Нови придобивки и тенденции есен-зима-2005/2006

• 33 030
  • 656
  •   1
Отговори
# 75
Някакъв нов клип на Мария върви по планетата и тя там афишира каубойските си ботуши.Ще полудея вече  CloseСамо аз нямам,а толкова много искам  Confused

# 76
Ботушите ми са от едно световно неизвестно магазинче, но със страхотни неща - дрехи и обувки /обувките са "Зара"/. Струват 90 лв., естествен велур. купих си още едни от там, ще се опитам да ги цъкна и тях.http://www.bgphoto.net/photos/2093/o632639308370625000.JPG

# 77
  • София
Мацки,сдобих се с нов пантаон и блуза в кафяво,ама утре ще ги щракна! Wink

# 78
Сега сериозно, да обобщим въпроса:

Кафявото ли е на мода? (аз пак не съм разбрала)
Ама всякакво ли??? Имам кадифено сако, кафяв панталон на тънко райе, друго кафяво сако, вталено и дълго, ъъъ, кафява кадифена пола, малко под коляното.
Нещо от това модерно ли е? Тъмнокафеви са.
Бежова блуза от велур с едни кожени лентички за завързване - това модно ли е?

# 79
  • Варна
Сега сериозно, да обобщим въпроса:

Кафявото ли е на мода? (аз пак не съм разбрала)
Ама всякакво ли??? Имам кадифено сако, кафяв панталон на тънко райе, друго кафяво сако, вталено и дълго, ъъъ, кафява кадифена пола, малко под коляното.
Нещо от това модерно ли е? Тъмнокафеви са.
Бежова блуза от велур с едни кожени лентички за завързване - това модно ли е?

Абе модно - не модно, няма да ги хвърляш, я!
Носи ги!

# 80
Сега, аз че ще си ги нося, ще ги нося, просто съм любопитна дали пък не са случайно на мода.
Вие откъде се информирате за тези неща?

# 81
  • София
Ботушите ми са от едно световно неизвестно магазинче, но със страхотни неща - дрехи и обувки /обувките са "Зара"/.

Еййййййййй, направо ми късаш сърцето cry
Дали пък няма да споделиш къде се намира това магазинче  Praynig как ги обичам такива магазинчетаааааа..
Честито за ботушите, много са добри.

# 82
  • sofia
 Да и аз се заплених от идеята за магазинчето. Laughing

# 83
Значи, да споделя - напоследък си купувам предимно обувки "Зара". Продават ги в центъра, на ул. "Хан Аспарух"/почти на "Витошка", отминавате "Дика" и първата пряка в дясно, магазин "elle studio"/. Другия магазин е на ул. "Кестенова гора" 24,  до кръстовището на бул. "България" и "Гоце Делчев". Зареждат ги почти всяка седмица и всеки път има различни модели, а и бройките са ограничени, няма да е всяка трета със същите обувки. Сайта на "Зара" още не е пуснал новия каталог, за да си сравня цените, но до сега бяха доста по-ниски. Успех!

# 84
Значи, да споделя - напоследък си купувам предимно обувки "Зара". Продават ги в центъра, на ул. "Хан Аспарух"/почти на "Витошка", отминавате "Дика" и първата пряка в дясно, магазин "elle studio"/. Другия магазин е на ул. "Кестенова гора" 24,  до кръстовището на бул. "България" и "Гоце Делчев". Зареждат ги почти всяка седмица и всеки път има различни модели, а и бройките са ограничени, няма да е всяка трета със същите обувки. Сайта на "Зара" още не е пуснал новия каталог, за да си сравня цените, но до сега бяха доста по-ниски. Успех!

Яяяя, това ми е много близо! В коя част на "Кестенова гора" се пада това? Тя пресича бул. Гоце Делчев и е успоредна на бул. България.

# 85
На 20 метра от "Гоце Делчев" е, веднага след сладкишите.

# 86
На 20 метра от "Гоце Делчев" е, веднага след сладкишите.

Имаш предвид будката с турските сладки на ъгъла на пазарчето ли?

# 87
  • София
Честито!
Първите са много яки,видях в няколко магазина и доста се чудих дали да не се купя,обаче ще ми станат 5 чифта ботуши,всичките идеално запазени...И мъжа ми ще полудее вече,та май тази година ще пропусна тази част с ботушите....за мое огромно съжаление....Освен /!/ ако той по някое време не ми хареса някакви...иначе аз не смея.
Носи си ги със здраве!

# 88
  • София
Страхотна си! Много ти благодаря! Как пък не съм го надушила това магазинче  Mr. Green
А за онлайн каталога на Зара - ами там никога не е имало цени  newsm78 Просто като снимки излиза, а обувки пък хич не се виждат... Да не би да не гледам където трябва??? За www.zara.com ли говориш?

# 89
Темата е супер готина и за това и аз да се похваля с последните си нещица. Една ризка и едни ботушки.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bijou_lm/detail?.dir=/a73c&.dn … 5.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bijou_lm/detail?.dir=/a73c&.dn … 4.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bijou_lm/detail?.dir=/a73c&.dn … d.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bijou_lm/detail?.dir=/a73c&.dn … 8.jpg&.src=ph

Последна редакция: чт, 06 окт 2005, 14:38 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт