Отговори
# 240
  • София
Gesika, ходила ли си при д-р Ганчева, препоръчвам ти я? Аз направо се стреснах от поста ти и от отношението на д-р Дянкова. И аз започвам да се убеждавам, че май е по-добре да не носиш никакви стари изследвания, казваш в общи линии с какви оплаквания си и чакаш поредната диагноза.

Момичета,  днес си взех резултатите от амниоцентезата, пише, че всичко е наред. Другата седмица ще се разбера и с Ганчева, кога да ходя при нея, трябва да ходя и на мамолог, дай Боже всичко да е наред ... и да си имам още едно детенце, а и да съм жива и здрава да си ги отгледам. Стискам палци на всички.

# 241
преди година и половина имах кондиломи, махнаха се с кондилин оттогава нищо не е излизало, пих и изопринозин. може ли да се ваксинирам с ваксина за рак на маточната шийка при това положение? Благодаря за отговора.

# 242
  • София, под Карлсон
Buni, страхотна новина!!!  Simple Smile Дишай спокойно, всичко ще е наред и лека бременност до края  Praynig

Anelche, в тази тема няма да намериш много фенове на ваксината. Виж и постовете по- надолу- преди да поставяш ваксината трябва да си сигурна, че вече си носител на вируса.

Момичета, аз пак ви оставям до понедлник- сега бързам да си видя детето. Хубав уикенд на всички!  bouquet

# 243
  • София
       Buni,,   браво  страхотна новина - желая ти лека  и безпроблемна бременност  и да гушкаш едно  здраво и хубаво бебче накрая !!!  Hug Hug Hug

Блуес , - приятен уикенд  и на теб !!!   bouquet

Синеоч Hug Hug Hug  - ми как да не се "вържа " при такива изказвания ???  Ти какво точно имаш предвид под  - " джаста - праста"???

Да ви кажа честно - това със огнището на инфекция в сливиците като нищо може да е и просто за да  отклони вниманието от проблемите заради които съм отишла и да не се занимава - просто за да ме отпрати към друг лекар  и това е .........  Интересен  е факта , че  когато не ме болят сливици и гърло въобще пак си имам оня проклет дискомфорт "отдолу" ???  А ангините не са непрекъснати?     Пък и кой ли не го заболява гърло от време на  време?

# 244
Деси, това за кистата и тя ми го каза.  Hug
Чери , душо забравих те, още вчера разбрах за твоето лекарство, ами няма го от 1година на пазара и няма да го има  Peace

# 245
сега се връщам от цито и преглед, слава богу няма кисти, каза ми че и шийката била чиста, ще видим след 1 седмица какво ще покаже пап-а. Даде ми някаква бележка с 3 вида изследвания за рак - на шийката на матката, на рак на гърдата и за цялото тяло. Някой правил ли си ги е?

# 246
  • София
anelche ,  заинтригува ме с тази бележка - какво е пък това изследване за рак на цялото тяло ?   Иначе  за другите две изследванията са си отделни . Това гинеколог ли ти го даде?

# 247
  • София
Gesika, така се стреснах от поста ти,че ще си чакам до края на февруари за преглед при д-р Ганчева Rolling Eyes
 А за обяснението,че е изморена....вчера на мамологичния преглед бяха също с голямо закъснение и вместо в 17ч приключиха в 18,30ч Вместо да се оплакват обаче и докторката и сестрата се извиниха няколкократно за това,че чакаме и на мен като на последна пациентка,обърнаха толкова внимание, все едно им бях първата за деня.При това аз нямах нито оплаквания,нито проблеми. Peace Така,че едва ли е от това проблема,просто си е до човек.

# 248
  • София
liani ,  много съжалявам не съм имала за  цел да  стряскам никого - просто споделих с Вас това ,което ми се случи на  мен при вчерашният преглед . Аз отидох при доц. Дянкова за първи път - никога  преди това не съм я виждала и аз не съм очаквала това ,но......  явно си е до човек както казваш!!!  Hug Peace

# 249
  • Buffyworld
Звездичка, опитах се да ти пиша на лични, но не можах да ти изратя съобщение, защото ми изписа, че си си била изчерпала простраството в кутията. А ко се интересуваш още от детоксикаторите ми пиши

# 250
  • Buffyworld
Джеси, току що прочетох постинга ти. За сливиците изобщо не се учудвам. Може би доцентката е права. Преди години постоянно поддържах температура около 37,2 градуса. Това те прави да си като утрепан. Нямаш сила и желание за нищо. А след обяд към 17 часа е най - лошо. Тогава обиколих какви ли не доктори, какви ли не кръвни изследвания ми правиха, урина, бъбреци, гинекологични,, задължително снимка на зъбите и не откриха нищо. Докато накрая се оказаха СЛИВИЦИ! Видимо нямаше нищо. Но докторът ги "обърна" със шпатулата и каза , че от обратната страна, отвътре целите са гноясали и са възпалени и ако не взема мерки да ги извадя  могат да ме ударят в сърце, бъбреци, стави. Даже ме пита дали и сега нямам болки в ставите. И препоръча бърза операциа. На мен обаче ми предстояха  държавни изпити и трябваше да уча и нямах време за това. Той каза, добре, след изпитите. След това обаче много се уплаших. И отидох при друг доктор. Той каза, че първо ще опита да ги излекува. Така започнахме лечение с инжекции - 2 месеца - по една инжекция на седмица. Не помня как се казваха тези инжикции, но основното лекарство в тях беше пеницилин. Това бялото на прах, дето се разрежда с една  ампула с нещо си и ти правят преди всяка инжикция тест за алергия на ръката. Аз трябваше да приема 10 инжикции, но на 8 - мата тестът отчете алергична реакция и докторът реши, че вече ми е дошло много и ги спря. При следващия преглед на сливиците се оказа, че не са минали и той каза - значи явно трябва опрация. Няма смисъл да ги държиш. Съжалявам , че стана много дълго. И до ден днешен не съм ги извадила от страх. Все още не ме болят ставите,  но не знам докога. Засега малко по малко намирам време и сили за движение и тренировки и мисля, че това наистина ме спасява от много проблеми. Ако  ти установят възпалени сливици от невидимата страна, наистина по-добре да ги извадиш ако не те е страх. И все още /макар и по - рядко/ Но все още вдигам без причина температура над 37,2 и само след тренировка временно ми се оправя и знам , че е от сливиците. Успех ти желая! Peace

# 251
  • София
liani ,  много съжалявам не съм имала за  цел да  стряскам никого - просто споделих с Вас това ,което ми се случи на  мен при вчерашният преглед . Аз отидох при доц. Дянкова за първи път - никога  преди това не съм я виждала и аз не съм очаквала това ,но......  явно си е до човек както казваш!!!  Hug Peace
Gesika,естествено,че не си имала това впредвид LaughingНали затова споделяме и разказваме впечатленията си,за да си прави всеки извод защо и какво да очаква. Hug

# 252
Джеееееесссс стегнииииииии сееееее, моляяяяяяя  Praynig Praynig Praynig
На мен доц Дянкова ми каза едва ли не, щом баба ми е имала рак на кожата и хоп и аз ще имам, ноооо на други места ще е при мен........да ама не аз нямааааааамммм, и вярвам че нямам. Затова не се връзвай, ок добре отиди на УНГ и виж, проверката е висша степен на доверие...и после да видим какво ти е. Hug Но за мен при теб е всичко на друго ниво, ПОДСЪЗНАТЕЛНООО.  Hug

# 253
  • София
Buffy_ ,  Hug благодаря ти мила за всичко което си разказала - и при мен е точно така -понякога субфебрилна температура , отпадналост , освен това  имам хроничен синузит . А със сливиците наистина си имам проблем - дори   2004 г. есента  имах насрочена дата  за  операция , но тогава вече бях бременна със втората бременност и се  размина ваденето.

Синеоч, Hug  за какво подсъзнателно ниво може да става въпрос след като  аз вече почти  5 г. съм с гинекологични бактериални инфекции - доказани  с микробиология ( всички  възможни бактерии  съм изредила и то в масов растеж ) . Доц. казва ,че едва ли не от всичко това вече са ми увредени бъбреците - хроничен цистит и пиелонефрит ( според нея) и може би  затова казва ,че съм закъсняла  с ваденето???  

Иначе ме разгледа подробно и каза , да си  премахна бемката на бузата ( тя ми е по рождение ) , явно тя като онколог от всичко ,което види все за  РАК намеква ( явно  такива неща казва на всички).........

# 254
Джес, не ме разбирай погрешно, не става въпрос за бактериалните инфекции, а ходенето ти по доктори, ти просто не им вярваш, страх те е да се довериш, сигурно си си права за себе си, явно доста си изпатила, за да им нямаш такова. Не искам да ми се сърдиш  Hug нали, просто си разменяме инфо  Mr. Green Аз ти предлагам за всеки случай да отидеш и до Еньо.
Джес  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes цун

Общи условия

Активация на акаунт