Отговори
# 120
  • Костинброд
Здравейте, момичета.
Исках да ви питам- купих си бял равнец, но кажете как се вари, т.е. колко вода и колко от билката, когато искам ли го пия или има определено количество?

# 121
аз пия само сутрин, най добре е на гладно, сваряваш водата и заливаш 1 чаена лъжичка пълна, но не с връх. Оставяш да престой 5-10 мин прецеждаш и пиеш, ако искаш си го подслади с мед, на мен в Лечител така ми казаха да си го правя. Ако искаш и имаш възможност и през деня си прави. Но аз смятам, че сутрин и вечер е най добре.

# 122
  • София, под Карлсон
Здравейте, момичета.
Исках да ви питам- купих си бял равнец, но кажете как се вари, т.е. колко вода и колко от билката, когато искам ли го пия или има определено количество?

На 400мл. вода като заври добавяш две супени лъжици от билката. Оставяш го да изстине и прецеждаш. Ако сложиш повече билка или го оставиш повече време да кисне, става много горчиво. Може да подслаждаш с мед, както Синеоч те е посъветвала. Пий го поне 1/2 час- 20 мин преди ядене  Simple Smile

Ох, Синеоч, чета за премеждията с домашния ви любимец. Нашият кучо беше много стар, на 16-17 години и миналата зима го приспахме. Беше много трудно решение, много сълзи се изплакаха, за толкова години той си беше станал пълноправен член на семейството...Стискам ти палци кученцето бързо да се оправи и скоро пак да ви носи само положителни емоции и енергията, с която така добре ни зареждат  Praynig  Hug

Poisson, къде си миличка? Драсни някой ред, всички мислим за теб!

Аз утре съм на първи преглед след горенето и ми се е свила душичката.  ooooh!

Лек ден на всички и само положителни мисли!!! Hug Hug Hug

# 123
  • Костинброд
Благодаря ви момичета. само дето сутрин няма да имам възможност да го пия, но вечер като се прибера от работа ще го пия.

# 124
  • Buffyworld
Blues, а горенето болеше ли те? Слагат ли поне местна упойка? Аз очаквам резултати от биопсията и после  евентуално горене. Всичко ми се е свило на топка от страх.

# 125
  • София, под Карлсон
Blues, а горенето болеше ли те? Слагат ли поне местна упойка? Аз очаквам резултати от биопсията и после  евентуално горене. Всичко ми се е свило на топка от страх.

На фона на биопсията, след горенето можех да скачам като "младо яренце" (в моя случай козичка  Laughing) Неприятно е, не ми слагаха локална упойка, но при биопсията въпреки упойката много ме боля... Усещането е като при силно болезнен цикъл, но за кратко. НЯМА НИЩО СТРАШНО- аз съм много страхлива, но ти казвам, че горенето не е абсолютно нищо особено. Ако се наложи да те горят, просто ще ти обяснят как да се пазиш и какво те очаква след това.  Peace 

# 126
  • София
     Blues ,  стискам ти палци от все сърце утре за прегледа !!!  Peace  Hug Hug Hug

В частния кабинет на Ралчева  в"Лозенец" ли ще ходиш или в б-цата???

_Buffy_ ,   не се страхувай от горенето - няма нищо страшно , нито пък е болезнено - както ти е  казала Блуес  биопсията е много по - болезнена от горенето !  Успех и на теб!

# 127
Момичета,днес имаше по btv в рубриката "Денят е прекрасен"много полезно предаване
за всички нас. Започва седмица за безплатни профилактични прегледи за
ранната диагностика на рака на маточната шийка.
Много хубаво впечатление ми направи доктор Димитър Георгиев....Някои знае ли къде работи?

# 128
Синеоч браво много се радвам че кучо вече е по добре,Чери знаех си че ще ви разсмея Heart Eyesпросто нямам думи как на Ризето нищо не и стана може би защото бе по малка на около 3 год,или пък защото удара бе на меко място осеяно с трева,знам ли и аз но факт нищо и нямаше още си е жива и здрава и все така търчи като бясна.Момичета искам да ви попитам нещо защото все още на съм на ясно.Четох че  при някои се налага повторна конизация,защо?Дали това че при някой от вас теста е положителен за наличието на вируса или пък не,и какво се прави ако кунизацията се повтори или потрети не дай си Боже?

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:27 от nadeto55

# 129
  • София
Стига бе Наде55, пу пу пу, я чети по-внимателно, как така на всички ни се налага повторна кОнизация!
Няма такова нещо, случва се - но е рядкост!

# 130
Грешка е поправена,извинявам се

# 131
  • Buffyworld
А този така наречен вирус само по полов път ли се хваща? Това не мога да си обясня. Преди да родя бях първа група. След като родих - втора. И от тогава все  втора. Но и преди и сега съм била само с мъжа ми. Защо тогава групата се променя? И това означава ли, че като не сме първа група имаме вируса?

# 132
  • София
Момичета,в крайна сметка си записах час при Д-р Ганчева,но чак за 26ти февруари Shocked Дано оцелея дотогава Simple Smile Колежката ми също си записа с мен,но тогава ще е малко преди да и дойде,дали ще има проблем?Аз съм лесна,че съм с хапчета и нещата там са ясни. Wink

# 133
  • София
      Това ,че си например І гр. - не означава ,че  не носиш вируса. И групата не се  влияе от раждането, а от това какви са  клетките . При силен имунитет на дадения организъм е възможно организма да  самоочисти вируса.  За наличие или отсъствие на  НРV се прави  скрининг или типизация , само по групата от цитонамазката не може да се докаже на  100% ,че има  наличие на  НРV. Цитонамазката може само да заподозре вируса, но не го доказва . Прочети подробно  материалите на Кюбит на  1 -ва страница.

# 134
ДЖЕСИКА  newsm10 точно така го обясняват и лекарите. Това е правилното. А за гърдите все  едно сме ходили при един и същи лекар. На мен също ми изписа този гел и аз се мазах горе-долу толкова време и го зарязах. А от мен да знаеш лошите работи по гърдите не болят, това е страшното че не можеш да разбереш имаш ли нещо. Само на преглед, въпреки че сестра ми беше на профилактичен преглед и след няколко месеца сама си напипа бучката, лекарят не я видя и се оказа рак на гърдата. За това независимо от това че ходим на профилактика не е лошо и да се самопрглеждаме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт