Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 29 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на Ванеса   bouquet
Да расте все такава красавица, като майка си, много да ги радва и много да ги слуша  Simple Smile

Шмети наздраве и се вясвай отвреме на време   bouquet

# 91
  • София
Честит трети рожден ден на Ванеса! Расти здрава, усмихната и щастлива за радост на мама, тати и бати! Весел празник и наздраве!

Шмети, виждам те аз по други форуми, вясвай се и тук, плиииииииииз!!!  Wink

Даааамиииииии, на днешния ден преди 3 години ме узаптиха в болница! Толкова много се вълнувам, място не мога да си намеря!!!  Simple Smile  Като че ли пак ще раждам!

# 92
Ех, колко рожденици съм пропуснала  ooooh! Да са живи и здрави всички до един  Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Ванеса  Hug Hug Hug Ама Шмет верно се загуби  Thinking Thinking Thinking

Аз нямах нет 2 дена и съм като невидяла днес  Mr. Green Отивам да сърфирам Crazy

# 93
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЕСА!

Бъди все така чаровно и лъчезарно дете!

Ним  Hug Спомняш ли си, че термините ни съвпадаха и колко се шашна като разбра, че съм родила  Grinning

# 94
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на Ванеса  bouquet  bouquet Да е здрава, щастлива и неотразима  bouquet  bouquet

# 95
   Честит рожден ден на малката хубавица Ванеса!Поздравления и на красивата й майка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЕСА!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА,УМНА И КРАСИВА!
Честита трета годинка и на  всички,които пропуснах тези дни!
Аз трябваше да раждам на днешната дата преди 3 г.-нали бях с планирано секцио,но ме отложиха за 12.01,но по това време чаках гладна и жадна..... Laughing...абе всеки с вълненията си-никога не се забравя това!

# 97
 Момичета направо се засрамих, че не съм влизала, от не знам кога си  Blush ... толкова сте мили, толкова ме трогнахте, че се сещате за мен и за моята гордост - Ванеса.  Hug
Най сърдечно ви благодаря. Да сте живи и здрави!   bouquet

Аз, си ви чета, в час съм със всичко случващо се, но все нещо не успявам да се включа. Иначе имам желание, да съм редовна в редиците ви.  Simple Smile

Малка почерпка за здравето на Ванесата ...

Най искрени пожелания, на всички пораснали и празнували януарчета. Много здраве, палави игри и успехи им желая.   bouquet

На Ванесата днес и е последен ден в яслата и от утре в ДГ ... толкова ми е тъжно и притеснено, така си е свикнала с лелите в яслата, има си приятелчета и толкова сладко и с любов казва " моЙте лели, моята Йоанка", че направо ми се свива сърцето, че трябва да я откъсна от позната и така приятна среда. Дано и в градината да и хареса и да се чувства уютно.  Confused

Искам да поздравя Селма, и да и пожелая една безавариина бременност и успех на крайната права.   Grinning
Специални прегръдки на Ив и Ели ...  Hug ...
На Цвета, стискам палци Габи, съвсем скоро да закрепне и да бъде най здравото дете ...  Simple Smile

На всички който пропускам, поради слаба памет  ( Embarassed  ) ...  Hug Hug Hug

леле, леле ... не пиша, не пиша, и като започна, нямам спиране   ...  Blush  Crazy 

# 98
  • София
Ним  Hug Спомняш ли си, че термините ни съвпадаха и колко се шашна като разбра, че съм родила  Grinning

Помня та, как да не помня. В началото на януари ме беше обвзело някакво (малоумно) чувство, че никога няма да родя и ще си ходя все така внушителна и огромна като презокеански лайнер... Със зеленото яке с копчето на гърба (Ив,  Wink )

После помня как докато на днешния ден преди 3 години седях на апарат за запис на тоновете, Ивонска ми звънеше и ми пишеше смс-и да ме окуражава. Ех, спомениииии, спомениииии! Какво щях да правя без вас!!   bouquet

# 99
Честит рожден ден на Ванеса!   bouquet

Манана, има лимфни възли под мишницата, които са преди тези на шията, но важното е, че вече няма проблем.

Аз пък явно съм голям темерут...хич и не се вълнувам в дните около и на рождения ден на Ели.

# 100
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Честит рожден ден на принцеска - Ванеска!  Heart Eyes

Да е честито на патерица и на всички, които съм пропуснала последните дни!

Ние уикенда аутсорснахме Пресиян при баба му, аз бях и двата дни по цял ден на лекции  Tired, Крас да посвърши някоя работа. Но пък имахме мнооого романтична събота вечер  Wink и неделя също  Laughing
А извън това съм с някаква гадна хрема от 9 една вече. То не е нищо сериозно, но мъчи. Главата ми е като в памуци увита. Дано се оправя до сряда, че тогава ми е интервюто  Rolling Eyes Все още се чудя защо изобщо отивам, но ще ме е яд, ако не го направя. Crazy

Аз пък явно съм голям темерут...хич и не се вълнувам в дните около и на рождения ден на Ели.
Хи хи хи, аз също. Дори още се чудя дали да го празнувам.

# 101
Честит рожден ден на Ванеса! Да е жива и здрава, да бъде обичана, много щастлива и да радва много мама и тати!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:20 от Flowerlina

# 102
  • София; Дружбето

Хи хи хи, аз също. Дори още се чудя дали да го празнувам.
Споко, не си само ти Mr. Green И аз се чудех даи да празнувам, но реших да пийнем в тесен кръг. Не ме налягат спомени, само се сещам, че днес ми беше термина Grinning

Честит рожден ден на Ванеса Hug

# 103
Честит Празник на Ванеса! Много щастлива да расте!  Hug
Поздравления за тези, които пропуснах, но напоследък не влизам често и не чета подробно! Но да знаете, че съм с вас!  Heart Eyes

Рождения ден на Любо сме решили да е в тесен семеен кръг.

Ноеми, успех, каквото и да решиш!  Grinning

# 104
  • София, Лагера
Ноеми, успех, каквото и да решиш!  Grinning
Мерси, Андж!  Heart Eyes
Миналата година април имах страхотно предложение за работа. Така и не отидох на интервюто, обаче, въздържах се в името на второто бебе. Но то така и не се получи. Ако съм знаела, че така ще стане... ама не съм  Laughing Но оттогава ме е яд, че не съм се пробвала поне. Та затова и реших да си пробвам късмета сега. Шанса ми не е особено голям, но... да видим как ще се избъзика Съдбата и този път  Party Laughing

Общи условия

Активация на акаунт