Кога махнахте решетката?

• 3 355
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте,детето ми е на 1г.7м. Онзи ден падна много лошо през решетката на креватчето,просто се набра на ръце и се претърколи. Нищо му няма слава Богу,аз бях там и успях да я хвана преди да тупне на паркета.Мъжът ми е на мнение, че трябва да свалиме вече решетката,но детето не е свикнало без нея,през ноща се върти в креватчето и със сигурност ще падне ако я няма решетката.Вече не смея да я оставям сама да си играе в креватчето защото ме е страх да не падне отново. А пък и да махна решетката не смея. Вие какво направихте по този въпрос?

# 1
Още е с решетка, пада иначе  Rolling Eyes
Веднъж и той се преметна през нея, скачаше, набра се и тупна долу на челото си, щяхме да умрем от притеснение с мъжа ми  Confused Но като че ли тогава се уплаши и той много и разбра и повече не е падал.
Иначе не можем да я махнем засега, опитвах два-три пъти, но винаги при въртене тупва долу.  Crazy
Оставете решетката, но не го оставяйте сам.

# 2
Калоян все още спи с решетка и то плътно долепен за нея. В края на месеца чакаме голямо легло (95 х 200) и ако преценя, че има нужда от някакъв ограничител, ще монтираме.  Peace

# 3
Момента в който започна да се набира на решетката и да се опитва да я прескача, я махнахме.Ако ще пада по добре да е от по ниско.Случваше се може би 5,6 пъти,след което свикна че я няма Peace

# 4
Синът ми е на 2 години и още не съм махнала решетката.
Да ви кажа какво е сътворила малката му главица.
Леглото се намира между шкаф и спалнята ни, като от двете страни има разстояние.
Застава прав в леглото си, поставя ръце на шкафа и избутва леглото до спалнята/леглото ни е на колелца/.
След това прескача решетката и се мята на спалнята. Shocked

Преди около два месеца го бях сложила да спи следобеден сън и съм спокойна, защото си заспива бързо и сам.
По едно време виждам как на хола вратата се отваря и той влиза ухилен до уши. Тогава за първи път прескочи решетката. Не е падал до сега.

Babe factor , предложението ми е да доближите леглото до спалнята ви максимално близо, ако решиш да махаш решетката.
И ако въобще синът ви спи във вашата стая.

# 5
  • Стара Загора
Около 2-та годиан е махнахме и при двамата.  В момента, в който успяха да си прехвърлят крака през решетката.
Дъщеря ми започна да идва в нашето легло и на 2,6г започна да си спи на голямо легло сама, не е падала. Синът ми пада и му купихме предпазна решетка. Все още е с нея не знам до кога на 2г и 3м. е

# 6
  • На дивана, под юргана
Здравейте,детето ми е на 1г.7м. Онзи ден падна много лошо през решетката на креватчето,просто се набра на ръце и се претърколи...

Не можете ли да махнете пръчки от решетката? Така ще може да излиза оттам и няма да има нужда да я прескача...

# 7
Здравейте,детето ми е на 1г.7м. Онзи ден падна много лошо през решетката на креватчето,просто се набра на ръце и се претърколи...

Не можете ли да махнете пръчки от решетката? Така ще може да излиза оттам и няма да има нужда да я прескача...
Може,всъщност точно това и аз си мислех. Сигуно това ще направя,две,три ребра,да не може все пак да пада докато спи.

# 8
  • На дивана, под юргана

Може,всъщност точно това и аз си мислех. Сигуно това ще направя,две,три ребра,да не може все пак да пада докато спи.

Мисля, че са най-много две пръчките, които може да се махат. Другите са неподвижни.

# 9
  • на североизток от Рая
 Наредете на земята губери и възглавници,ако падне,поне да е на мекичко.Но пък може и да му хареса да пада така и да го обърне на игра.Май казах глупост... newsm78

# 10
На годинка положението беше вече неудържимо, катереше се по решетката,набираше се, имаше вече и 2 неуспешни опита да пробие пода с глава. Тогава сменихме цялото легло. Взехме й детско-юношеско. Тъй като много се върти докато спи, махнахме краката на леглото и самата дървена рамка, кутия както искате го наречете стъпи на пода върху по-дебел килим. Е наистина на няколко пъти съм я намирала изтърколена от леглото върху килима продължаваща да спи, но затова пък поне акробатиките върху решетката престанаха. Може да се качва, слиза сама от леглото.  

# 11
При нас махането на решетката не беше целенасочено.Каката изкърти една,и дребния почна да се провира от там.Докато се чудех,дали не е опасно това промушване,каката дочупи решетката. Mr. GreenБяхме принудени да я махнем изцяло.Синът ми е на 3г.-не пада от креватчето.

# 12
Момичета, няма ли начин да се избегнат изцяло тези решетки? Има детски легълца с подвижни прегради, които могат да се свалят надолу когато детето не спи. Продават ги и отделно, имаше една скъпа на Kids Kit ако не греша, виждала съм и съвсем простичък и удобен модел в Икеа, който не струваше почти нищо. На 2 годинки детенцето е голямо и би трябвало да може спокойно да ляга/става, без да е ограничено от решетки и без да се налага да търси помощ от възрастен.

Дъщеря ми също пада от леглото и реших проблема като сложих отдолу второ матраче, което вечер издърпвам. След няколко слалома май свикна с габаритите и вече не пада.

# 13
  • София
Някъде към 2г. 6м. да е била. Спомням си, че падна 2 пъти и това беше. Свикна да спи без да пада, но и слагах отдолу сгъваемо матраче за мое успокоение Peace

# 14
  • София
Заради този страх, че ще се преметне през решетката спрях да го оставям в леглото. На нашето нямам и как да се махнат пръчки, освен ако не ги отрежа  Thinking

Dandelion а какво точно предствляват тези подвижни прегради и стават ли за малките легълца? Как се монтират? Май само за голямо, нормално легло съм виждала такива ограничители  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт