6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 915
  • 334
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
shemet, идеята ми е именно да ви стимулирам  Mr. Green  Mr. Green

Лесно значи ще е това обсъждане този път. Една торта ще я изкоментираме добре и обстойно, дръж се Балю!  smile3534

то това остава  ooooh! ooooh! ooooh!  hahaha

# 61
violetblue Благодаря ти  Peace

# 62
Лесно значи ще е това обсъждане този път. Една торта ще я изкоментираме добре и обстойно, дръж се Балю!  smile3534

Мдааа, както е тръгнало наистина коментирането този път ще бъде много ... Хайде де, думата ми се губи, но Блу дръж се, всички теб ще гледаме ... Тъй де тортата ти  Twisted Evil

# 63
За втори път ми се губи коментар от вчера!  Shocked Написах нещо, постнах го...и няколко часа по-късно го няма!  newsm78

Казвах, че аз няма да се записвам, този път ще видя ако стане, стане, да не се настройвам предварително. Засега плана ми е за другата седмица, да видим.

Блу, ти ще правиш ли втора торта? Браво на тебе, презипълни плана! Wink Peace

# 64
  • Vaudreuil Canada
Този път верно може да свием коментарите под 5 дни  hahaha
От чист инат обаче ще участвам ... или поне ще опитам.

# 65
И к`вооооооо? Този пъ ще е Тортеното предизвикателство на Блю-то така ли???  Добреееее.....
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Пу, на първи ред на трибуните!!!  Peace

# 66
  • варненка от София
Блу, милинка, аз после може ли да ти кажа за коя темичка да гласуваш?  Flutter

# 67
Стига плямпахте, ами удряйте на строителство, че план има да се изпълнява!  Joy

# 68
Стига плямпахте, ами удряйте на строителство, че план има да се изпълнява!  Joy
Щоооооооооооооуууу? Ти да не би да строиш вече????  hahaha
Аз ще строя лодка другата седмица. за сгради... изобщо не се виждам. Интересно ми е къде са тези, които гласуваха тая тема?
Блю-то, тъй като се очертаваш да гласуваш самичка за следващото предизвикателство, внимавай в картинката.....  Трябва да измисля подкуп, за да ми съдействаш за някоя интересна тема.....
Банда, с какво да я подкупим???  Mr. Green

# 69
Ааааа,не така!    Naughty
Тук сме,чертаем скици,правим планове,проекти...то така лесно ли се строи сграда...    Laughing

# 70
Ванче, той плана конспектчик е направен отдавна Wink Сега остава да разбера дали аджеба ще мога да го изпълня. Този уикенд ще го правя, та да видим.  Peace

# 71
Трябва да измисля подкуп

Ако е само Блю-то, все ще измислим нещо, но според мен ще се съберат няколко момичета (аз залагам на 7, най-много 8 момичета) и тогава става малко по-сложен въпроса с подкупването  Mr. Green
Иначе, ето може да си организираме едни залагания колко девойки ще се включат в това предизвикателство с торта, и колко ще бъдем кибиците и спамерите - пу първа за мене в тази категория  Joy

# 72
Абе то аз не съм гласувала , но дето вика Шеметката май на инат че взема да участвам  Mr. Green ...пък каквото стане .
План има ,скица има ...строителни материали има в хладилника ....изпълнението след 15 ти .

# 73
План???
Скици???
Чертежи???
Проекти???
Сметки?????
 Shocked Shocked Shocked
Е, това ако седна да го правя, считайте че накрая няма да познаете какво съм направила.
Нищичко не чертая. Щото, с математиката си говорим на китайски и винаги се получава нещо от сорта: "Абе, три пъти вече го режа и все е късо..."
Така че, ако строя изобщо нещо, ще го мисля, проектирам и сътворявам на момента...

# 74
  • София
Ей, аз също се надявам да не се саморазочаровам като не успея да си събера говедата и да направя необходимото, но то на тази зима във всякакъв симсъл трябва да й се сложи край все пак....

Общи условия

Активация на акаунт