Не, че не е възможно да си ги поискам, но няма да е много лесно, трябва да занимавам хора, на които не им е до това и така. Справката показва, че са платени, май на това ще разчитам. 
Сега проверих и за осигуровките на брат ми, там пък пише, че е с прекъснати права, което не е вярно, защото двамата заедно ходихме да си внесем осигуровките и пазя бележките за цялото време, за което пише, че няма осигуровки. Дори днес бяхме заедно и той също си ги внесе за цялата година наведнъж. Е, уморих се вече от батаци и от простотии.
,аман от простотии.
,аман от простотии.
Сега проверих и за осигуровките на брат ми, там пък пише, че е с прекъснати права, което не е вярно, защото двамата заедно ходихме да си внесем осигуровките и пазя бележките за цялото време, за което пише, че няма осигуровки. Дори днес бяхме заедно и той също си ги внесе за цялата година наведнъж. Е, уморих се вече от батаци и от простотии.
....от вчера чета тъпия закон и не мога да вдяна какво да правя...навсякъде пише за лица били извън страната от 2000-2007 година ами след това?Бясна съм..как да им подам тъпата декларация като съм на 17000км....не им ползвам услугите и не ги искам...можете ли да ми дадете имейл, на който мога все пак да попитам,че никак не ми се ще като се прибера лятото да се занимавам с глупости вместо да прекарам времето с майка ми и брат ми ,който не съм виждала две години Препоръчани теми