Ваня, честита дъщеричка! Да сте живи и здрави цялото семейство и с много обич да се грижите за прекрасните си дечица   bouquet

Хелън, много файска прическа, честито  Flutter.

Петя, нямам думи за токсикологията в Пирогов, дано никога не ни се налага да видим тоя ужас наживо  Praynig.

Между другото по повод на Аугментина и аз да споделя, че лятото Велин на 2-рия ден от приема се обрина. Аз помислих, че може да е от Нурофена и Калпола, които редувах на няколко часа заради високата температура, но сега като ви прочетох съм сигурна, че е било от Аугментина. Ама в тая нашата държава нищо не е като хората! Защо лекарите не докладват за тези реакции?! Това си е направо престъпление  ooooh!

# 376
Хм, нали публикувах снимки в снимка.бг и в пикаса - и имам писмо в мейл-а, че някаква beijing ме е добавила като "любим автор в снимка" - разгледах й снимките - някаква на 10 години Rolling Eyes не я познавам - но имаше серия педофилски снимки според мен - в смисъл - доста серии с повдигата поличка и й се виждат гащичките...Или албум с адски много снимки на все различни малки момиченца - много красиви, обикновено гримирани и повечето гледащи предизвикателно...Явно са събирани от различни албуми! Освен това пише, че този потребител е роден 1996 - някаква с Мадлен Петров - а има и серия снимки на строежа на Слунското метро и т.н. - др. строителни снимки - едва ли едно 13-годишно момиче ще публикува такива снимки...Ужас направо! Е, може и да си втълпявам - но май сега ще ги изтривам моите снимки, не ми се иска Елица да е любимка на този автор!!! Странно де...ако разбера, че е щерка на някоя позната - ще се успокоя...Целувки!!! Само ви споделям...

П.С. Уф, доста се поразрових и ми стана много съмнително всичко...Писах на сайт-а със заповед веднага да се поучи случая...това си е мрежа за педофили според мен...Внимавайте, момичета!!! Гнусна история!!!

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 22:39 от helenblondy

# 377
Блонди,трий Peace И не позволявай на този потребител да добавя снимки на Елица в профила си Naughty
Аз снимката.бг не ползвам мнооого отдавна.
Пикасата не е ли един вид по-защитена в това отношение?

И въобще внимавайте момичета какви снимки слагате на децата си в нета.Такива по-разголенички на малки деца независимо момичета или момчета много се харчат  Confused

# 378
  • Popovo
Хелън, много е сладка Еличка и косата и е бухнала  Flutter  А в снимка.бг нямат ли защита на снимките и  функция ти да избереш от кого да са видими?!

# 379
Честита дъщеричка Зара, Ванче!!!
Пожелавам малката принцеса да е най-вече здрава и много щастлива!!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 380
мдаа, аз съм доста параноична на тема снимки в нета, оставила съм само в пикаса и няколко във фейса. Изтрих даже и от нашия албум, а искам да ви я покажа колко е порастнала, но не искам да слагам и линк ...тъпо, ама като гледам вярно има едно кило тъпанари и ако не е нещо педофилско, то може друго - както някои се регистрират в сайт за запознанства с чужда снимка, или както имаше случай  - една жена с дете уж събираше средства за операция на детето, а се оказа, че и двете снимки са на нищо неподозиращи хора..та Блонди, май по-добре е да ги изтриеш в тоя случай е моя съвет.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 15:48 от Анонимен

# 381
Ванче, честита щерка. Да ви е жива и здрава и много да радва мама и тати

Леле Хелън, трий ги, иначе все ще си го мислиш. А Еличка е много сладка с новата френска прическа

Пете, дано всичко лошо да е зад гърба ви  Hug

Хелън аз пия Конкор ( или нещо от сорта) сега по половинка. Иначе от холтера не разбрах нищо, само ми е 120 пулса почти постоянно. Хормоните са ми добре. Днес ще ходя на 4ти кардиолог пък да видим.

# 382
Здравейте. 
По повод снимките=според мен също ги изтрий Блонди. Аз не публикувам никъде снимки на детето ми,по вече споменатите прочини. Дори и да не е добавил снимката като "любима",всеки ги вижда и може да си я копира,независимо в кой сайт е публикувана.  Аз лично знам няколко случая на използване на снимки на деца за облагодетелсване по едан или друга причина,дори не става въпрос за голички дечица ( недай Боже).  Една потребителка в другия сайт,когато се родиха априлчетата,тя показваше снимка на "детето си".В последствие се оказа,че дори няма деца  ooooh!. Има всякакви откачалки,затова не публикувам снимки на Ники,или ако го направя,то е тук,директно в сайта и след малко я изтривам.Това е и причината да гоняма Ники на колажа. За някой може и прекалено предпазлива да съм,но не искам един ден да видя детето си някъде  Sick.
Момичета,чухте ли че се очаква епидемия от морбили?? Дали това е пак някакъв фармацефтичен трик  Thinking.
Муси,обади се да пием кафе  Hug.

# 383
  • Варна
Честита дъщеричка на Ваня! Да е жива и здрава малката Зара и много да ги радва!

Пете дано няма повече такива изпълнения.  Hug

по повод на алергичните реакции от АБ - ако се прояви такава да речем в първите два-три дни и АБ се спре, продължава ли се с друг?

Хелън много й отива новата прическа.  Heart Eyes

# 384
  • Варна
Извините ме, но влизам само за един бърз въпрос:

Някой ползвал ли е хума за червено дупе и дали е доволен. На Малвина е зачервено, чак като на рани стои, мажа с Емазол плюс, помага, но го забравих в яслата и се чудя да пробвам ли с хума  newsm78 newsm78 newsm78

# 385
  • Пловдив
helenblondy, много гадно това със снимките. И в Пикаса го правят. След като няколко неизвестни за мен лица ни добавиха за любим фотограф, направих скрити всичките галерии (сега не могат да се виждат). И честно казано не вярвам де е някой с просто добри намерения, пък аз да съм параноична.

# 386
  • Варна
Майчета, срещнах едно стихотворение, което много ме развълнува и искам да го споделя с вас:

Заета мама
Ръцете ми заети бяха през деня.
Не можех да играя или да ти почета;
Когато молеше и канеше ме ти,
за теб минутка аз не отделих.
Днес кърпих дрехите и сготвих,после прах,
ти дотърча с рисунка и със весел смях
и каза:"Мамо,виж каква шега!"
Аз рекох:"Синко,чакай малко,не сега".
Внимавам хубаво да те завивам,
молитвата като си кажеш и излизам,
на пръсти отивам лампата да загася -
а трябвало е още миг да постоя.
Животът кратък е,годините летят и изведнъж -
момченцето пораснало е и е вече мъж.
Не е край теб с молбите си безкрайни
и не споделя скъпоценните си тайни.
Албумите с картинки са прибрани,
игрите до една са изиграни.
Молитвата вечерна,целувка за нощта -
това са вече минали неща.

Ръцете ми,заети постоянно,
сега притихнали стоят.
Тъй бавен,муден,празен е денят.
Да можех да се върна и да сторя
онези нещица,които искаше ми ти с:"Мамо,моля!"

# 387
Мила Ваня, честита дъщеричка! Живи, здрави и много щастливи бъдете!  Hug

Ехей, привет-мривет! Какви хубави вести само откривам, влизайки в темичката ни. Много се радвам и за Ваня, и за барби! Нашият януари беше ужас бизи - но край, семестърът свърши, празненствата също, мога да отдъхна  Laughing Преди две недели кумувахме на сватбата на приятели, после дойде РД на Теди, а след това трябваше подобаващо да се отпразнува с приятелите, за което усилено се готвехме (тази година имахме Хари Потър парти Simple Smile Ой, голям Дзор беше, особено подготовката за кумството. Инак за Рд на Теди винаги се готвим с много радост и вълнение през целия януари. Децата и този път много се забавляваха. А пък Теди отсега заяви, че иска догодина темата да е "Властелинът на пръстените" (като изчете "Хари Потър", подхванал е "Билбо Бегинс"). Марта е станала много бърборива, пя на батко си "ден-ден, бати!" (т.е. "Честит прожден ден, бати). И тя е с френска черта, но на Елица е някак по изкусурена, Марта не спря да дърпа ножицата, да пищи, да се върти, а тя и коса няма много  Wink Ще кача едно клипче в нашия сайт да я видите каква е маймунка.
Ценителката, голям кошмар сте преживели. Дано всичко е наред и да сте здрави!

# 388
Alokazia,ужасно ме трогна  newsm45.....

# 389
Момичета, много, много благодаря за прекрасните пожелания към Зара и цялото ни семейство  Hug

Вчера ни изписаха, вече сме вкъщи и е пълна лудница - Боби обожава малката Зара, иска само да я гушка, да я целува ляга върху нея, щипе я по краката - ужас ви казвам едвам го удържаме. Много е грижовен, носи ми памперси, млякото, връща шишето в кухнята за измиване, ей такива веселби  Mr. Green Кърма имам като предния път - кърмя и дохранвам, здарве да е  Peace
Обаче имам и една малко притеснителна новина - като се върнахме от изписването и на Бобката му потече сопола  Rolling Eyes Та сега съм доста на щрек, но не мога да изолирам беба, мисия невъзможна  Praynig Просто стискам палци  Praynig

Да ви кажа и за раждането само две думи,че и двамата сега спят, сигурно имам макс 15 мин - накрая хич не ме боля, т.е. зора беше до 6-ия см  Wink Ама бая зор беше де - 3 нощи го правех това разкритие, спях само сутрин между 6 и 10.00 някъде, че тогава болките бяха по на рядко и по-слаби, накрая ме приеха по средата на третата нощ с 4 см разкритие, вече треперех от болка,докато дойде доктора ми направиха клизма и ехо, той ми вклччи за 30 мин окситоцин, после епидурална - добре , че е тя, спука ми мехура, изчкахме малко, напънах 3 пъти в предродилна, 2 пъти в родилна , малко перинеутомия, три шева и хайде готово  Laughing Благодарение на упойката усещах всички мускули перфектно, без никаква болка и напъните ми бяха много ефективни  Peace Докторът изпълни всиките си обещания, много съм доволна, просто нямам думи да си изразя благодарността към него  Peace Как ме изтърпя незнам, при положение , че три нощи и той не спа с мен - нали се сещате, че непрекъснато му се обаждах - страх ме беше, че раждам вкъщи  Mr. Green Ако на някой му трябва надежден гинеколог да знаете - доктор Иванов от Шейново, много внимателен и добър професионалист, коректен е и можете да разчитате на него  Peace

Накрая вече третата нощ не издържах, вече мислех сериозно за секцио, просто психически вече не издържах на болката - наистина доста бавно и болезнено се получават при мен нещата, хем е второ раждане  Peace Важното е, че вече мина, в четвъртък ако не ме е шубе ще ходя да ми свалят конците, което не е задължително, но е по-добре  Peace

Ценителке, това, което сте преживели е просто ужас  Confused

Хелън, Еличка е много, много слдка с тази нова прическа, Боби още повече ще я хареса  Hug
За Снимка.бг-то според мен трябва да сме по-предпазливи, аз вече за това не слагам никакви снимки никъде, включително и за колажа,  Embarassed, почнах да се притеснявам точно от такива извратени същества  Peace

Благодаря ви още веднъж, изчетох всички ви, но  нямам време да пиша повсички теми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт