Ми мисля, че и затова първо уточних, че освен ако не се налага. Ако нямах баба под ръка, щях да търся алтернативата с гледачка, със сигурност. Ако не мога да си позволя баба или гледачка, щях да помисля за варианта аз да го гледам и в крайна сметка щях да дам на ясла детето, но нямаше да се заблуждавам, че това е най-доброто за развитието му в тази възраст. Това дали е принуден някой или не е да даде детето на ясла не отменя фактите, струва ми се. Аз смятам, че човек трябва да е информиран и да не се заблуждава, а относно решението какво да се направи - то е въз основа на много фактори, не само на това каква е теорията и практиката, а и на обстоятелствата.
adenis, ще ппитам зълва ми за списанието, която точно тогава беше бременна, ако не ти е спешно разбира се.
Роси, аз въведох глутена с кашата. За щастие, нямаше проблеми. Как даваш цял морков на Стела, не те ли е страх, че може да отхапе по-голямо парче? Аз още не смея, веднъж пробвах е ябълка на дребни парчета, но се задави и от тогава не съм я пробвала
лазейки на колене
А сега кротко седи в краката ми, дъвчейки камерата на компютъра

,само това мога да кажа във връзка със "спорчетата" завихрили се в последните страници !
,ми то си било хубаво бе човек малко да си вземе глътка въздух/макар и готвейки 

. Личните спорове наистина нямат място в темата, в която пишат и четат всички. Сдържаността е признак на добро възпитание и железен самоконтрол, а не на слабост. 

Много малко те познавам( за което естествено съжалявам), но определено и от срещата и от постовете ти , съм с много добро впечатление от теб. Определено ако спреш да пишеш , ще ми липсваш! Смятам , че си много лъчезарен и добър човек, ако всички хора бяха като теб общуването щеше да е много лесно и за това моля те да размислиш! 
Имаше играчки за по-големи дечица и взех и аз едно таралежче на принципа на кулата , ама Теди хич не го поглежда. Та така, да знаеш и мерси.
,колкото и да не искам да стоварвам вината върху нея