Уврежда черния дроб и бъбреците при предозиране или ако се пие без нужда, а с тези реклами и за това, че се изписва без рецепта, повечето хора си мислят, че е безвреден. Освен това влияе върху кръвосъсирването и може да причини вътрешен кръвоизлив или кървяща язва. Даже наскоро четох някъде (в новинарски сайт), че и аспирин-протект (активната съставка е ацетилсалицилова киселина), когото препоръчваха да се пие превантивно за сърце, може да навреди вместо да помогне, защото може да повиши риска от инсулт или инфаркт. Ето малко повече - http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=209231
Сега съм цялата в синини и отоци.За бъркането в устата - и Митко го прави, освен това в момента в който го взема, със садистичен блясък в очите ми грабва колкото косъма успее да докопа и дърпа колкото има сила. Не помага прибирането на косата и допълнителните шноли, за да я пригладят!
Оф, пак аз го приспивах! Уж баща му започна, но по едно време обяви капитулация и ме извика.
Днес нямаха ли близначетата РД?

) тон, който чете Пратчет, ще ме разбере
и датата не знам коя е, ужас

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН И ДАНИЕЛ!!!
), ако знаете как щяхме да се метнем всички на колата за 2 дена
То всъщност всичко, с което се прекали е вредно, ама аз свикнах от бременността още да го пия при всяко неразположение уж да ме пресече в началото, а нали и сега не мога друго май, ама вече ще се позамислям дали е наложително
. 
( 8 кг.500) и да й правя раздвижване, като я придържам- е беше трудно , защото тя не сгъваше краката в колената и ходеше като кукла
, и един ден около 10 м.10 дни беше започна да си прави съвсем добре крачки. ТА не се притеснявай, когато му дойде времето на Марти, ще ти покаже
. Ние винаги караме каката да си слага предпазна жилетка като язди, поне гръбнака да опазим! Да внимаваш, ей!
! И той е иначе доста в синки! Уж се пази, сяда внимателно, но се заблее по нещо, затича се
, но и по-малко пари! Но не се оплаквам, добре си начесах крастата!