Първи крачки прави вече МАРТенското ни човече

• 28 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, защо така ви притеснява готвенето? Единственото което ви трябва е правилната готварска книга. Аз така се научих, и да си призная, много похвали отнасям.  Peace
Някои и с говарска книга не умеят. Моята свекърва леща готви по книга  Crazy и пак не й се получава  hahaha
Иначе и аз получавам похвали за гозбите си  Sunglasses
*Nikita*, много ви е джижана полата, а щерката си знаеш какъв е бонбон  Hug
Гледам всяка си хвали гарджето, нека и аз да кажа за мойто. Не споделям често, тъй като мойта щерка отдавна се изправи, бърбори и т.н, което смятам е нормално за възрастта, а не уникално Wink Въпреки, че за всяка майка си е уникално Simple Smile Преди няколко дни, вечерта се бориха с татко й, а след това си лазеше хавсякъде из всекидневната, както обикновено. По едно време гледам, че го няма ластичето от косата й  Shocked помислихме, че го е глътнала  ooooh! След това се окопитих и се опитах да обясня на миличкия, че ластика не е толкова малък, че да го глътне. Търсихме го доста, на следващия ден също, но не го открихме. Сутринта, като я нахраних я пуснах пак на земята, а баща й каза - Хайде слънчо, ти намираш и най-дребните прашинки, намери ластичето. След 5мин Вики излиза от под масата и ми подава ластитето  Shocked е не е ли това умение  Joy
Помислихме с миличкия и стигнахме до извода, че най-вероятно ластичето се е закачило някъде под масата, но пък детето ни е изпълнително  Joy

# 586
Малеее Никита как ходи малката София,направо ми скри шапката  Mr. Green опасна работа е.

Вили и Денис всичко лапа вкл. и найлони  и списания,наистина е много опасно.Добре,че таткото е реагирал адекватно.

Да питам за този стийн моп от къде го купувате,само от рекламата ли може или и в други магазини се продават?

Супите как ги правите? Понеже смятам вече да започна с твърдата храна и лека полека да махам пюретата. Сухар ли слагате за да се сгъсти(иначе не виждам как ще го храня с толкова течна храна)? А фидето обикновенно ли е или си има бебшко специално? (както кус-кус -а на Плазмон).Някой ако има желание да направи и снимка на супичка(може и от детска кухня) ще е много от полза Mr. Green

На Денис му купихме буйки за прохождане(без пух,вата вътре) на КК,но той много се изпотява та ги носихме няколко пъти и спряхме.Стоим по чорапки в нас.Ще ги слагаме за навън. Той не ходи още,но се предвижва по мебелите.(масата вечно е омазана с отпечатъци)  Mr. Green

Много се кефи на пералнята особено когато работи.Днес чак крещеше и ми се тръшкаше ,че не му давам да ходи там. Naughty

Денис знае какво озн. думата "Не" ,но пет пари не дава  Mr. Green Само ме поглежда и пак бара там каквото не трябва  Mr. Green или проронва нещо от рода на 'еееееееее' ooooh! Mr. Green изчаква и пак прави каквото си иска. Най-обича да гризе кабела на лап топа или да човърка зарядното.  #Cussing out

Да питам как давате сурови плодове и какви? Настъргвате ли ги как? #Crazy Shocked
 Дез сподели коя е тази готв. книга? Аз предимно ползвам интернет за рецепти и също отнасям похвали,но напоследък изобщо не ми се занимава с това.

# 587
Здравейте мацки!

Мале Никита как ходи малката сладка буболечка!  #Crazy Направо се изумих от нейните умения.
Ние също сме доста далече от такива  изяви!  Laughing

Светле, супа правя  като за нас , но слагам по-малко вода и с обикновено фиде  на марка Стела , щото е по тъничко! Peace Даже си изсипвам в отделен съд и ако трябва после си доливам. Слагам пилишко , чушка от фризера - цяла , после като се  свари я обелвам и с вилицата я намачквам, картоф пак цял и пак с вилицата като е сварен го намачквам и морков пак така , нарязвам или праз лук или сух и вече ако искаш може и други зеленчуци да си сложиш.
 И слагам по един сухар и ни е точно на гъстота. А плодове давам - ябълка настъргана , банан , от вносните круши пак настъргани, киви без семки само с вилица пасирано или към бисквитки като добавко  и с кисело мляко, авокадо с банан пасирани и от скоро белена мандаринка и портокал - по 1-2 парченца. Май са това от пресните иначе от пюретата доста видове , които са за нашата възраст. Ама Теди ги прави същите неща като Денис и  точно както описваш за кабелите Joy. Много са смешни  hahaha

# 588
Здравейте момичета!

Никита, София направо ни напълни душата с тези сладки стъпки! Петя преди дни за сефте се изправи сама! Пробва се да кара уолкъра даже! Вие ни слагате в малкия джоб!Пу Пу Пу!

Желая ви лека и приятна вечер! Много неща имам да пиша, но Петя мрънка и няма как! Утре сме на детски рожден ден!

# 589
  • София
Здравейте и от нас. Мойто диваненце е назад с материала. Напоследък не желае да "говори", единствено мога да кажа като постижение, че се изправя, държейки се за леглото и прави няколко крачки настрани... Дай 5, Къде е...?, Колко голям..., На колко годинки ще станеш? и прочие - категорично не му се занимава с глупости. Единствено реагира на "Къде е тати?", за другото ме гледа едно презрително....

# 590
Хайде преди вечеря да ви почерпя с нещо сладичко за месечинката ни, ставаме на 10 месецааа!

Честито и на другите пораснали бебоци днес!   bouquet

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 18:53 от dobro_nastroenie

# 591
Леле, Никита, да я нацелуваш малката ходеща сладурка...

kris4e, браво на Вики.

Гледам и "зетя" се изявява, а нашата девойка само "мама" знае, върти си ръцета на песента "хей ръчички", колко голяма ще стане и баща и я е научил да прави "Бръм" с устата. ooooh! То вярно, че от него само щуротии може да научи, ама го прави и пред хората, та си умирам от срам.
Гледам я обаче че се занимава сама с едно кубче, което трябва да слага отделни неща вътре и тя си отделя звездичките и само тях ги слага на правилното място - явно ги харесва повече.
Иначе и дай да се закача - друга като нея няма. Всички хора по улиците я гледат с усмивка..щото тя директно си ги вика с едно протяжно -" Аааа" и се крие да им прави "дзак" ама чак се криви, та ще падне от стола. ooooh!

Честито и на месечинковците днес... Simple Smile

# 592
  • Костинброд
Здравейте.
Влизам само за да честитя последната месечинка преди годинка на Никола на SZA   bouquet
Честита месечинка на Марти,Теодор и Стилян  remybussi  remybussi  remybussi
Никита ,София е страхотна running
Поздрави на всички.

# 593
  • София
Дай 5, Къде е...?, Колко голям..., На колко годинки ще станеш? и прочие - категорично не му се занимава с глупости. Единствено реагира на "Къде е тати?", за другото ме гледа едно презрително....
Хаха, и ние сме така, даже Тати не показва  Laughing Ама мен това хич не ме притеснява. То и няма кой да го научи де, аз пробвам 1-2 пъти и като няма реакция се отказвам  Blush Единственото, в което съм постоянна е, че сутрин показвам как да казва Чао на тате, ама още не е схванал... Така като се замисля, май само Боц дава...

Иначе постоянно вика  ooooh! или ако е някъде около мен (разбирай отгоре ми) ми бърка в устата?!? Не знам какъв е този интерес, ама скоро ще му я забранявам тази занимавка май...

Благодаря на всички, които ми обясниха за кортикостероидите  Hug , страшничко си звучи. И докато сме на тази вълна, да повторя на зеленкото въпроса - на парацетамола пък какво лошо му измислиха и на него?

Май още трябваше да пиша, ама забравих  Confused

Болните да оздравяват по-бързо, а на празнуващите - честито   bouquet

# 594
Еля, вече са в София, добре са, Марина си търси работа в момента.
Имат да ми дават още 2 торби с дрешки и може да се разберем нещо да се видим.

Ние ей сега си бръкнахме в гърлото.  Shocked Задави се с картон, ама аз бързо реагирам.

Честити месечинки.

Хайде от нас лека и мека  Hug

# 595
  • София
 Пък аз днес се направих на Илийчо. Викам си "няма само той да пада" и взех да и аз паднах, от коня. Ама пък как пофучах из манежа преди това... Grinning Сега съм цялата в синини и отоци.
 За уменията- определено не сме от напредничавите, но вече задължително маха за чао, дава боц, прави пляс-пляс (като маймуне естествено- длан към опако), пуска си една пееща играчка с копче и мие ръчичките на "Хей ръчички". А-а-а, и издава едни много странни носови звуци като е на кеф. Първо пее някакви извивки и накрая ги приключва с това носово "кх" и така ни казва, че сме се постарали да го благоразположим. Та, все е нещо като за мъж. Grinning Не знам, ама колкото повече пораства, толкова по-сладък ми става. Нали си е мое гардже.
 Зеленко, и Илийчо имаше такъв протестен период "що ме занимавате с глупости", ама сега явно реши, че ако се прави непрекъснато на темерут, не е толкова забавно, колкото, ако ни ходи по главите и ни прави разни номера и се промени доста.

# 596
  • Варна
Я да пиша аз по-навреме, че Шу ме е забелязала как вися по нощите и затварям форума по никое време Simple Smile Wink  То аз докато релаксирам достатъчно, че да ми се доспи, докато изчета написаното и така става ... утре.
Честити месечинки днес. На все повече дечица им е за последно и наближават рождените дни. И Ния днес я гледах - права щъка от стол на стол, а онзи ден беше безпомощно пашкулче  ooooh! Днес татко й каза, че слязла сама от спалнята. Растат с бясна скорост.

Аз какво да кажа - друго си е да има още някой у дома! Пак е лудница, но се издържа някак, посвършва се нещо и няма чак изпуснати нерви. Пък и моят мъж дойде по едно време да ми каже, че й моята не е лесна и се чуди как издържам. Не че за пръв път ми го признава, но аз се поозорвам напоследък, та всяко признание и помощ са ми добре дошли. Защо пощръкля така това дете  newsm78 Сигурно от зъби, днес ми се стори, че и трети се е задал. Но не спи, от това съвсем се разкривява и оттам нататък става лошоооо.

Аз бях чела, че нашите дечица вече разбират думичката "не", но ще мине още поне 1/2 година, докато започнат да се съобразяват и наистина да се спират като я чуят. Е, явно освен малкият маймунко,де  Mr. Green  Ния също е много въодушевена да ми рови в устата, да ми бърка в носа и най-вече да ми гепи очилата. Аз се дърпам, казвам не, не са за игра и т.н, но ефект няма. Даже като й дръпна по-рязко ръката и се поскарам, започва да се хили, явно си мисли, че е някаква игра. Абе ... ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали .... нещо такова.  ooooh!  И от седмица вече непрекъснато повтаря "аааа ти! ааа ти!" Не е ясно какво е това, но нон-стоп го повтаря Simple Smile

Мънки, дано не е нищо сериозно. Ама и ти не се спираш, евалла Wink

# 597
Добър вечер и от мен  Grinning
Чакайте да попиша малко,че тия дни съм се отдала на социален живот и Ларедут. Mr. Green При нас нищо интересно,Днес бяхме на рожден ден на малкия на кумовете, стана на 2 годинки и беше много весело-деца, млади хора, хапване и пийване.А мойто чадо добре че има кой да го гледа, че както казах, взе да ми липсва предишния живот Embarassed и се срещам с колеги, приятели и съученици от гимназията..Ама все Радо ми е в главата, непрекъснато го мисля какво прави, добре ли е и т.н.. Rolling Eyes.Ами майка съм вече, няма начин. Hug
Ходещата София е...нямам думи!Браво за постиженията!  bouquet
Всички болни да се оправят!И майки и деца!
И последно, на който му се гледа 2 клипчета с Радо как слуша музика: Mr. Green Laughing
http://nincheto.multiply.com/video/item/24
http://nincheto.multiply.com/video/item/25/25

# 598
  • София - Рим и обратно
Това с бъркането в устата - и аз съм се видяла в чудо, щом я гушне някой (от близките де, с непознати не се отпуска) и започва да рови в устата, ако може до гърлото ще бръкне  Sick Ама с истински интерес опипва и разглежда всичко, или ти тегли устните с все сила, отвътре устата ми е на рани вече Tired.
А пък на контаката му вика "неееее", явно щото всеки път, като е там и посегне и аз й казвам "не", та тя явно е решила, че така си се казва, сочи го и вика "неее" hahaha Обаче със сигурност разбира значението на думата, защото веднага си дръпва ръцете, когато се каже. Е, не за дълго де...

# 599
 CrazyМаймунке,лоша работа! Hug

И аз да си похваля детИто,че днес ме изуми със същото-спря се,като му казах "не" без никакви тръшканки и то няколко пъти.И просто се обърна и си намери друго занимание.
...Но все пак това си е Алекс,тръшканките ги навакса  с други поводи,кои от кои по-инатлийски. tooth

Това с бъркането в устата - и аз съм се видяла в чудо, щом я гушне някой (от близките де, с непознати не се отпуска) и започва да рови в устата, ако може до гърлото ще бръкне  Sick Ама с истински интерес опипва и разглежда всичко, или ти тегли устните с все сила, отвътре устата ми е на рани вече Tired.

Същите сме-грубиянин от класа. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт