Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните оплаквания и преживявания на августовските майки?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане?
Какви са някои методи за облекчаване на болки в гърба и кръста?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните оплаквания и преживявания на августовските майки?
Августовските майки изпитват различни оплаквания и преживявания, като болки в гърба, кръста и краката, проблеми със съня, подуване на крайниците, стегнат корем, болки в тазобедрените стави и натиск от бебето. Някои от тях се страхуват от предстоящото раждане, докато други са нетърпеливи да видят бебетата си.
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане?
-
Какви са някои методи за облекчаване на болки в гърба и кръста?
Преди ме болеше целия гръб,а сега болката се локализира малко над левия хълбок,имам чувството, че ми е счупено някое ребро :nervous: Снощи неможах да заспя от болка,нито можех да легна,нито можех да седна.А малкия се бунтува и непрекъснато се мърда и се мести ту в ляво,ту в дясно.Бях пуснала тема за "Болките в гърба",но малкото мами който ми отговориха,препоръчаха почивка и масажи
Моля ви ако знаете начин по който да си облекча болката ще съм ви безкрайно благодарна 
Направо ме разби...Питах го поне още седмица няма ли да откараме, че до термина имам 8-9 дни...Каза хич да не се надявам
Айде, ако ме няма тези дни, да знаете къде съм!Пък ако съм си тук - докторът значи се е объркал нещо
За 12 дена е качило близо 1 кг. Не ми се мисли ако трябва да чакам до реалния си термин колко ще стане на кг :lilangel:
всичко да мине добре
Искам да споделя с вас колко мил и грижовен е моят мъж, ако го видите само как се вълнува за бебето. На всяка консултация оставя работата си и идва с мен и снима монитора на видеозона с камера, за да можем да си припомняме какво се е случвало през изминалите месеци.
Наистина съм щастлива и сигурна, че нашето дете ще расте сред много любов. Пожелавам го на всички и успех на предстоящото събитие