Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 042
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Никола, Димитър и Десислава newsm59
Наздраве и на майките им  cheers
Ноеми разбирам те напълно, аз лично мисля че няма да мога да работя и да ходя всеки ден на работа ако не се чувствам конфортно там. 

# 166
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Митака и Деси. Живи и здрави

Ехх, иде и нашийо. Миша вече казва Р Crazy чудо чудо. А днес ми заяви, че Ужасно я боли ръката Crazy

# 167
Честито на днешните рожденницииии - Митко и Деси! Много весели игри!

Хаха, тия деца какви започват вече да ги дрънкат  Joy
Ева вчера заяви на баща си по телефона че: "мама ме ТОРМОЗИ"  Crazy

# 168
  Цвета,честито в "Р"! Grinning

Цитат
Ева вчера заяви на баща си по телефона че: "мама ме ТОРМОЗИ"
    hahaha Crazy

# 169
Честити Рождени дни на Деси и Митко! Много Радост и усмивки!  bouquet
И с леко закъснение тук Честит рожден ден на Симона, Давид, Емито, Ивета и Анна!   bouquet

Целувки за всички вас!  Heart Eyes

# 170
Честит рожден ден на Димитър и Десислава! Да растат здрави, весели и с много късмет!   bouquet Hug
Наздраве на майките им!   bouquet

# 171
Честит рожден ден на Митето и Деси    bouquet
Лилито пожелавам ти детето да продължава в същия дух с пакостите, че никога да не ти пресеква желанието за пиене  Mr. Green
Диди на теб ти пожелавам една все така красива Деси, която да бъде първа помощница на мама в отглеждането на бебка   bouquet
Ноеми взела си правилното решение Peace Най-вероятно целта на това интервю е била да разбереш колко много цениш сегашната си фиама. Спомням си, че когато напусна САП, нямаше такива чувства. Каза, че оставяш добри приятели, но не и сърцето си там, а сега прилича точно на това.
Аз работя, работя, работя ... Не е каквото беше, но и от хубава и от кофти гледна точка.

# 172
Честит рожден ден на Митето и Деска! Много игри и веселби, а на майките им - подобаващо настроение  Drunk

# 173
Честит рожден ден на Никола, Димитър и Десислава !!!
Честит рожден ден  и на рождениците от вчера Симона , Емили, Ивета, Анна, Давид!!!

# 174
  • София
Честит рожден ден на Никола, Димитър и Десислава !!!Честито и на рожденниците от вчера  bouquet
Да са ни живи и здрави всичките дечица!!!

# 175
  • София
 bdbaloni baloniЧестит Рожден ден на Митака и Деси! Честит рожден ден на Никола и Кристиян! baloni
Здраве, здраве и много късмет!

Мацки, наздраве
!  cheers cheers cheers

# 176
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИТЪР И ДЕСИ!
Да са много здрави и обичани деца!

# 177
  • ville de Quebec
Честит Рожден Ден на днешните рожденници, Честит Рожден Ден и на всички други януарчета, които вече са на 3 годинки! Да са живи и здрави и все така да ви радват! и вие тях  Laughing

Наздраве!  Wink

# 178
  • Русе
Честито на всички, които са имали и имат повод за празнуване   bouquet   bouquet  bouquet

Да живи и здрави, и много обичани!!!

Аз се поизгубих, но то това е нормално за мен  Embarassed  След НГ и РД ми дойде малко натоварено ежедневието. Йоан започна вече на градина и сега задължително сутрин и вечер сме с колата, че ни е далеко.
Тази вечер ги изпратих на село, Йоан ще остане там за 2 дни, че Иво утре сутринта заминава на обучение, а аз на семинар и ще го гледат баба му и дядо му.

След малко си наливам чашка вино и засядам тук, а багажа по-късно ще го приготвя  Mr. Green

# 179
  • София/Варна
dalala, я докладвай какво става с теб?

Общи условия

Активация на акаунт