За здравното осигуряване

• 46 487
  • 575
  •   1
Отговори
# 300
не, може по пощата с обратна разписка без проблем

# 301
Бг мама, не разбрах как си изпратила бланката/образец 7, по пощата ли?

Да по пощата,с препоръчано писмо!Дамата в банката ми обясни че когато е до друг град,не е нужно да ходя на място,може и по пощата.То реално погледнато и в това време е абсурдно да ходя в съседен град за да я подам,след като има начин да е по пощата става по-лесно и удобно за мен поне Peace
А само, когато става въпрос за друг град ли е разрешено това подаване на обр.7 по пощата?
извинявам се за въпроса, ама така ме стреснаха с безкрайните опашки в НАП Пловдив.

В сайта импише, че може да се изпрати по пощата с обратна разписка.Не е упоменато, че е само за други градове.

# 302
Мерси, франческа,  олекна ми.

# 303
Дискутирали ли сте какво става с редовните студенти, които не работят и навършат 26 г., къде и какво трябва да се подава?

# 304
Не сме, но предполагам че ако не се осигуряват на друго основание, и университетът спре да ги осигурява, то и те трябва да си ги внасят сами плюс декл. 7  newsm78

# 305
  • Universe
Самоосигурявам се от  5 години като безработна и съм с непрекъснати права - платила съм си вноските и за януари 2010г. До кога е крайният срок за Декларация 7? /според мен до края на февруари, но не съм сигурна  Embarassed/
Моля за линк от къде да я изтегля, за да я попълня и пусна по пощата Praynig
Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet

# 306
  • София и там където не се пуши
http://www.docstoc.com/docs/22505914/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0 … %B7%D0%B5%D1%86-7 и от тук може и от сайтовете на ДАП  и като пуснеш в търсачката от много места ще се яви

# 307
# 308
  • София по рождение
Добре, доколкото разбрах дотук трябва да си платя здравните осигуровки за 3 години назад и да подам декларация номер7. Мога ли да платя и за 1 година напред и къде се плаща?

# 309
  • Пловдив
Не успях да прочета цялата тема...

Искам да попитам това решение в сила ли е вече т.е. обнародвано ли е в Държавен вестник?

# 310
v. Мога ли да платя и за 1 година напред и къде се плаща?

Да може - аз винаги така правя. Плаща се или с превод или на място в Сибанк (до НОИ)

# 311
Момичета, (може да сте го коментирали вече, но не мога да прочета всичко), колко време след като се платят дължимите суми, информацията се актуализира на сайта?

# 312
  • София по рождение
v. Мога ли да платя и за 1 година напред и къде се плаща?

Да може - аз винаги така правя. Плаща се или с превод или на място в Сибанк (до НОИ)

Мерси Дороти, а дали в Сибанк са наясно колко трябва да платя? Оф, скарана съм с тези институции...

# 313
То затова мъжът ми ги върши тези неща  Joy , но май има пример за попълване и е 16.80 на месец

# 314
16.8  е за 2010, да

Общи условия

Активация на акаунт