Диетолог в Плевен?

• 57 304
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Доктора е много добър,но аз се провалих,сега мисля отново да започна менюто дано да се получи този път

# 61
Искам да попитам има ли някоя от вас диета 3х900 ккал. Тъй като търся разнообразие. Ако някоя от вас има нужда също бих споделила своите.

# 62
Здравейте! Искам да попитам някой ходил ли е скоро при д-р Димитров? Телефонът за контакти същият ли е? И доволни ли сте?
Благодаря за отделеното време:)

# 63
  • София
Да аз в петък, същият е телефона и да доволна съм вече съм на поддържащо меню!

# 64
Здравейте аз бях при доктора на 23.11. Вече 3 ден спазвам режима, но не мога да изяждам всичко. Вие всичко за деня ли си изяждате? 😊

# 65
Зависи колко калории ви е дал. На мен ми даваше 3×900. В началото не ми стигаше после свикнах и така ми се е свил стомаха, че преценявам колко мога да изям. Например 120 гр риба и 170 гр карфиол 1 филийка хляб и плод. Изяждам си ги без проблем, идеята е да не се чувстваш че ти е тежко.

# 66
Моята е с 1300 ккал на ден. Но просто усещам, че ми е много. Едвам си изяждам обяда и вечерята.

# 67
Здравейте! Много благодаря за отговорите. Моята дата за преглед е чак след 31.12. Имам големи надежди за прегледа, режима и резултат от вего. Защото вече правих какво ли не, но без резултат.... успех на всички, дерзайте.
Simple Smile

# 68
Искам да попитам има ли някоя от вас диета 3х900 ккал. Тъй като търся разнообразие. С удоволствие бих обменила своя опит. Търся различни менюта според сезоните, а и да са лесни за приготвяне. Ще се радвам ако някой се свърже

# 69
Здравейте, искам да споделя и моите резултати за месец и половина - 9.8кг.
Вчера бях на контролен преглед, имам ново меню, калориите ми ги запази 1100на ден. Надявам се бавно, но славно да стигна желаните 63 кг. Успех на всички дами!

# 70
Здравейте! Имате ли актуален телефон и адрес на д-р Димитров?

Общи условия

Активация на акаунт