Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден Бейби Мони!
Много щастие, топлина в сърцето, смели мечти, любов и изпълнени с красиви емоции дни ти желая!

# 151
Честит Рожден Ден,Мони! Живей живота си така както на теб ти харесва.И нека за всичко,което си мечтаеш да се сбъдне!Весело изкарване!!!

Ние излизаме че времето е хубаво и да го използваме максимално.Усмихнат ден от нас Hug

# 152
  • София
 Честити месечинки на Симонките  Hug

Gery, нашата педиатърка първото нещо, което предупреждава още при първата среща с новородено бебче е да не му се слага кърма в очите. В млякото много бързо се развиват гадинки и може по-скоро да навредиш отколкото да помогнеш (това и някъде из списанията съм го чела по повод бабините лекове) За в носа не нам как стоят нещата, но предполагам е същото. За меда и аз съм чела, че помага, но на децата не съм пробвала. Чела съм, че и сок от лук върши работа, но пак само съм чела без да опитвам.

Elwing, горкия Алекс, много ми стана мъчно, дано бързо му мине този път.

На Тео са му доста по-добре очичките вече. Още четири дни ще слагаме капки, но подобрението е очевАдно. Голяма борба и порой от сълзи съпровождат всяко слагане на капките, но какво да се прави, ще се мъчим още няколко дни.

Аз с голям кеф бих ви гледала дечицата, но сте ми много далече (с изключение на glafirа). Ники докато беше малък, няколко пъти съм гледала вкъщи момиченцето на една приятелка (веднъж даже и двете и девойки) и бяха много сладки децата. Сетих се даже, че и клипче съм им правила - eeeх спомени, спомени..... Ако живеех в по-голяма къща с двор със сигурност щях да направя нещо подобно на това, за което говори Мънки - поние мечтите са безплати

# 153
Добро утро!

Бейби Мони, Честит рожден ден! Пожелавам ти сбъдване на всичките ти мечти!

Тази сутрин Петя в 2 и половина пи АМ и като се ококорих та до 5 не можах да заспя! Днес ще ходим да купуваме на баткото една седалка на Чико и ще ходим в Пловдив на кино! Ще гледаме Аватар! Толкова хвалби му ударихте всички, че решихме да не пропускаме!

Да се похваля, че Петя има вече 4-ти зъб и от снощи прави по няколко крачки крачки в кошарата!

За кърма в очите не мога да взема отношение защото не съм наясно, но за сок от лук вноса ще кажа, че е много ефикасно! Обаче люти много и не е за деца под 5- 6 години!Майка ми ме мародереше като бях малка с такива капки и другото по-приятно беше скилидка чесън във всяка ноздра за по около половин час! Но пак казвам това е за по-големи дечица!

Лек и  приятен ден ви пожелавам!

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 12:15 от Zora*

# 154
Здравейте,

Нещо не ми се пищи.
ЧРД на Бейби Мони. Да си здравичка, щастливичка, обичана и голяма да пораснеш.  Hug

Вероники, добре съм, благодаря. Лека хрема или по скоро алергична реакция. Само имам притеснения с кръвното, но те ми идват от домашните. А и леко ме намързява да пиша.
За национална среща- да навита съм да я организирам. Но нямам намерение да пускам разни анкети до колко пари и т.н. Ако се навием за такавам, най-добре ще е да се организираме по градове за спането и с едно общо място. Например- избираме си град и заведение там да се съберем всички, а със спането да се оправя всеки както иска. Аз специално съм малко особена в това отношение. Но пък ако стигнем и до консенсус да е на едно място, нямам против да го организирам. Просто не искам да стават разправии относно пари за спане. Аз лично предпочитам по обикновенни хотелчета, но уютни и да има папкане.  Rolling Eyes

Елия е при свеки и познайте аз какво ще правя  ooooh! Вече проснах 2 перални и ме чака трета, 2 манджи за готвене и яко чистене.

# 155
Честит рожден ден Бейби Мони   
Бъди най вече здрава ,всичко друго се подрежда от само себе си  Hug

Честита ни предпоследна месечинка!!!
Честита последна месечинка на Симонка на Слънцето!!!   Hug

# 156
Здравейте и ЧРД на Бейби Мони. Пожелавам ти тази година да ти донесе много щастливи мигове и много сбъднати мечти Hug

Ей да ви кажа тази нощ точно сънувах, че сме се събрали на хотел с приспиване и тъкмо щях да питам за национална среща, а тя Вероники се е сетила. Аз все пак си мисля, че ще е най удобно да сме на едно място (вярно, че организацияа няма да е лесна) Rolling Eyes, но си мисля, че така ще имаме повече време да се видим, пък и иначе ще бъде по-скоро като срещите ни по градове. А нали говорим за общ РД, предполагам с празнична вечеря и торта  party023

Болничките да се оправят Hug

margoto66  ти от Плевен ли си? Може някой път да се видим, аз почти всеки ден съм в градската Peace (сега повече в мола, че там не е толкова запушено и кафенце може да се пийне спокойно с бебоците). Днес и утре даже ще имаме гости от Сф, чакам включване от 22 Mr. Green

Ние с нея тези дни успяхме даже 2 редутски поръчки да пуснем (охарчих се със 100е, ама ще има за всички, че даже и сестра ми намаза) Нямам търпение да пристигнат работите Flutter

Алек таз нощ поспа, ама се събуди в 5 да играе. Добре че успях да го приспя Tired

Още щях да пиша, ама като се сетя какво беше....

# 157
  • кв.Изток
Извинявам се, че ползвам темата
  adenis исках да ти пратя ЛС, но кутията ти е пълна.

# 158
  • София
ЗДравейте и от нас.

За срещата на клубче, ако може да е на 22-ри  Praynig Praynig Praynig На 21-ви Калин е на консултация - тя е точно по обед и не знам дали ще успеем за клуб. Иначе което клубче кажете, там ще ни докарат.

Вероники, благодаря за уточнението за новата ваксина по Имунизационния календар  Peace

Тони–ст, аз от родилното насам лекувам болка само със Солпадеин. Обаче разтворим (не обикновени таблетки) - много бързо действа. Винаги имам в чантата си "дрога" и понякога си разтварям дори на улицата  Peace

Бейби–Мони, честит рожден ден и тук   bouquet

ЕДИТ: Я пак да питам за второто забременяване след секцио - 2 години, ама считано от кога до кога? Питам от профилактично, да не тръгнете да ми честитите  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:17 от зелено човече

# 159
  • Ловеч
ЧРД Бейби мони, да си все така млада, красива, здрава, обичана и щастлива   bouquet

# 160
Айрис, искам да те питам-как свали килограмите? newsm78 Ако си отговаряла друг път, съжалявам че съм пропуснала.... Blush

# 161
  • София
Зеленко, чака се 2г от раждането до забременяването, ако искаш 2то да е нормално. Ако не държиш толкова за естествено второ раждане, не е задължително да чакаш 2г, може и по-рано - минимумът е 6м, като пак си е индивидуално - след като те види д-р може да даде зелена светлина.  Simple Smile В темата ни има поне една мама, Марти24 май беше, която е родила скоро след първото секцио. Да не сте се навили за второ? Имам спомени, че си казвала, че искате само едно или бъркам  Embarassed
Пропуснах преди - добре дошли на новите мами!   bouquet
margoto66, за Коларгола съм чувала противоречиви мнения, малко с нежелание го взехме снощи, но просто не може така вече  Rolling Eyes Действа на друг принцип, да - изсушава лигавицата, което не е най-прекрасното нещо, ама като се види в чудо човек...
Дез, права си, ама преди не съм и помисляла, че ще мога да оставя болно бебе и да ходя по срещи  Embarassed Но като знам, че това ми е за мнооого време напред, а и бях тотално скапана от рев и сополи... дезертирах Embarassed Blush
Отивам да дремна, докато и двамата спят.

# 162
А здравейте и от мен. Прочетох всичко, и.....нищо не запомних.
ААА Оки4 не съм виждала тукбуйки като тези на К§К например, всички са по-скоро за да топлят и декоративни от колкото да стават за ходене, но не мога да съм 100% сигурна, чепо магазините с мъжете ходя и се сещаш че не ми дават да зяпам само ей така Crazy
Елвинг да се оправя малкия сладурко, че много гадно така с тая хрема. А хич и не е грях че си се разсеяла малко, де и аз да можех Blush
Тони аз пак не съм разбрала кога тръгвате Embarassed

Ох аз нещо много изморена се чувствам и пак съм се здухала. Нищо не става с къщата за сега. А така ми се искаше.....
Боян си е в къщи от сумати време и ми бръмчи главата от непрекъснато пиу-пиу, дан-дан, бум-бум.  Утре ще ходим да поиграят с едно момиченце в едно такова като гумен център, та и малката ще я пусна да полази, че да си отпразнува детето именния ден. А и тия поледици и тоя студ ужас, дано се пооправи времето до 22ри, че ..... И нещат да чистят и не чистят пустите му англичани, никъде не мога да отида че ми затъва количката и не върви Crazy

AAA збравих добре дошла на новата мама  welcome

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 18:14 от Шу

# 163
  • Стара Загора
Вижте ни как се обаждаме по телефона и викаме Ела, ела
http://slancetoo.multiply.com/video/item/32/P1094294.AVI

# 164
  • София
Мацки, мойто диваненце кашля. От вчера вечерта. Сутринта беше спрял, дори ходихме на Козлодуйска среща, следобед пак почна... Направо съм в потрес, наплаших се от коментари за докторите тук.... Нещо бабешко по темата да споделите  newsm78

Зеленко, чака се 2г от раждането до забременяването, ако искаш 2то да е нормално. Ако не държиш толкова за естествено второ раждане, не е задължително да чакаш 2г, може и по-рано - минимумът е 6м, като пак си е индивидуално - след като те види д-р може да даде зелена светлина.  Simple Smile В темата ни има поне една мама, Марти24 май беше, която е родила скоро след първото секцио. Да не сте се навили за второ? Имам спомени, че си казвала, че искате само едно или бъркам  Embarassed

Аз питам профилактично, че нещо работата с цикъла ми е малко шантава... уж било нормално за кърмачки, ама знам ли... Иначе моето секцио беше поради очите, та не вярвам да ми се е оправило...

За Коларгол, ние ползвахме един път, ефект имаше след 5-тия ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт