Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 422
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Hug
Споко бе, не съм умряла още. Ако се наложи слагам късата пола и ...околовръстното е близо поне.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Има защо да си спокойна - не всички имат тая опция, макар и крайна!  Mr. Green

# 616
  • София, Лагера
Клемс, търсиш ли нова работа?

# 617
  • София
 Whistling

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 17:25 от ivonska

# 618
Добре, Селма, разбрах те.
Ако се разделя някога с някого, заради пари обещавам да се чувствам истински виновна.  Mr. Green

Не ставаше въпрос за това,но хайде де.... Simple Smile Peace
  Дано всичко в твоя живот се подрежда по най-добрия начин! Hug

# 619
Клеми, дано скоро положението с колата да се оправи. Сменете майстора, така или иначе набутвате пари.... За другото, нали знаеш, след дъжд винаги изгрява слънце.  Hug

И на мен ми е едно тъжно - този месец се разделих с колеги и ми е толкова мъчно.

# 620
Липсата на финанси и кризата води до раздели и разводи, и още как.
Не става въпрос само дали можеш да си купиш сирене или не. Хората в такива ситуации се сплотяват, да, но могат да изпаднат и в невероятни депресии и отчаяние. Тогава, колкото и да иска единия от двамата да се сплотят и да преживеят трудното положение, просто е невъзможно. По мои наблюдения и от опит, мъжете обикновено се предават, а жените се мобилизират и търсят варианти и възможности за справяне с всичко, което им е дошло на главата.

Едва вторник е, а аз имам чуството, че са минали 10 работни дни  Tired

# 621
  • София
Търся, разбира се.  Както казах, предложиха ми. Остава да оправим колата, за да мога все пак да стигам до работа.
Тъпото е, че ние имаме поръчки, но...никой не плаща. Имаме и заявени бъдещи. Но...само работа не стига, трябва да носи и доходи.  ooooh! ooooh! ooooh!
Благодаря, че ми изслушахте мрънкането днес. Embarassed

# 622
  • София; Дружбето
Аз съм от тия дето като няма пари и се изнервят Blush Ставам невъзможна, ама нищо не мога да направя. Хем си казвам: Трай ма Цвето и не се сдържам да мрънкотя. Добре, че бате ме търпи

Миша пак ми прави диви сцени с лягане по земята и хрърляне на играчки. Говоря и спокой, обеснявам, а тя само  Не ми говори или Не искам да слушам. Отчайвам се вече. Имам чувството, че отношенията ни никога няма да се оправят и след 10-на години няма и да си говорим Rolling Eyes  Иаз към черните мисли да се включа
Клемс, нямате ли някой майстор с препоръки newsm78

Иначе ме изкефи днес МИшата. Гледа спящата красавица и изведнъж рев и иде: Мамо, пък лелята станала на динозавър и много пуши. Аз ей така Shocked Пък то вещицата на дракон се превърнала и мята огън Crazy

# 623
Mамо, пък лелята станала на динозавър и много пуши.

Joy

хахах, супер аналогия е направила  Grinning

# 624
  • София, Лагера
Клемс, Hug

Да изхленча и аз - направих поредния кръвоизлив. Пия хормони, от които ми се увеличава лигавицата, а като не забременея все отнякъде излиза това чудо и е... кошмар  Rolling Eyes
Ама сега ще пия едно да събера сили да не се вкисвам, че това със сигурност не помага...

Това какво е?  newsm78

# 625
  • София
Ноеми, много съжалявам  Hug Стискам палци следващият път да стане.

Клеми, ако те интересува, мога да ти дам координатите на моя майстор. На мен приятел ми го препоръча като добър и честен. Лични впечатления нямам кой знае колко, т.к. досега ми се е налагало само два пъти да ползвам услугите му и съм доволна. Като взехме колата, му направихме списък с нещата, които да провери и смени и за някои от тях каза, че няма нужда да се сменят, т.к. са в добро състояние. А можеше да смени всичко и да си вземе парите ...Та това ми направи добро впечатление тогава.

# 626
Лилянчо, пробвала ли си да стриеш всички хапчета, които трябва да се дадат и да ги напъхаш в една капсулка, която да глътне? Не знам доколко това е възможно да се направи, никога не съм го пробвала, просто ми хрумна ...

Лила, този метод се оказа успешен засега! благодаря! В половин капсула слагам всичко, запушвам я с хляб и така успях да го накарам да я изпие, увери се с близване, че не горчи. Малко я посдъвка и усети, но поне нищо не изплю, дано утре пак ми се върже!

Ноеми  Hug съжалявам

# 627
  • София
Лилянчо, много се радвам Simple Smile Дано и утре да мине номера. А ако му дадеш само капсулката, без хляб, няма ли да иска да я глътне?

ПП Ох, сега прочетох, че ползваш половин капсула и нея я запучваш с хляб. Бях си представила, че капсулката я криеш в хляб.

# 628
Привет!
Ноеми, дано скоро да се отървеш от тези проблеми и да се похвалиш с бременност  Hug

И ние в кюпа, Любо е с херпангина Confused Лекарката ни каза, че няма нужда от АБ, защото е вирусна.
Изписала му е локален такъв - Биопарокс.

# 629
Пия хормони, от които ми се увеличава лигавицата,
     Ноеми,хормоните ги пиеш,за да подпомогнат забременяването ли?
     Стискам палци да ми се сбъдне онзи сън. Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт