Отговори
# 210
живея в Попово, ако това има значение...

Има значение, ако ще идваш специално за преглед.Има кабинети, където можеш да се наредиш и да чакаш. На други места е със записване. Има значение и до колко познаваш града.
 По каса можеш да отидеш в Майчин дом, но само при определени лекари с прдварително записване.С касата работи гинеколог в МЦ Кооператор, Валем,в поликлиниката на АГ болница, МЦ Варна....

# 211
  • Buffyworld
Здравейте момичета. Току - що се прибирам от доктор и сядам да пиша. Резултатът от биопсията - пише много неща , който не разбирам , но най- накрая под "диагноза" пише :/ жлезисто абразио /. Докторката каза, че това означава "обикновена раничка" . Каза, когато реша, след менструация да отивам да я изгори. Аз мисля , че няма какво да чакам да стоя с тази рана. И тъй като в момента съм неразположена, наистина ще отида като ми свърши. Само исках да ви попитам- това "жлезисто образио" , дали е нещо опасно? Чували ли сте такова нещо?  Но се радвам, че няма да еоперация, а само горене

# 212
Здравейте,
2 месеца по-късно от датата на направлението вече имам резултати !  bowuu
Моля някой да ми преведе какво означава всичко това:
Pap II гр.
Повърхностни и единични и на групички интермедиерни и ендоцервикални епители, слуз, левкоцити +++, лактобактерии.
Предварително благодаря   bouquet
Мами помагайте, и ми обяснете като на блондинка  Mr. Green

# 213
  • София
Здравейте момичета. Току - що се прибирам от доктор и сядам да пиша. Резултатът от биопсията - пише много неща , който не разбирам , но най- накрая под "диагноза" пише :/ жлезисто абразио /. Докторката каза, че това означава "обикновена раничка" . Каза, когато реша, след менструация да отивам да я изгори. Аз мисля , че няма какво да чакам да стоя с тази рана. И тъй като в момента съм неразположена, наистина ще отида като ми свърши. Само исках да ви попитам- това "жлезисто образио" , дали е нещо опасно? Чували ли сте такова нещо?  Но се радвам, че няма да еоперация, а само горене

Бъфи, а дали не пише ерозио вместо абразио?

Знам, че раничките ги описват с думата ерозио.

# 214
  • София
Здравейте,
2 месеца по-късно от датата на направлението вече имам резултати !  bowuu
Моля някой да ми преведе какво означава всичко това:
Pap II гр.
Повърхностни и единични и на групички интермедиерни и ендоцервикални епители, слуз, левкоцити +++, лактобактерии.
Предварително благодаря   bouquet
Мами помагайте, и ми обяснете като на блондинка  Mr. Green

Не съм напълно сигурна, но май всичко е наред!
Все пак се обърни към лекар, да ти разтълкува!

# 215
  • Buffyworld
а, права си. Ерозио е. Но все пак значи трябва горене, нали?

# 216
Мисля, че можеш да имаш раничка и без ЧПВ, но не съм много сигурна ако някой знае нещо по въпроса нека да сподели. Може и да бъркам, но на моя приятелка която има раничка още от раждането(9 години) и казват че няма ЧПВ ама лекари различни, можеш ли ги разбра? newsm78. Но за нищо на света не си прави ваксина преди да си направиш ДНК тест за ЧПВ , иначе рискуваш да няма смисъл да не говорим за по-големи проблеми.
 Това е към БЕЗИМЕННАТА, че в началото и аз забравих ника.

# 217
Джесииииии, кво стана на прегледааааааа?  Rolling Eyes

# 218
  • София
Днес бях на мамолог,профилактично, и всичко е наред Whistling newsm44 сега ще стискам зъби да мина и гинеколога.

Момичета,Доц.Дянкова къде приема и колко струва прегледа,колпоскопията и цитонамазката,че гледам ,че при нея става по-бързичко прегледа Rolling Eyes Много ми е далече края на февруари,толкова се притеснявам Sad

# 219
Днес бях на мамолог,профилактично, и всичко е наред Whistling newsm44 сега ще стискам зъби да мина и гинеколога.

Момичета,Доц.Дянкова къде приема и колко струва прегледа,колпоскопията и цитонамазката,че гледам ,че при нея става по-бързичко прегледа Rolling Eyes Много ми е далече края на февруари,толкова се притеснявам Sad

Джесика като се включи, ще пише. Днес е била в частния кабинет на Дянкова.

# 220
И аз бях на мамолог днес и за да не ме фаща уроки си имам една кистичка на едната гърда  Mr. Green то при мен все нещо има, но ми казаха да не се притеснявам  Rolling Eyes.
Синеоч, радвам се , че кучо е оки да го цунеш от мен  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 21:59 от ReaNora

# 221
  • София

Цитат
Джесика като се включи, ще пише. Днес е била в частния кабинет на Дянкова.

Момичета ,  върнах се  в 18,40 ч. ,а съм тръгнала от  14 ч.  - сега  вкъщи е лудница  и май  ще  става "бой" за компа - утре ще ви разкажа с подробности всичко - извинете ме , но сега  съм гроги ......  оправям децата и  си лЕ гам  и аз !!!  И аз имам някои питанки , към тези които често  навестяват доц . Дянкова ???  newsm78  Ще кажа само ,че накрая почти ме " натири " - съжалявала ,че съм и изгубила времето ???      Rolling Eyes newsm78  

Хайде желая ви приятна вечер  и утре обещавам  , ще разкажа всичко..... Hug Hug Hug Hug

# 222
  • София
а, права си. Ерозио е. Но все пак значи трябва горене, нали?
Да, мазане, горене или изрязване, все нещо се прави /по лекарска преценка/,
но трябва да се лекува, иначе може да се развие в лоша посока.

# 223
РеаНора и аз съм имала кисти на едната гърда преди много години.Казаха,че не е проблем тогава.После изчезнаха и не са ме навестявали пак.

# 224
РЕА и аз имам киста 7 мм. на едната гърда док. каза че не се пипат , не са страшни и не се израждат в нищо злокачествено така че всичко е ок. Peace
ДЖЕСИ дано наистина да е напразно ходенето до кабинета в смисъл всичко да си е наред и да си и загубила напразно времето то нали това и е работата ама Айде де. Колкото до "натирването" смятам вече свикнахме всички с малки изключения вече се държат така,тъй че хич да не ти пука важното е да си добре newsm10
Лека нощ на всички малеееее я колко е часа питай ме утре как ще бачкам ще направя клиентите на маймуни smile3507

Общи условия

Активация на акаунт