Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 940
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
Минаващ - този ник ми изглежда познат от друг форум (Медияпул).

Не аз не съм лекар, аз съм розова пантера. (сигурно сте ги виждали по телевизята)

Темите, които водя и препоръките, които давам, съотвтстват на правилата на форума, описани тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196068.0

Прочетете ги и следващия път преди да четете морал вземете да се регистрирате!

Мили дами, , още веднъж, благодаря за подкрепата!

Уважаеми ГОСПОДИН Pink Panter,

Прочетох правилата, които ми препоръчвате, но не отрих причина да не успокоите безпокойството ми, че давате съвети, които могат да навредят на деца, на неродени деца и  на бременни жени. Т.е на най-уязвимите по отношение на здравето.

Помислих известно време дали факта, че сте МЪЖ , а не ЖЕНА може да е обяснение да избягвате директен отговор, но ми се стори крайно невероятно. Поправете ме ако греша.

Моля ви най-учтиво още веднъж да отговорите на въпросите ми.
Подчертавам, че ме интересува въпросът в контекста на доста широкия обхват от теми, които покривате информационно, а не само темата, в която пиша в момента.

# 46
  • София
Уважаеми г-н/г-жа минаващ, защо не отидеш на друго място в необятната мрежа да четеш и да си търсиш отговорите?

# 47
Mинаващ, всички ние сме големи хора носещи пълна отговорност за здравето си и това на децата ни. Нека сами преценим чии съвети искаме и спазваме.
Казахте каквото имахте, моля оставете ни да си водим дискусията както намираме за добре.
Кой какво пише по темите си е негово право и не е длъжен да дава каквито и да било обяснения.

# 48
  • Тука, под липите стари...
Mинаващ, всички ние сме големи хора носещи пълна отговорност за здравето си и това на децата ни. Нека сами преценим чии съвети искаме и спазваме.
Казахте каквото имахте, моля оставете ни да си водим дискусията както намираме за добре.
Кой какво пише по темите си е негово право и не е длъжен да дава каквито и да било обяснения.

Naughty

# 49
Минаващ, нали мина вече веднъж  Mr. Green . Не ни спами темата!
Едно време в училищата раздаваха рибено масло на всички... защо ли  newsm78 . И сега все още има лекари, които го препоръчват. Не вярвам да ги осъдят!
 И зимата децата ги изпращаха на нагревки с кварцови лампи. Пак в училищата беше организирано. 
И като не е полезно рибеното масло защо в Белите страни е пълно с чудесни и разнообразни продукти за деца? И на всички тях има препоръчителната дневна доза. Така че ... минете спокойно.

# 50
Минаващ, би ли конкретизирал кои от съветите на Пинки могат да навредят на деца, неродени деца и бременни жени? Мисля, че ще е по-коректно от твоя страна и ти да се конкретизираш, каквото всъщност искаш и от Пинки относно самоличността му, а и да разберем дали и ние, несведущите трябва да се безпокоим или няма основание за това (всеки ще си прецени, както ще прецени дали и теб да чете занапред).

# 51
И аз съм тук  Hug

# 52
zila1 - аз не съм против лигнаните въобще, а против тези с подчертано естрогенен характер, като тези в лененото масло. За да не се простирам надълго и нашироко, тук има статия с много числа, относно лигнаните:

http://www.totalityofbeing.com/FramelessPages/Articles/estrogeninfoods.html

Г-н/г-жо Минаващ,

От вчера 10 души ви пишат еднозначно какво мислят за Вас, но Вие не им отговаряте.
А искате обяснения от мен.

Казах, че не съм лекар. Впрочем, това съм го казал още преди 6 месеца...

Какво значение тогава има дали съм поп или агроном?

Половината от дамите, кото пишат в този форум са се обръщали към мен за мнение и знаят кой съм и на кой телефон да ме намерят. И това е в основата на доверието им.

Разбира се, те подхождат добронамерено. И аз, също. Към тях...

В този форум дипломи не се искат. Сам виждате реакцията, когато някой не се съобрази с това.

С това приключвам дискусията с Вас. Ако Ви се пише - пишете, ако Ви се спами - моля!

Хоуг!

Мили дами, отново Ви благодаря за подкрепата!

# 53
Изчетох цялата тема,и разбрах че изчезването на Ескимо от аптеките не е само в нашия град.Може ли някой да ми каже дали това е временно или не,понеже ми казват в аптеките че е спряно от производство(но им е честа практика като нямат даден продукт той да е спрян) Peace

# 54
  • Тука, под липите стари...
Не, не е спряно от производство, а няма внос за момента.

# 55
Не, не е спряно от производство, а няма внос за момента.
Peaceмерси

# 56
# 57
Здравейте на всички,
много интересна тема, въпреки че не успях да прочета старата такава, затова бих искала да задам следните въпроси:
В момента пия бирена мая на SOMA, мога ли едновременно с това да пия и рибено масло Eskimo Brainsharp?
Само по време на хранене ли може да се пие рибеното масло?
Благодаря предварително за отговора  Simple Smile

# 58
Siska13 - Рибеното масло може да се пие по всяко време, със и без храната, независимо от други лекарства (с изключение на Плавикс). Може и с бирена мая.

Препоръчителната доза за жени е 3 г дневно.

Дръж го в хладилника.

Прочети поне първите 1-2 страници от старата тема.

# 59
PinkPanther благодаря за бързия отговор, непременно ще прегледам и старата тема при първа възможност, видях доста интересни неща в нея.

Общи условия

Активация на акаунт