Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната доза рибено масло за жени?
Какво е мнението за рибеното масло на Fortex и подходящо ли е за деца?
Мога ли да давам на дете на 18 месеца течно рибено масло, предназначено за деца над 4 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната доза рибено масло за жени?
-
Какво е мнението за рибеното масло на Fortex и подходящо ли е за деца?
-
Мога ли да давам на дете на 18 месеца течно рибено масло, предназначено за деца над 4 години?
-
Какво е мнението за рибеното масло на Abopharma с omega-3 мастни киселини?
-
Какво е мнението за лененото масло на 'Балчо' и подходящо ли е за консумация?
ми то и рафинираното май ще излезе скъпо.Просто потърсих защото Пинки беше намерил литър за 15$,а тук все пак са 3,8 литра.Не знам каква е разликата в шипинга
Директно от шоу-рума на сайта, естествено, е без заплащане на доставка. Е, ако в и-херб, се вземе още нещо до достигане на минимума кг, който е за 4-те $ доставка, тогава, чужбинската поръчка в крайна сметка ще е малко по-евтина, но пък не си струва големия риск да го получим на митница и да платим вече не малко пари отгоре, тъй като сумата надвишава минимума за доставки извън ЕС.
В имейлите, които ми пращат не е даден получателят на сумата (и в двата случая). Добре, че ПейПал ми пращат имейл с името му. Междувременно исках да питам и вас, ако някой има идея.
Преди 2-3 месеца получих много остра болка в лявата ръка, не можех да я движа чак до другия ден на обяд някъде (само в посока надолу, но бавно и внимателно, т.е. реално стана неизползваема), имаше и малко подуване малко под китката. Ходих на лекар, каза ми, че е от неправилно движение (наистина не може да се каже, че се случи конкретно след претоварване от вдигане на тежко) и че са ми преуморени крайниците, често се случвало при по-слабички майки. Нали ЛЛ ми лекарка хич я няма, пък е заради кърменето не ставам за лекарства и така си я карам. Всъщност не съм сигурна при какъв специалист трябва да отида, ако ми липсват определени вещества (елементи) при кой мога да се консултирам, защото лекарите не са много на "ти" с добавките като цяло.