Нови придобивки и тенденции есен-зима-2005/2006

• 33 038
  • 656
  •   1
Отговори
# 90
На 20 метра от "Гоце Делчев" е, веднага след сладкишите.

Имаш предвид будката с турските сладки на ъгъла на пазарчето ли?

Да, точно там!

А на liu ботушките са върха! Със много здраве да си ги носиш, ей!!!

# 91
  • Sofia
tanya.d, как успя да ги видиш?? Нещо не ми се отварят тези снимки  Confused

# 92
  • Бургас
Хайде и аз да се похваля с два чифта нови обувчици Mr. Green

Честито! Хубави са, но обувчиците ми приличат на ботуши Wink

# 93
  • Варна
Да се хвална и аз ,че днес си взех 7/8 кафяв панталон от Мангото,ама не мога да го щракна,че апарата е в мъж ми.

Буба,днес пообиколих и за обувки и ботуши,КАУБОЙСКИ  ,които ми харесаха видях в магазина срещу "Дика".Имаше 2-3 чифта,а на мен ми харесаха тези,които са велурени в комбинация с кожа.Цената им беше 170 лв.Чудя се да дам ли толкова пари за ботуши??? newsm78

# 94
"А за онлайн каталога на Зара - ами там никога не е имало цени  newsm78 Просто като снимки излиза, а обувки пък хич не се виждат... Да не би да не гледам където трябва??? За www.zara.com ли говориш?"

Точно това е сайта и преди имаше пролетно-летен каталог, търси го на showroom - има дрехи, обувки, бельо и парфюми /дамски, детски, мъжки/ и като цъкнеш на даден модел на "детайли", излизат цветове, номера, вид на материала и цени. А още при влизането, след като си избрала език, можеш да си избереш и държава,/ стига да имат там магазин/ и тиизлизат съответните цени.

# 95
  • София
Албума е персонален, затова така. И аз пробвах, но не става без парола, явно. Wink

Момичета, моля ви, давайте занапред само линкове към снимките, които искате да покажете, защото това само товари ненужно сървъра. Praynig

# 96

А на liu ботушките са върха! Със много здраве да си ги носиш, ей!!!
Цитат

Извинявам се, имах пред вид ботушките на Зу. Сори!

# 97
Албума е персонален, затова така. И аз пробвах, но не става без парола, явно. Wink

Ако става дума за моите снимки, май нещо не съм ги добавила много правилно, ето тук може да ги видите http://pg.photos.yahoo.com/ph/bijou_lm/album?.dir=/a73c&.src … =phfr5uDBUS_2DPIT

# 98
 liu, да сега се виждат. Честито! Спортен тип са и са красиви.

# 99
Хайде и аз да се похваля с два чифта нови обувчици Mr. Green

Честито! Хубави са, но обувчиците ми приличат на ботуши Wink
Поправям се веднага Mr. Green Ботушченца Mr. Green

# 100
Цитат

Момичета, моля ви, давайте занапред само линкове към снимките, които искате да покажете, защото това само товари ненужно сървъра. Praynig
Извинявам се на всички вече ще пускам линк Embarassed

# 101
Цитат
www.zara.com
Цитат
До колкото знам Зара работят само дрехи. Те са испанска фирма. Бившата фирма, в която работех, изпълняваше техни поръчки тук и ги изнасяхме за Испания.

# 102
  • София
Цитат
www.zara.com
Цитат
До колкото знам Зара работят само дрехи. Те са испанска фирма. Бившата фирма, в която работех, изпълняваше техни поръчки тук и ги изнасяхме за Испания.
А, всичко имат - обувки, слънчеви очила, козметика, бебешки и детски дрехи и обувки... Само че в България нямат магазин, най-близкият е в Солун.  От такива фирми, за каквато си работила, чат-пат изостават неща и се пускат в така наречените магазини за ишлемета, на Зара има най-вече детски неща из магазинчетата....

# 103
Дуци, страшно много приличаш на Шарлот от Сексът и градът.
Поразително!!!
Дарилка, Биси и Флави, коя беше Шарлот? Онази със смотания мъж ли?
Не знам дали на нея приличам, но ако е тя-кефи ме и ви благодаря. Може би снимката ви подвежда за приликата, знам ли newsm78 Друг път като пускам снимки ще си кажете тежката дума Mr. Green

# 104
Точно тази,за която си мислиш е! Wink

Общи условия

Активация на акаунт