Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 003
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит рожден ден на патерици на Симона, Давид, Емито, Ивета и Анна!

Честито и на всчки други януарчета, които имаха празник тези дни! Да са всичките здрави, весели и послушни!

# 151
  Ним,разбрах,че през ноември,декември е имало бум на конюктивити.....
  Дано ви мине бързо! Praynig

# 152
  • София

Честито на всички, които дадоха повод на майките си да пият тези дни!  Mr. Green Радост, здраве и положителни емоции да им носят у дома всеки ден и така: мноооооого дълги години!  Heart Eyes Hug

monny_77,  bouquet , наздраве и на теб, ама какъв е повода?   Thinking

# 153
  • Русе
Наздраве, Мони 77!
Аз съм вече напред с една водка-мартини, ама не е лошо да знам какъв е поводът  Mr. Green

# 154
не е лошо да знам какъв е поводът  Mr. Green
 Вчера беше Татьянин ден.... Thinking

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 18:46 от Селма

# 155
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Днес ходих на интервюто за работа. Много особено нещо изпитах, направо изживях някакъв каратзис...  Rolling Eyes Фирмата е супер, голяма (24 хиляди човека), софтуерна, перспективите са чудесни, самата работа е точно това, което мога да работя… но нещо не ме грабва Tired. Никога не съм вярвала на шесто, седмо и не знам си там какво чувство, не съм обръщала внимание на интуиция, но сега нещо буквално ме спира. Шантава работа! Ако не беше това тъпо и необосновано усещане, г-за в тавана щях да си ударя от кеф, ама като не става…
От друга страна, поставена пред реалната възможност да не съм в настоящата си фирма в един момент осъзнах колко много ми е дала и ми дава тя. И не на последно място към колко хора се привързах, а и те към мен…

Айде изсипах се!

# 156
 Ноеми,не знам какво да ти кажа....
 Преди години кандидатствах за работа на едно място.И макар че беше и за хубави пари,и най-важното трябваше да правя това,което обичам най-много,и аз имах усещането,че това място някак не ми е комфортно.Но все-пак започнах там.А след няколко месеца напуснах по свое желание(да не кажа копнеж  Crazy ).
 Въпреки че останах с доста гадно чувство от мястото и колегите,не можах да не констатирам факта,че всъщност за тези месеци бях израснала  страшно много в професионален план и бях се сдобила с безценен сценичен опит.
 С една дума,нищо в този живот не ни идва случайно. Rolling Eyes

Но в никакъв случай не те навивам за новата работа.Само ти можеш да решиш,от какво точно имаш нужда.
    Дано вземеш най-правилното решение! Hug

# 157
  • София
Никола на Presi,
Димитър на lyllyta,
Десислава на didi_im,

Без думи, но с много положителен заряд, ви честитя днешния ден!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 158
   Честит рожден ден на Димитър и Десислава!Да растат много здрави,умни и красиви дечица!

# 159
Наздравеееее! От сутринта Grinning

Да са здрави, весели и щастливи и нашите астрални близанчета!

# 160
  • София
Честит рожден ден на Димитър, Десислава и другите им астрални близнаци! Растете здрави, безгрижни, волни, щастливи! Поздрави на щастливите ви майки!

Лилито, сестро, помниш ли как се запознахме задочно в болницата, пък какви задружни пияндета станахме!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Наздраве, мацко! Весел празник!

# 161
Честит рожден ден на Десислава!

Честит рожден ден на Димитър!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 16:08 от Flowerlina

# 162
  • София/Варна
Честит рожден ден на Митето и Деси!

# 163
Честит рожден ден на Митака и Деси.[/size] Нека са здрави, щастливи и да имат толкова късмет, колкото майките им, че ги имат Hug Hug Hug

# 164
Честито на днешните рожденици ...   bouquet Нека бъдат весели, палави, винаги много щастливи и най вече здрави!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт