Отговори
# 285
  • Buffyworld
Аз съм тази седмица съм на обгаряне. За втори път.....

# 286
Момичета,на кой чист ден след менструация беше най-подходящо да се прави цитонамазка?Забравила съм от миналата година... ooooh!

# 287
  • София
Момичета,на кой чист ден след менструация беше най-подходящо да се прави цитонамазка?Забравила съм от миналата година... ooooh!
2-ри 3-ти .... до преди овулация

# 288
2-ри 3-ти .... до преди овулация
Мноого благодаря!!!!  bouquet

# 289
Джес, аз съм го пила това алое гел преди време.Не мога да ти кажа
дали е имало ефект върху имунната ми система.Факт е,че след всички
мерки които вземах пак си стигнах до конизацията.Все си мисля,че натуралните
продукти като естествените билки,които изписва Еньо в Симеоново могат да имат и по-добър
ефект,пък са и по-евтини.Цвеклото,морковите и по-малко стрес в ежедневието ми, повече позитивни
емоции биха помогнали също.Но не ти пречи и да опиташ алоето....не е неприятно.Рекламата му
е голяма и човек в крайна сметка пробва от всичко,за да се застрахова.
Аз също съм много очудена за тази конизация в частвия кабинет.Като се сетя какво нещо изтърпях и с упойката,
беше нещо ужасно.После много болки,не трябваше да се става.Как така това момиче са го пуснали почти веднага да си
ходи newsm78 newsm78.

# 290
  • София
Звезди,  много ти благадаря за  съветите мила !!!  Hug Hug Hug newsm51

Не знам дали проблемите с бактериалните инфекции ми идват от сливиците , но май със сигурност са ми увредени вече бъбреците......  Освен хроничните цистити , които явно имам отдавна , сега от няколко дни  усещам че ме наболяват бъбреците (повече десния)  , а те там пикочни пътища и гинекологични инфекции нещата са  свързани. Отначало преди повече от  4 г. когато ми започнаха проблемите с бактериите, бях правила  изследвания за бъбреците - венозна урография, цистоскопия и уж нямах пиелонефрит , но сега може би вече  да имам - и сигурно това е имала впредвид доцентката като ми каза , че съм закъсняла  с проблема със сливиците- един вид дори  и да ги извадя  вече са увредени бъбреците...... Cry Sad

Иначе  днес следобед ще  се обаждам за резултата от цитото - много ми е притеснено, при тези инфекции ,ако резултата е лош  тя няма да иска да предприеме нищо сигурно ????   newsm78   А може би  и затова гледаше да ме отпрати , защото вижда ,че имам много съпътствуващи заболявания и не иска да се занимава просто, знам ли ????  Rolling Eyes

# 291
Джес, изчакай да видиш следобяд какво ще ти каже и тогава ще го мислиш, недей сега предварително.....ииии я бегом до пазара за цървено цвекло и моркови.  Hug Heart Eyes

# 292
Джес,изчакай днес резултатите.  bouquet  bouquet
Наистина не са малко проблемите през които си преминала,но горе главата!
Аз мисля,че за всяко нещо си има лек стига да попаднеш на правилния
човек,който да вземе проблема ти в ръце и да ти помага.....
Пиши следобяд какво става с теб,защото те мисля. Hug Hug
Стискам всичките си палци за теб,а ти твоите за мен...и аз следобяд трябва да
разбера моите,но не се знае....

# 293
стис палци на всички  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
  • София, под Карлсон
Zvezdi, Gesi, стискам ви палци за хубави резултати.  Praynig Много се надявам следобяд да бързате да ни се похвалите с добри новини!  Peace

По отношение на алоето и аз съм на мнение, че е по- добре да бъде 100% натурално. Сещам се, че преди време дори майка ми гледаше алое и даде на една близка да си приготвя по специална рецепта именно за гинекологични проблеми. Обаче това беше отдавна и вече съм забравила...Но със сигурност има полза, важно е обаче да се прилага правилно, защото бях чула за случай на жена, която си слагала тампони с алое, обаче ефекът бил обратен- алоето подхранило "лошите" клетки и те много бързо се разрастнали. Така че подобни експерименти НЕ!  Naughty  

Лек и хубав ден на всички и най- вече добри резултати!!!  bouquet

# 295
  • София
Звезди, Hug Hug Hug  love001 мерси за подкрепата мила и аз много, ама много ти стискам палци за резултата от цитото - дай боже да е добър и за двете ни!!!   newsm10 Peace Praynig

Найстина си права за точния лекар , но аз от толкова години ходения по лекари вече се убедих ,че май такъв много трудно се намира ........   Все по частни  кабинети ходя , плащам и все никой не обръща внимание и не поема ангажимент ,ама никакъв . А личните лекари тях пък въобще не ги интересува - по  2 часа чакам пред кабинета , влизам за 2 мин .  и  все няма направления и все нищо не предприема - казва :" Като ти е спешно отивай на платен преглед и това е "!!!   Ами аз нали все това правя и пак нищо.......

Blues ,    Hug Hug Hug  мерси и на теб!!!
   Синеоч ,  Hug Hug Hug  мерси и на теб !!!   love001

# 296
  • Buffyworld
Момичета, някой тук пробвал ли е тампон с мед за гинекологично приложение?  Една приятелка ме навива, но ме естрах да пробвам, защото каза, че малко пари. Също така твърди, че с меда е излекувала раничка на шийката. Аз лично не вярвам. Може да не е било раничка, Но пък откакто го е почнала този мед вече не ходи по гинеколози  newsm78

Джеси, кажи ако има полза от процедурите с детоксикаторите ако ги правиш, де.... И аз мисля да ги почвам, но досега не съм говорила с човек, който го е правил. Дали няма да има подобен ефект и ваната за масаж на краката? /аналогично/ newsm78

# 297
  • Buffyworld
Извинявам се за грешката. Въпросът за процедурите с детоксикаторите беше до Звезди, а не до Джеси  Embarassed

# 298
  • София
Buffy_ ,  и аз съм го чувала това за тампоните с мед , но лично аз на такива неща не вярвам .  А и мисля ,че по- скоро  ще ти навреди , отколкото да ти помогне - нали знаеш че сладкото предразполага към развитие на гъбични инфекции, така че не те съветвам да го правиш .  А пък това ,че  с мед можеш да излекуваш  " раничка " - това пък съвсем не го вярвам ? А това да не ходиш по гинеколози  Rolling Eyes  - дори и да нямаш никакви  проблеми  и оплаквания мисля ,че поне веднъж в годината , ако държиш на здравето си пак трябва да отидеш за профилактичен преглед , така че  според мен не се доверявай  "сляпо " - само на бабини илачи , защото ако можехме да се лекуваме само  с такива методи нямаше да има нужда нито от специалисти, нито от изследвания , нито от интервенции........   Каза,че скоро ще те "горят " - желая ти успех и пиши после какво е положението !!!  Hug Hug Hug

newsm10 Peace 

Току що говорих с  доц . Дянкова  за резултата от цитото - каза   ІІ гр. РАР . Когато отида да си го взема ще ви пиша какво е описанието .  Иначе аз днес съм с температура от сутринта  37,4  , сега  37,3 - мисля  че е от бъбреците и пикочния мехур , а не  от сливиците  защото сега гърлото не ме боли и хрема нямам вече.......

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:17 от Gesika

# 299
  • Buffyworld
 Мерси !!!:hug: Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт