докато се дореди-то му мине или си е платил частен , спешен прием някъде другаде.Та-човека си е плащал без да потребява тази услуга, и сега на маймуна да го правят с тази декларация, щото видиш ли е бил съкратен и не е успял да намери Веднага работа с договор-мерси...
И аз тук да се запиша с въпросче-майка ми е безработна от мн години и не се е осигурявала през последните 3 години -съответно какво трябва да направи -да подава ли декларация-какво ще стане ако не си ги плати вноските-защото се събират много пари накуп-аз питах и четох ,но нищо не ми стана ясно и не знам какво да я посъветвам
И аз тук да се запиша с въпросче-майка ми е безработна от мн години и не се е осигурявала през последните 3 години -съответно какво трябва да направи -да подава ли декларация-какво ще стане ако не си ги плати вноските-защото се събират много пари накуп-аз питах и четох ,но нищо не ми стана ясно и не знам какво да я посъветвам 
-тоест си длъжен да си ги платиш във всички случаи
-а дали ще може разсрочено има ли някакви срокове-трябва ли да подава декларация сега като нищо още не е платила или да събере парите-те са около 400 лв и да си плати първо и тогава,че аз доколкото разбрах срока за подаване на декларацията е март месец-но и това не е сигурно-в различните форуми всеки пише различно
-като чета доста хора са в подобно положение ,но никъде не е точно обяснено какво трябва да се направи 
Препоръчани теми