Отговори
# 720
  • София
    Ами  знам ли  ,където искаш  - както прецениш  , нямаме претенции нали ?

Ти добре пусна темата , че чак и някаква дама се разписа там  - пита нещо  за операция ама , не разбрах точно каква  ще прави ,та  не съм отговаряла  де ...... Rolling Eyes.   И аз днес като теб се  вапцах  newsm77 ,че чак  и в  окото ми  влезе  боята пустата - та  нещо съм недоскив   Wink още   с едното око   smile3511

# 721
  • София
Аз пък не открих новата тема, няма ли тука линкче с големи червени букви да има?

# 722
  • София
        http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468440.0

Как не я виждате , ето я  !     Синеоч ,   Hug Hug Hug newsm51 newsm10

# 723
.... И аз днес като теб се  вапцах  newsm77 ,че чак  и в  окото ми  влезе  боята пустата - та  нещо съм недоскив   Wink още   с едното око   smile3511
JoyДай снимка де!  Hug
Синеоч много ти отива новата прическа!  Hug
Тъй и тъй свършва темата, да я оспамя малко.  Mr. Green

# 724
  • София
     Каква ти  снимка , нямам  скорошна ама ако ти е  " мъка " за мене   Wink мога да ти  пусна стара  снимка   от преди  2 мес .    bouquet

# 725
утре сутрин пак ще пиша на някой модератор да ни пусне темата

Джес линковете са добавенииииии

# 726
  • София
Браво Синеоч!

# 727
  • София
Браво , браво   на  Синеоч !!!   smile3501 newsm51

# 728
 bowuu bowuu bowuu

за вас всичко правя  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 729
Волна и моят съвет е да си стоиш там, хем ти харесва, хем си доволна от всичко, останииииии..пък ще ти идваме на гости, щерката учи френски  Hug

# 730
  • София
Волна и моят съвет е да си стоиш там, хем ти харесва, хем си доволна от всичко, останииииии..пък ще ти идваме на гости, щерката учи френски  Hug
Ъхъ, чудна идея! И моята щерка учи френски!  Mr. Green

# 731
Синеоч,браво!Ама и мойто синче учи френски,нека да има и един мъж все пак в групата,може ли...?
Синеочке, Hugмила много си готина.А пък и излъчването ти е едно такова...позитивно!Браво само така...трябва
да се поучим всички от теб и да си се грижим за визията,да си създаваме хубаво настроение...
Сега и аз да споделя...Преди две години бях В Щатите.Там имах възможност да направя профилактичен преглед
в една клиника за ракови болести.Много ме навиваха за второ мнение да получа там.Но аз нали също съм руса,казах че много вярвам на лекаря си и за нищо на света не бих подложила на съмнение диагнозата и лечението,което ми предлага.
Е,не съм ли патка....сега си бия главата какво ли ми се случва след толкова много изразходени средства в БГ,лечение и конизация с неизвестен край....
От написаното от Волна Пеперудка най-много ме впечатли,че конизацията е едва на последно място при нашите проблеми.
Но в БГ май нашите лекари гледат да се застраховат и предлагат много бързо да режат.Когато се налага наистина трябва,
но си мисля дали тези предложения не идват само и само да се измъкнат пари от Здравната каса....И се питам защо все пак
при направени конизации толкова често се налага отново да ни режат...Къде е причината...Ще съм благодарна ако някои може да ми отговори...

# 732
Звездиииии  Hug Бетичкааааа  Hug във френския е бъдещето да знаете, нашите деца после ще са едни гърди напред благодарение на френския.

Ще пишем в тази тема докато направим 50 стр. за да може да се закове после другата Hug Peace

# 733
Оки,ще пишем разбира се!

# 734
  • София
        Гледате ли  в момента  " На кафе " - с Гала ?   Гост е  Д-р Милко Тошков  и обсъждат  ирисовата диагностика . На мен ми е много интересно ..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт