Re: Снимки 8

• 55 873
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Всички дечица са порастнали много.Да си призная че трудно ги разпознах.Много са променени от снимките които съм гледала преди.
Дзвер,бива ли такива работи?Аз се глася да ти взимам момата пък даже не можах да я видя Cry

# 721
Мдааа, хубави деца, за чудо и приказ! Нашите деца....... Hug

# 722
Всички дечица са страхотни. Д_Ива, твоето момче ми е слабост и ние се нареждаме на опашката от кандидат-снахи.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 00:31 от cvete09

# 723
  • у дома
  Hug

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 13:00 от dgidgi

# 724
  • София
Дзвер,бива ли такива работи?Аз се глася да ти взимам момата пък даже не можах да я видя Cry
виж ми аватара - той е комбинация от очите и ушите на щерката и усмивката на сина  (сега разбрах, защо съм го избрала, само в прическата не знам, на кой се е метнал/ Mr. Green

цвете, малката е страхотна

джиджи, вие се опитвате да изместите мая на д-ива от първото място в моята класация, тази голяма мома само на година и 11 месеца ли е? не вярвам  Naughty

# 725
  • у дома
Фокси,на толкова е и дори е мн.слабичка
На снимките наистина изглежда по-голяма.

# 726
Цвете, Джиджи - напълнихте ми очите и сърцето. Какви красавици имаме тук!!!

# 727
чудни деца! големи сладури Simple Smile

някои от муцките на Анди ми изглеждат странно познати в основата си ...  Simple Smile
а малката госпожица на цвете ми припомни какви са сладури на година и нещо - две, боже моето какъв лонгур е станала вече, кога беше същата мишка! Simple Smile

# 728
  • на път
cvete09  Hug, dgidgi  Hug

Какви хубавици ви радват!!!

Фоксче, не ви трябва нашата мома. На нас ни е изпила мозъчетата и вашите няма да пожали  Wink. Дано се очовечи милата. В градината спряха да ми се оплакват и я заобичаха слава богу (и госпожите и децата). Каканиже гатанки, стихчета и песни с бясна скорост - бавно не може, няма търпение.

# 729
  • Някъде в България
Малеее, разкошни сладурки мили мами! Да са ви живи и здрави!  bouquet
Диджи, добре си е детето! Важното е да е здрава!
Цвете, много е сладка там където спи Hug Hug Hug

# 730
  • у дома
Благодаря момичета  Hug

# 731
  • София
Фоксче, не ви трябва нашата мома. На нас ни е изпила мозъчетата и вашите няма да пожали  Wink. Дано се очовечи милата. В градината спряха да ми се оплакват и я заобичаха слава богу (и госпожите и децата). Каканиже гатанки, стихчета и песни с бясна скорост - бавно не може, няма търпение.
аз лично си го имам същото в къщи, така че съм свикнала, баткото - също, така че ще се справим  Mr. Green

# 732
заразихте ме Simple Smile пресни, горещи - от днес - https://picasaweb.google.com/marrymaroon/AlbumSansTitre02#5569549976670518466
нищо нагласено няма, то мойта е невъзможно да я подуча, всичко, което прави пред камерата, си е нейна инициатива Simple Smile вчера валя, днес два часа изривахме колата. премятането на сняг с лопата тук е национален спорт, гледам че продават едни симпатични детски лопатки, все съм се чудила защо, но явно е време да му купя на детето, няма да се отличава от другите, я, качества показа вече Simple Smile

# 733
Благодаря зя хубавите думи  Hug
dgidgi твоето красиво момиче изглежда като госпожица сравнение с нашето бебе.
Vella M. страхотна е младата дама, благородно завиждам за снега. Когато при нас имаше сняг ние бяхме с варицела.

# 734
  • у дома
Cvete,тя си е кипра,има си предпочитания,най-вече към обувките и прическите  Joy
Като ти гледам лентичката те са през ден.
Кога пораснаха тия деца......

Общи условия

Активация на акаунт