Отговори
# 675
                Привет скъпи мои.Сигурно ме забравихте вече... Simple Smile
Знам, че не съм влизала много време, но....съдбата ме отвя по света.За тези, които си спомнят за мен, ще дам малко инфо как вървят нещата.И така..живея в Швейцария.Тука ходя и на редовните профилактични прегледи на всеки три месеца.На първия, лекарката ми взе всички необходими изследвания, включително и за ХПВ...В България не са ме тествали за ХПВ.Неочаквано за мен, се оказа, че си имам номер 16 от въпросната гад.Тя е причинила рака, или поне така каза дофторката.Да ви кажа откровено, доста се стреснах.Не съм очаквала но...Се ла ви...както се казва тук...
  Сега си ходя редовно на прегледите, добре съм(да чукна на дърво)...но е кофти мисълта, че завинаги си в рисковия контингент.Или както ми обясни тукашното светило, опасно е всяко сериозно спадане на имунитета, много стрес, (от който няма как да избягаш), неправилно хранене...Абе...
 Общо взето това е.Не ми се коментира сега нивото на обслужването, прегледите и отношението в клиниките сравнени с нашенските в България.Доволна съм, че когато отида при гинеколожката, не се налага аз да и казвам какви проби за изследване да ми вземе.

Какво става с Кубит и бебоците?Липсвате ми, няма да изброявам поименно.Прегръдки и целувки .

# 676
  • Buffyworld
Здравейте момичета, искам да попитам кои лекари в Пловдив правят колпоскопия?
Има ли от вас ваксинирали се с ваксината  Cervarix ?

В Пловидв има колпоскоп на 5 -тия етаж във второ ДКЦ. Също така има и ехограф и мамограф на същия етаж. В гинекологичния има трима доктори. Аз съм ходила при доктор Кръшкова и съм много доволна. Peace

# 677
  • София
Здравей ВолнаWink   Hug
Радвам се, че се появи!
Когато имаш време, разкажи за мед. обслужването в Swiss, ще ми бъде много интересно да науча, предполагам и на другите!
Сега да не зачезнеш пак за толкова време?

# 678
Здравейте на всички. Продължавам да ви чета чакайки си резултата от цитонамазката, но сега измислих и нещо друго - всички ли които имат проблеми с атипични клетки и ранички имат и бактериални инфекции. Защото на мен доктора ми каза, че имам анаеробна инфекция, но под стреса от резултата за "белите" клетки предишния път не се сетих да го спомена, както и смъкването на влагалището, защото те взеха да ми се струват като бели кахъри.

# 679
  • София
     А  смъкването на  влагалището от какво ти е ?  Най - вероятно от раждене ?

# 680
Ехооо, Пеперудке! Колко време те нямаше? Много се радвам, че не си ни забравила! Пиши повече за себе си! Целувки!

# 681
От раждането е. То и "раничката", която до скоро си бе "нормална" и не се налагаше да се "прави" нищо си я обаснявам с чуденето дали да шият шийката при раждането, но се отказаха, кой да знае тогава, че е било подобре да шият??

# 682
  • София
    Шиенето на разкъсвания след раждане  е различно и няма нищо общо с въпросните "бели участъци и   дисплазия " - те се причиняват  от  ЧПВ.   Изчете ли всичко на  1-ва страница на темата ?   Аз  от първото раждане - преди  почти  9 год.  съм "шев и кройка "  - пък преди  3г. и нещо ми откриха дисплазия І ст.

# 683
Някъде четох, че когато, не се шият вероятността да се появят атипични клетки била, по-голяма. А за ЧПВ не знам? Ако е на 100% сигурно, защо не ми поиска изследване на типа вирус, така и така има  съмнение и ще правя биопсия???? newsm78

# 684
  • София
      Защото типизацията на ЧПВ  все още не е рутинно изследване , при това не е евтино . Вероятно след  резултатата от биопсията ще прецени дали  да правиш ЧПВ тест или направо типизация .

# 685
             както ми обясни тукашното светило, опасно е всяко сериозно спадане на имунитета, много стрес, (от който няма как да избягаш), неправилно хранене...Абе...

Здрасти Волна   Hug за това което е казало тамошното светило съм на 100% съгласна, защото при мен така се получи - спад на имунитета, стрес ( катастрофа), неправилно хранене ( Дюкан 1 месец) и накрая съдбата .............карцинома ин ситу, обаче вече ее минала мамицата му  Mr. Green

Желая ти всичко най-хубаво и късмет.   bouquet Пиши и разкажи какви са прегледите, нови техники, методи абе всичко за което се сетиш  Peace

# 686
  • Пловдив
Здравейте момичета, искам да попитам кои лекари в Пловдив правят колпоскопия?
Има ли от вас ваксинирали се с ваксината  Cervarix ?

В Пловидв има колпоскоп на 5 -тия етаж във второ ДКЦ. Също така има и ехограф и мамограф на същия етаж. В гинекологичния има трима доктори. Аз съм ходила при доктор Кръшкова и съм много доволна. Peace
Благодаря ти   bouquet

# 687
Сигурно си права, но когато ти се случи звучи стряскащо, мислиш си глупости и мозъка ти блокира. Но същевременно се обнадеждавам защото е открито на профилактичен преглед и съм "само" на 32. Благодаря ви и късмет на всички.

# 688
  • софия
Здравейте момичета  Hug чета ви редовно но нямам много време напоследък
Рея много се радвам че всичко е ок при теб   bouquet
Джес ,4ери не се отчайвайте ето момичета на какво попаднах тези дни
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА МЕЖДУНАРОДНА ОНКОЛОГИЧНА ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ
предлага висококвалифицирано мнение на български и   bouquetчуждестарнни онколози:
1.ПЪРВИЧНА ОНКОЛОГИЧНА ДИАГНОСТИКА
- КЛИНИЧЕН ОНКОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД ехографско имамографско изследване на млечната жлеза ,изследване със скенер на тумори с различни локализации
-цитологично,хистологично и имунохистохимично изследване
2.ВТОРО МНЕНИЕ ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ
второто мнение вкл.консултации от български или чуждестарнни онколози
работно време от понеделник до петък от 14 до 17.30
ул.Искър 22 партер к-т 6,7, 17 тел. 986 26 71
аз лично мисля да звънна и да попитам за повече информация

# 689
  • софия
Някой чувал ли е нещо за този център  newsm78
При мен минаха почти 2 месеца от конизацията но гърдите ме болят доста чувствам ги подути
при вас как беше
хайде лека нощ и до скоро  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт