Отговори
# 705
  • София
Волна пепрудка, ..... нямам думи! Благодаря за разказа!
Ако съм на твое място, няма да си помисля за връщане в БГ!

# 706
Волна пепрудка, Джесика и Алфа Бета ми взеха думите от устата както е приказката............нямам какво да добавя...........радвам се , че си в добри ръце Peace Praynig

# 707
  • варна
Здравейте,резултата ми от цитонамазката миналия месец беше ПАП2 вагинит и цервицит.
Лекаря този месец ме гледа на колпоскоп,каза че има нещо,но било като разширена вена- и тази вена прокърви докато ме мажеше с някакъв разтвор за колпоскопа,след това имаше няколко капчици кръв.Викаме в болницата след цикъл да го обработи това нещо,но не е раничка-обясни ми ,че като разширени вени.Даже каза че не проблем и да изчакаме до следващия преглед 6 месеца и тогава да го обработи.Каза,че единствения проблем е че  след полов акт може да прокърви.Днес ми е 22 ден от месечния цикъл и имам съвсем слабо кафяво зацапване,много се притеснявам от какво може да е това зацапване,след като резултата от пап теста е  добър и на колпоскопа нямаше проблем.
Имам кисти в яйчниците.

# 708
аз викам да взема да ви пусна после нова темичка и да търся някой джедай да я ковне

# 709
Действай Синеоч  newsm06

# 710
след малко ще ви чета, сега отивам с песа навън като се върна ще пусна темичката, айдепишете за да станат 50 стр  Mr. Green Laughing

# 711
  • София
      Приятна разходка !!!    animal037

# 712
малееееееее свеки ми застанала на главата и направих бъг с темата  ooooh!

# 713
пуснах новата темичка, писах на модератор ще очаквам да я заковат

този линк къде да го сложа: http://www.puls.bg/health/sex/news_3504.html дайте идея

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 21:09 от Синеоч

# 714
Не ми се връща момичета.Аз, дето толкова обичам родината си...Станах предател....Ама какво да ви кажа...България се превърна в една античовешка държава.Имам чувството, че всичко се прави така, че да може максимално да се изцеди бедната душица българска.По най трудния начин.Жалко, че и здравеопазването е така.За това измира млад народа в БГ.А тук, тия живуркат до 100 години.Мъчно ми е...Децата им щастливи, задоволени, здрави...А нашите...няма топли обувки, колко не закусват, защото няма парички...Тъжно...много тъжно...Отплеснах се...
  Миналия месец се панирах, защото имам две бучки в едната си гърда.Търча аз в клиниката, искам мамография.Ама не може така госпожо.Трябва гинеколожката ви да ви даде направление.Аз беснея.Искам и толкова.Звънят мацките от регистратурата на моята гинеколожка.Тя им казва, че нямам проблем, защото и тя ме преглежда, ама казва щом момичето е притеснено, нека да я види някой колега, и ако има проблем правете мамограф.Забележете, че те не искат току така да ме облъчват с рентгенови лъчи, щото ми скимнало...Нема такива филми искам...За това са лекарите там.Никой не се интересува, че плащаш.Всички плащат.Идва лекарка от спешното, води ме в кабинета, сваля анамнеза.Палпация, подробен разпит, вижда,че съм в стрес и ме праща при специалист онколог в същата клиника.Подробен ехограф, и мамоложката каза, че всичко е ок.Няма нужда от мамограф.Правете си изводи.И те застават зад диагнозите и думите си.Няма шест пет.
 И постъпиха човешки.Обясниха ми, че ако искам застраховката да ми плати, трябва да ме види лекар от спешното и той да ме прати при мамограф специалист.Така и направиха.Реално погледнато какво да им пука кой ще плаща.Още повече, че аз съм чужденка.Ама не.Бях изненадана, защото винаги съм ги смятала за студени и жестоки хора....

Още нещо интересно.За такива женски заболявания, водеща фигура е гинеколога.Тя решава дали имаш нужда от преглед на гърдите, ехограф или мамограф.Без нейно съгласие и направление не те преглеждат.И резултатите отиват при нея задължително.И като се замислих, има логика в това нали....

Оспамих малко, ама Синеочка каза да пишем, аз пък не съм писала много време, та сега ще наваксам.Предполагам ви е интересно.

# 715
забравих: Волнааааааааааааааааааааааааааааааааааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сега ще ти чета писанията.

моля те влизай и пиши  Praynig  bouquet

# 716
СИНЕОЧ изглеждаш страхотно, много си готина. На мен ми дойде нещо като цикъл тече ми 5 мин и ми спря отново е писна ми наистина ама няма как.

# 717
добре съм се вапцала нали?  Flutter

Чери щи дойде споко.  Hug Peace

# 718
  • София
Волна  пеперудка ,  много ми е  интересно  всичко което разказваш  Hug Hug Hug newsm51.  Само  мога  да кажа ,че  си  щастливка   и късметлийка , че живееш в  цивилизована държава!!!  newsm10

Чери ,  Hug  душко - щом е дошло за  5 мин . , значи  трябва да дойде и за повече.... newsm03

Синеоч ,   Hug  - екстра си се  вапцала !   smile3525

Реа ,    Hug Hug Hug

# 719
пуснах новата темичка, писах на модератор ще очаквам да я заковат

този линк къде да го сложа: http://www.puls.bg/health/sex/news_3504.html дайте идея

Джес кажи къде да го сложа линка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт