Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Роси аз днес ти отговорих за лигавниците а за тоалета забравих  Embarassed
Купих го от детски магазин в които има абсолютно всичко от новородено до 15 годишно дете. Номерацията му е 1 ( дават го за 1 година) и струва 15 лв. Само незнам как ще го мъдря с бодито отдолу, че е с доста изрязано деколте и ме дразни като се вижда бодито отдолу. Дайде идеи!!!!

# 46
  • София
 Здравeйтe момичeта,

Отварям от врeмe на врeмe тeмичкитe да прочeта по нeщичко, но всe нe мога да стигна до писанe. Пък и май нe съм от най пишeщитe по принцип  Embarassed Видях, чe стe сe сeтили за нас та рeших най сeтнe да сe разпиша. Живот и здравe и ниe ставамe на 1 годинка на 16.01. Днeс ходихмe на консултация и смe по 8200 гр. 70 и 72 см. Вкъщи са голeми фурии по цял дeн игри, изправянe по мeбeли лазeнe и т.н., а аз сe изживявам като пъдар и сe опитвам да прeдотвратя някой да си счупи главата. Дани на два пъти сe захласва слeд паданe дори да нe сe e ударил силно и нe смeя да го изпусна от поглeд - много e страшна картинката, макар да казват, чe нe било опасно. Има ли някой бeбок с подобни прояви и как рeагиратe в такива случаи  newsm78

Това e от нас.

Чeстито на имeнницитe днeс  smile3525
 Чeстит първи Рождeн Дeн и на наштe приятeли Марти и Билянка на голяма патeрица!

# 47
Обявили са че Англия е паднала с 5 позиции в класацията за най добрите места за живеене, дори след Литва мисля че е.

Да, и след много други. Simple Smile
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1240988/France … guishes-25th.html

# 48
  • София
 Ей много се радвам, че се появи miramar да намачках порастналите човечета. Хич не ти е лесно с двамата разбойници, та си имаш извинение, че не пишеш често. Много ще се радвам ако успеетте да дойдете някой път на срещичка

Само незнам как ще го мъдря с бодито отдолу, че е с доста изрязано деколте и ме дразни като се вижда бодито отдолу. Дайде идеи!!!!
Освен да е с боди потник, друго не ми хрумва

Шу, добре се посмях с теб за пореден път. Ние тук все си мислим, че само в милата ни родна страна се случват подобни изцепки, а то какво било

Като гледам снимката от Литва, все едно  България е правена  hahaha

# 49
Привет! Grinning
Аз преди час се прибрах, бях на фризьор, а като си дойдох Радо не можа да ме познае. hahaha и с право-доста късо се постригах, ама се чувствам жестокоооооо Party
Столчето Макси Кози е тук, много е хубаво! Peace

# 50
Здравейте  Grinning
Да се разпишем и ние в новата тема  Grinning Слънце  Hug
За рокличката вместо боди може да й сложиш потниче  Peace Те са по-изрязани.

Шу, всеки път много ме изненадваш с твоите постове за Англия  Laughing Все си мислех, че това е една от най-"белите" държави.
По този повод се сетих, вчера даваха репортаж за общинска служба в Париж, която откликва на сигнали за изпуснати вещи в канализацията  Shocked Репортерката си пусна ключовете в една канавка. Дойдоха хората, навряха се в канала и търсиха много усърдно ключовете. И това е служба на разположение 24 часа 7 дни в седмицата безплатно. Естествено правят и други неща. Ей в такъв град да си плащаш данъците с кеф  Mr. Green

Честито на всички именници и с други поводи за празник днес!

Иначе, като гледам тук си цари нормалната за нашата тема атмосфера  Laughing Въпросът е, че много лесно даваме съвети кой как трябва да се държи. А в много ситуации сами не следваме собствените си съвети. Тук слагам и себе си естествено  Crazy Също така е и нормално всеки да има различна реакция. Различни темпераменти сме най-малкото. За мен примерно мълчанието също не е едно от най-добрите решения понякога. Аз пиша и чета във форума вече сигурно повече от 6 години. Първо пишех в седмичната тема на Искам бебе. След това и до сега, вече повече от 4 години, пиша в отчетната тема на каката. Е, да ви кажа на такова чудо не съм попадала  Laughing Наистина сме уникален бъркоч  Joy Казвам го в добрия смисъл, да не вземе сега пак някой да се обиди от някоя дума  Crazy Ей такова изречение примерно в другата отчетна не ми се е налагало да пиша

И накрая да си похваля детето /донякъде  Laughing/ Сутринта ме остави да си изгледам цял филм от 2 часа без да гъкне  Shocked Като се заигра с играчките и миряса сума време. Направо се почувствах, като Богопомазана  Mr. Green Не, че следобяда не се скъса от мрънкане в къщи, но не може пълно щастие  Laughing

По този повод отивам да хапна набързо и да се заредя за "Денят на независимостта" Един от любимите ми филми с извънземни  Crazy

# 51
Само незнам как ще го мъдря с бодито отдолу, че е с доста изрязано деколте и ме дразни като се вижда бодито отдолу. Дайде идеи!!!!
Слънце, Мария има 1-2 бодита тип "прегърни ме" и те са по-изрязани около вратлето.
Нинче, честита прическа и столче! Дай снимки с новата фризура. Мен не ми стиска да си офъкам дългата коса.

# 52
Здравейте дружни мами на мартенчета! И честит Имен ден на всички първо! Да си носят имената със здраве и винаги да им носят късмет! Hug

И аз имам една мартеничка вкъщи, но ето на на годинка почти стана детето, а аз чак сега се престраших да се включа в темите. Четох ви много и ми беше много полезно, но все си мислех, че нямам достатъчно време да пиша. Имам обаче като всяка майка чуденки и питнки и въления около порастването на детенце и ще се радвам да мога да ги споделям с вас.

За статистиката (не знам дали това е най-важно, но гледам горе-долу какво е минало като фази и трепети):
Моето гардже се казва Михаела, на 09.03.2009 е родено (на термин).
Кърмена е до 8 месец (исках повече, но се пообъркахме)
Захранена от 6-ти
Пълзи от 6 месеца  и половина
проходи м/у Коледа и НГ
Има 2 зъба и половина Simple Smile

Надявам се, че приемата закъснели  Embarassed

Хубава и спокойна вечер на всички! smile3525

# 53
Chikadee, добре дошла на теб и Михаела!

Мацки, да си изкажа аз болната тема. Пролет идва,  а аз се чудя как да го измисля с тренировките, че лошо. Преди малко "правих" каланетика, 100 пъти ме прекъснаха, пляскаха по лицето и т.н., (Тоби спеше, Риша ми се катереше по главата). Накрая се кротна, но се оказа че изпълзял в кухнята и докопал пакет шоколадови вафли и кротко изял каквото е било вътре.   Whistling
Да тичам навън при -6 в поледица не ми се ще, буут кампа ми започва чак март...,не мога да плувам Embarassed
Идеи някакви? Вие как процедирате?

# 54
chickadee, добре дошла на теб и на Михаела! Hug Откъде сте?
Шуши, после. Peace

# 55
  • Костинброд
Ето ме пак.И съм бясна на администрацията в "Пирогов" newsm61 smile3514 smile3515
22-айде кажи де,кажи какво е заниманието Mr. Green-само да не е да пълни чушки че с една ръка Sick
Нинчето честита прическа.
Абе днес не сте много активни-дали има много Ивановци или семейно успокоявате форумските страсти Mr. GreenКоето и да е да е весело и умерено-аз полилея съм го прежалила Grinning
Засега лека вечер от мен.

# 56
Добре дошла на chickadee и нейната Михаела. Hug Още една мама в нашия отбор това е добре.Нинче,кога ще те видим немога да си те представя с къса коса.Аденис размяме с това за чушките Joy .Тони къде се изгуби?Не каза дали му е харесала изненадата. Лека и спокойна вечер.

# 57
vesi_petrovska, ама тя не е толкова къса-средна работа е.Ама имайки впредвид че преди беше мноооого дълга, на мен ми се струва къса. Hug А бе дългата коса иска много подръжка-тва е... Thinking, а с малко дете почти е невъзможно(за мен).Нон стоп бях вързана, защото много ми пречеше, а и да не говорим че ми тежеше. ooooh! Иначе пък винаги съм искала да имам дълга коса...луда работа CrazyСега се чувствам лека като перце!(де да можеше обаче  Whistling)
Етто малко снимки.http://nincheto.multiply.com/photos/album/19/19

# 58
Е, Нинче супер ти е прическата- честита! Позволих си да разгледам и други снимки  Embarassed, честито ви столче , я разкажи за него нещо- колко струва  , от къде е , за кг.  Ние може би в събота ще ходим да купим за Теди ново столче , че още го возим в кошницата за кола , а той милия изобщо не иска да стои там.  Confused

chickadee  Добре дошла при нас!  Hug

kikoikris- едно към едно сме и ние.  hahaha

miramarHugпредставям си какво ти е , но пък радостта ти е двойна. Голяма  Hug за двата пораснали сладура.

оки4- къде се загуби из яслите бе жена?  Wink

# 59
Диде, столчето е Макси Кози Приори SPS(стария модел, новия е XP), 240 лв струва.Водят ги за едни от най-добрите и безопасни столчета за кола.  Peace Май втора група бяха-от 9-18 кг(или от 1 год. до 3.5 год.)Поръчахме го от наш магазин, в Стара Загора. Peace
Окич рови в Ларедута не я търси! Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 23:47 от Нинчето

Общи условия

Активация на акаунт