***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • La casa de Mickey Mouse
Привет мацки
честит рожден ден амига
бобито и на теб честит имен ден както и на всички които имат повод за празнуване
мимки супер е станало за курса, после предполагам че ще има и стаж и там може и да останеш на работа, ако не се лъжа geryto така си намери работа, но тя може да ти даде повече инфо
бобито какви са тези цени за които ти говори свекърва ти, сигурно и такива градини има, но обикновено са около 300 евро както ти е казала ели, вече училищата, частните са по скъпи, аз нали сега съм на етап избиране на училище, то едно чудене едно маене, ще кажеш че университет избирам не училище

# 721
Ми тя малко искаше да не ба4ка вече и аз да ба4кам и тя да гледа малкиа ама нали ве4е си живееем отделно и не стана и затова малко преувели4аваше,а ина4е държавните са от 1 годинка така ли?

# 722
Амига, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти само здраве, щастие, късмет, любов и страшно много добри приятели!А за лотарията-ти си знаеш!
   bouquet

Честит имен ден на всички именници днес!Да са живи и здрави и много щастливи!

# 723
  • Murcia, Spain/Ruse
Честит имен ден на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet
Амига,и тук да ти пожелая много здраве,6тастие ,касмет  bouquet

# 724
Ми тя малко искаше да не ба4ка вече и аз да ба4кам и тя да гледа малкиа ама нали ве4е си живееем отделно и не стана и затова малко преувели4аваше,а ина4е държавните са от 1 годинка така ли?
и в държавните градини децата се приемат от 4 месеца до 3 годинки,обаче за подаването на документи си има строго определени срокове,тук са от 15 до 29 март,така че ако искаш да запишеш Денис в такава градина трябва да се поинтересуваш за сроковете при вас,за да не ги изпуснеш,успех  Hug
п.п. виж тук   http://www.educa.madrid.org/portal/web/educamadrid#?c=an  дано ти е от полза  Hug

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 20:18 от elibg

# 725
# 726
Честит рожден ден на Амига!!!Честито и на имениците!!!   bouquet
Сончеее,къде се изгуби  Thinking

# 727
  • Ispania
Боби Hug, потьрси пьрвата дьржавна детска градина която намериш и подай документи там Peace.В дьржавните детски градини влизането е по то4ки,например разведени родители ,многодетно семейство,мадре солтера,деца на аутономос и т.н....Колкото пове4е то4ки имаш ,толкова по голям е шанса ти да приемат детето.НО ако не работиш може и да не го вземат,защото няма да можеш да плащаш Thinking(според тях).
Цените са според доходите в семейството.Моето дете и на сестра ми нейното и трите години бяха в дьржавна детска градина.Пьрвата година сестра ми не плащаше нищо,аз плащах 38 евро,втората година и двете плащахме около 45 евро и третата година сьщото.Но имаше и деца 4иито родители плащаха 180 евро(това беше най/скьпото Laughing)
Има срокове както са ти казали моми4ета , внимавай да не ги изпуснеш.В дьравните детски градини се приемат деца над 4 месеца,а документи може да се подадьт дори когато детето е на една седмица,важното е да не се изпусне срока.

# 728
момичета влизам само да ви кажа че преставам да пиша тук, моля да изтриете името ми и това на никол  от страничката, съжалявам много че стана така, просто трябва да изчезна това е  не ме питайте защо, как и за какво. newsm45 прегръщам ви и ви целувам всички, беше ми приятна компанията ви. Hug

# 729
  • Euskal Herria
Амига, да си много обичана и винаги да си с любимите хора! Имай верни приятели до теб и в добро, и в лошо! Весел празник!

Честито Благовещение! Да са живи и здрави всички именници! Според народното поверие на този ден се яде риба, обредна благовешка пита и мед. Добре е човек да стане и да закуси рано, за да е добре през годината. Всеки трябва да има пара в джоба - ако не златна, то поне сребърна. Ако те закука кукувица, трябва да си сит и с пълни джобове. Каквото правиш през този ден и както премине той, такава ще е цялата година - спокойна или притеснена, весела и празнична или навъсена и сърдита.
Момичета, пожелавам ви да сте имали спокоен, лек и спорен ден! И всички да сте с парички в джобовете!

# 730
  • La casa de Mickey Mouse
мимки чакай, защо така, какво пак сбъркахме

# 731
  • Euskal Herria
mimky , тъкмо щях да ти пиша, когато видях поста ти. Дано всичко при теб се уреди най-благоприятно и да не ни изоставяш. Ако някога имаш нужда от помощ и аз мога да ти помогна - имаш координатите ми. Ще се радвам, ако все пак размислиш и останеш. Надявам се да не съм те засегнала с нещо. Hug

# 732
chestit imane den na imennicite
Amiga ,chestit rozhden den

mimky, sega puk kakwo stana. uzh ne sme aktiwni , puk izwednuzh....

# 733
момичета влизам само да ви кажа че преставам да пиша тук, моля да изтриете името ми и това на никол  от страничката, съжалявам много че стана така, просто трябва да изчезна това е  не ме питайте защо, как и за какво. newsm45 прегръщам ви и ви целувам всички, беше ми приятна компанията ви. Hug
направо ме разби  #Crazy как така изчезваш така изведнъж  newsm78 и как очакваш да не питаме? моля ти се кажи какво се е случило  Praynig нали не е нещо лошо   Rolling Eyes дано да сте добре  Praynig ако мога да помогна с нещо,насреща съм  Hug

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 20:14 от elibg

# 734
Сърдечни благодарности за милите пожелания!  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Заповядайте на почерпката!Да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт