Китайски татуировки? Защо?

• 103 467
  • 124
  •   1
Отговори
# 105
Е, ти пък що не се пробваш на кирелеца. Мисля, че добре ще се получи.

# 106
Е, ти пък що не се пробваш на кирелеца. Мисля, че добре ще се получи.
hahaha
На глаголица става много хубаво!
Това май вече го предложих.  Embarassed

# 107
И вярно, за снимката с йероглифа на гърба, сега се загледах че датата си е правилно разположена, следователно йероглифът наистина е изписан огледално.

Също така, откога скенерите сканират огледално??? Тая логика не я разбирам. Не се сещам някога да съм виждала такъв, и после да трябва да обръщам снимката. Ако сканирам текст пък става пълен ужас.

# 108
Не сканират огледално, права си. Просто тя в началото спомена, че снимката е сканирана и аз въобще не се замислих.
Наистина няма как. Освен това факта, че датата на снимката си нормално изписана означава, че и татуировката е точно такава, каквато изглежда

# 109
Не сканират огледално, права си. Просто тя в началото спомена, че снимката е сканирана и аз въобще не се замислих.
Наистина няма как. Освен това факта, че датата на снимката си нормално изписана означава, че и татуировката е точно такава, каквато изглежда

Кратка справка назад показва, че ти си тази която пусна мухата за огледалното сканиране  Wink

П.С. тази снимка, дано да е сканирана огледално, защото ако наистина така е изписана татуировката - то е погрешно - изписана е огледално. Иначе това е един от любимите ми йероглифи - Любов.

После тя си признава:

smile3501 smile3501 smile3501Ей,всичко позна.Да,сканирана е и знам,че е любов.

и от там нататък всички приеха, че скенерите сканират огледално  Grinning Добре хвана датата, обаче. Кой знае татуиращия от какво е прерисувал йероглифа, и то как е било обръщано... Това е доказателство, че татуиращият, или поне клиентът, трябва много добре да познава езика, иначе при такива шантави символи от къде да разбере че е наопаки.

# 110
Никога няма да си татуирам ако се реша някога,китайски,латински,японски,патагонски и прочее ...Аз съм българка,да не би нашия език да е по-малко древен и по-грозен от техните,това е глупава мода и го правят хора, ама изобщо не  от извисени чувства и за себе си само.Татуировкате на Цеци и на Николета са отвратителни и не отговарящи за тях Sick
Ако си напиша някога нещо ,то ще  е само буква ,изписана ръкописно и на кирилица с красив шрифт,която ще ми напомня нещото,което съм искала да пресъздам само на мен. Peace

# 111
  • Пловдив
В интерес на истината от 2 дни съм просто потресена,че при мен се е получило така.... CryМного ми стана кофти,че ми е татуиран наобратно.....много кофти!И то при най-добрия в Пловдив е правена.Човек градил име 15г!Уж я проучих и аз,уж гледах...но по-скоро значението мей гледах,а изписването остана на заден план!Мерси,че ме светнахте,но сега ми е по-гадно.По-добре да не знаех.
И пак казвам-да,сканирана е снимката.И?

# 112
Ако е изписан йероглифа правилно, щеше да си една от всички татуирала си 'любов' на китайски (нали любов беше?). Сега, като ти е огледално, така се различаваш и е по- нестандартно, индивидуално е  Wink  Смятай го не като дефект, а като търсен ефект!

# 113
  • Ямбол
Някой ако те гледа в огледалото си за обратно виждане, ще я вижда правилно. Какъвто е и ефектът на надписите по линейките.

Ей затова като решиш да се обвържеш с едно и също нещо по-добре си го напиши на чист български. А най-добре нищо да няма, че омръзва, а казват, че искали да са различни. Как ще са различни, като са едни и същи. Няма да споменавам и асоциациите ми с татуировки, че може да се обиди някой.

# 114
Хахах, голяма драма! Какво ли ти трябваше да я показваш Joy

# 115
  • Монреал
Desert`Rose, ти ли се снима в огледалото или някой те снима отзад? Ако си се снимала в огледалото, може наистина да е обърнат образа. Не се притеснявай, така си е по-уникално и интересно, пък и едва ли много хора ще знаят как се чете.  Hug

# 116
Имам 11 татуса..всяка от тях е с голямо значение за мен .......понеже символизират нещо от живота ми/чувство или случка/..никога няма да си направя китайска..защото според мен 1..няма гаранция какво точно си написал и 2.. това е мода... а татуса остава за цял живот Peace

# 117
Всичко е мода.

# 118
  • Пловдив
Хахах, голяма драма! Какво ли ти трябваше да я показваш Joy
Много си забавна,голям смях!И защо да не я покажа?

# 119
Искам да кажа ,че татуса изразява нещо от теб..и не мисля ,че е мода..а символика Peace

Общи условия

Активация на акаунт