За здравното осигуряване

• 46 625
  • 575
  •   1
Отговори
# 390
Виждали ли сте таблица с лихви към този месец?

# 391
Momi4eta,izvinete parvo za latinicata...interesuva me za po malak grad v slu4aia Sevlievo,otkade moga da si kupia samata deklaracia,za da ia izpratia v Sofia kadeto e postoiannia mi adres...ne mi se hodi do Gabrovo nito do Sofia...sas malko dete sam...ne gi li prodavat niakade...pitah tuk no neznaiat...  bouquet

# 392
Momi4eta,izvinete parvo za latinicata...interesuva me za po malak grad v slu4aia Sevlievo,otkade moga da si kupia samata deklaracia,za da ia izpratia v Sofia kadeto e postoiannia mi adres...ne mi se hodi do Gabrovo nito do Sofia...sas malko dete sam...ne gi li prodavat niakade...pitah tuk no neznaiat...  bouquet

Защо не си я свалиш от тук? Само я разпечатай, попълни и пусни по пощата с обратна разписка.

# 393
не, само спрямо 31 януари

# 394

Защо не си я свалиш от тук? Само я разпечатай, попълни и пусни по пощата с обратна разписка.
Извинете ме за тъпия въпрос, но как точно си я разпечатвате тая декларация - вече няколко пъти пробвам, но си ми излиза празен лист от принтера  - опита ми е бил от командната лента горе, като кликна върху принтерчето... друг начин за принтиране има ли newsm78

# 395
Въпросната декларация се продава в книжарниците,струва 0.10 ст(или 0.20 не помня вече).Аз си купих 2 защото у нас винаги е лудница и немога да попълвам адекватно такъв тип документи.Аз не пуснах декларацията с обратна разписка,но пак получих писмо в отговор. Peace

# 396
 bilkata -  Благодаря ти за отговора   bouquet- smile3525 И аз не разбирам много Whistling,затова не смея да отворя страница,в която ме предупреждават за нещо и реших да попитам преди да продължа! Благодаря ти! Grinning

# 397
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз днес ходих до НАП. Пуснах си декларацията без проблем, бързо и точно, бях си я разпечатала в къщи. Обаче за изясняването на здравния ми статут явно ще има да бера грижи. Служителите, които ме обслужиха бяха под всякаква критика - нагли и груби, беше един чичка, който не спря да ме обижда, да ми обяснява, че изобщо не го греела старата система, новата отчитала еди как си, че плащанията по интернет също не го греели и ние сме били малоумни да плащаме от там и тн. Та така, ако имате проблеми със здравните осигуровки да знаете какво да очаквате.  Crazy Мислех, че са ги попревъзпитали административните служители, но явно не всички.

# 398
Съжалявам за тъпия въпрос, който сигурно сте обсъдили в предишните 27 страници, но може ли да ми кажете на какъв адрес в София се праща декларацията?
Също така ме интересува къде мога да намеря банковите сметки за внасяне на вноските.

Благодаря предварително

# 399
не, само спрямо 31 януари

Може ли линк  Praynig

Извинете ме за тъпия въпрос, но как точно си я разпечатвате тая декларация - вече няколко пъти пробвам, но си ми излиза празен лист от принтера  - опита ми е бил от командната лента горе, като кликна върху принтерчето... друг начин за принтиране има ли newsm78

Ти свали ли я първо? При мен се разпечатва нормално.

# 400
Някой може ли да ми каже от къде да си взема формуляр Е 104 и за колко време ще ми го издадат?Става въпрос за България,не от чужбина.
Благодаря предварително!

# 401
Да г-жа Шуши, и така пробвах, първо Save в компютъра и после я принтирам и пак така...някой ми каза , че я продавали по книжарниците,има ли такова нещо, защото определено с малката няма как да ходя до НАП. Hug

# 402
  • Sofia
Съжалявам за тъпия въпрос, който сигурно сте обсъдили в предишните 27 страници, но може ли да ми кажете на какъв адрес в София се праща декларацията?
Също така ме интересува къде мога да намеря банковите сметки за внасяне на вноските.

Благодаря предварително

и аз със същия въпрос.
За адрес - по местоживеене  в подразделение на НАП май? Нали?
но банковите сметки - не ги откривам newsm78

# 403
http://portal.nap.bg/ospage?id=21 smetkite
http://portal.nap.bg/ospage?id=20 таблицата за вноски и лихви вече се отваря, изчислено към 15.02.2010

# 404
Фея, благодаря ти, но май ми трябва друга таблица  Rolling Eyes

Малко инфо : Как да възстановя здравноосигурителните си права

Трябва ми, колко е дължимата сума и лихви за 2008г, месеци 1, 2, 3, 4, 5, и 6 .

Има даден пример :
Например: Ако не сте внесли здравноосигурителната си вноска за май 2008 г.,
Вие следва да я внесете в съответния размер за този месец – 7.20 лв. /6% върху осигурителен доход от 120 лв. за 2008 г./
и лихва към 31.01.2010 г. в размер на 1,60 лв.

Общи условия

Активация на акаунт