Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 80 484
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Тръгнах да си поръчвам от ихерб, въведох си пощенския код, избрах БГ и след това ми дава две опции за доставка- чрез Dhl и някакви други, които ще ме натоварят с още 35 долара за доставка. Има и трета опция, но тя не ми е активна. закъсах го..... кой ще ме светне какво се прави  Praynig

# 511
  • Пловдив
Ето ме. Бях казала, че от Q10 (30 мг) се чувствах много напрегната и с неприятни усещания в сърдечната област - по-скоро тежест, ама по това време пиех и други неща, та не знам дали не беше от комбинацията, или от проблемите ми с щитовидната жлеза. Истината е, че като спрях Q10 се почуствах по-добре и го бях заклеймила, че не става за мен. Сега, обаче пак почнах от 1-2 седмици да пия по 30 мг(то това е май най-малката доза) и нищо лошо ми няма. Пия и Серапептаза, Папаин, Бромелаин(но слаб, че ми подариха един-като свърши, почвам на Now Foods). Утре мисля да включа и Панкреатин. Малко гадно ми става като си помисля колко капсули трябва да пия, затова ги включвам постепенно, но с тези малки дози осъзнавам, че нищо не правя.

desi_sunshine, ти ако се чудиш дали не ти е много Q10, моше в началото да делиш капсулата на 2 - внимателно отваряш и разделяш прахчето в двете половинки и запушваш с хляб -  това наскоро го научих и ми се струва много удачно, за детето ми се налагаше да деля капсули. И още нещо, мисля, че има разлика дали се пие на гладно или не. Ако се страхувате, пробвайте първо с храна, а после на гладно. Ами това е от моя скромен опит. Хайде, че ме чака: hang

# 512
а кой друг въобще освен Пинки пие Q10? Rolling Eyes

# 513
  • В сънния Люлин, прибулен...
а кой друг въобще освен Пинки пие Q10? Rolling Eyes

Аз

# 514
# 515
Преди няколко години пих 1-2 опаковки от по 30 мг капсулите
Е направо литнах! Започнах да тренирам кардио, да свалям килца... енергия ми дойде в изобилие...

Сега пак ги почнах - от по 100 мг, вече 4 месеца не пропускам да си взема капсулата. Имам и "запаси". С две думи, пак съм така. Невероятно доволна съм, това за мен е най-важната добавка.

# 516
  • Тука, под липите стари...
Край, реших се - включвам и това към таблетковата си диета... eat Ако някой от страни ме види какво поглъщам ежедневно, ще ме сметне за луда. Но... важното е, да се чувствам добре.
Извинете ме, просто хубавото време днес ми подейства оптимистично.   bouquet

# 517
Здравейте,вчера минах през ДМ във Варна за течно рибено масло,но нямаше CryИмаще само за възрастни от 1000 мг,60 таблетки.
Стават ли за 5 годишно дете? Някой давал ли е? Съжалявам за въпроса ,предполагам че е коментиран,но аз прочетох първите 14 стр. и се обърках Embarassed,и срам ,не срам реших да питам пак

Може ли да попитам какво стои зад съкращението ДМ във Варна. ? 

# 518
  • Тука, под липите стари...
Предполагам, че става дума за веригата дрогерии DM.

# 519
Преди няколко години пих 1-2 опаковки от по 30 мг капсулите
Е направо литнах! Започнах да тренирам кардио, да свалям килца... енергия ми дойде в изобилие...

Сега пак ги почнах - от по 100 мг, вече 4 месеца не пропускам да си взема капсулата. Имам и "запаси". С две думи, пак съм така. Невероятно доволна съм, това за мен е най-важната добавка.
Ихааа добри думи за Q10 от първа линия.Радвам се много ,че са ти подействали добре и си в чудесна форма.Дай линк veihaivei от кой  Q10 пиеш сега?На NAW ли?Замислила съм се дали да не го включа към менюто си  и аз като samuel ? Но може би след като преключа с ензимите ....че пия по 1 шепа таблетки с 3 литра вода Joy

# 520
И аз пия кю10 от по 30 мг. Сега мисля да увелича дозата - просто ей така, да има....

# 521
100 мг мисля е добър старт .Щом Пинки пие "конска доза" по 400 мг -значи за нас "женурята" 100 мг е добре.Кога се пие сутрин ли или без значение от времето?

# 522
По време на хранене. Аз го пия заедно с омега 3.

# 523
за какво се пие Q10?

# 524
100 мг мисля е добър старт .Щом Пинки пие "конска доза" по 400 мг -значи за нас "женурята" 100 мг е добре.Кога се пие сутрин ли или без значение от времето?

АЗ го пия сутрин, защото в диетата ми на закуска влиза грейпфрут. 100 мг е добре.
Аз пия сега един друг - от Витамин Лайф, ето - https://www.vitaminlife.com/product-exec/PNAME/Q_absorb_Co_Q10_1 … /product_id/29585, но се запасих и с на NOW https://www.vitaminlife.com/product-exec/product_id/30408

Ray, по-нагоре в темата някой беше пуснал линк за ползите от коензим. Аз го вземам, защото ми дава енергия. Ако искаш, ще те черпя с няколко капсули, за да усетиш сама дали ще имаш ползи. Всеки организъм е индивидуален, но аз няма да спра да се хваля от ефекта му при мен.

Общи условия

Активация на акаунт