В помощ на кандидат-осиновителя

• 295 297
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 930
Някой може ли да ми каже защо искат от всички документи по 2 екземпляра? Единия за нас ли ще остане или и двата остават при социалните?

# 931
На мен ми искаха копия на всички документи, но нищо не остана за мен. Всичко замина по предназначение. Те тогава ми обясниха хората, но аз толкова съм запомнила. Със сигурност обаче ми взеха и двата комплекта.

# 932
Благодаря ти cveti_75   bouquet .

# 933
Някой може ли да ми каже защо искат от всички документи по 2 екземпляра? Единия за нас ли ще остане или и двата остават при социалните?

Искат по 2 екземпляра, защото се правят две досиета - едното остава в Дирекция "Социално подпомагане"/ОЗД/ , а другото отива в Регионална дирекция за социално подпомагане и от там препращат копия до всички РДСП, които сте посочили за вписване в регистрите им.

# 934
здравейте .аз съм кандидат осиновителка чакаме вече 2 години и нищо.сега ни предстой да подновим документите но не съм наясно дали пак трябва да правя проба манту .мисля си че през почти 2 години не е много хубаво .

# 935
здравейте .аз съм кандидат осиновителка чакаме вече 2 години и нищо.сега ни предстой да подновим документите но не съм наясно дали пак трябва да правя проба манту .мисля си че през почти 2 години не е много хубаво .

Да, ние си правихме втори път манту  Sad Но попитай пак за по-сигурно, може при вас в Бургас да не е нужно.

# 936
За какво е тази проба манту и кой я прави?
Задължително ли се прави?

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 20:44 от Пипи Мипи

# 937
манту е пробата за туберкулоза.и е задължителна днес я направихме отново .старата важала 6 месеца.така ни казаха туб диспансера и струва 20 лв

# 938
Навсякъде е различно. В София никой не ни е искал тази проба, само ни издадоха документ от  диспансера, че не сме на отчет. Проверявайте си по местоживеене, за да не си докарвате сами излишни главоболия Simple Smile .

# 939
Благодаря момичета   bouquet .

Да, в София не искат манту, а само, че не се водиш на отчет. Благодаря lgdani.

# 940
 а пък нас първия път точно за мантуто ни върнаха.сега си го направихме пак  в бургас  няма неискам Twisted Evil

# 941
Здравейте, има ли момичета от Пловдив, които биха могли да ми помагат с информация, относно събирането на необходимите документи и съответно тяхното подаване?
Хубав ден на всички   bouquet

# 942
Винаги ли дават входящ номер при подаване на документите?

# 943
Не, да не кажа, че и почти никога не дават.

# 944
Винаги ли дават входящ номер при подаване на документите?
Може да си поискате, ако не ви дадат номерче при подаването. Аз си поисках и ми дадоха.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 09:03 от poems

Общи условия

Активация на акаунт