Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - II тема

• 79 801
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Извинявам се предварително ,ако е коментирано ,но искам да питам дали наистина е спряно от производство РИБЕНО МАСЛО на ЕСКИМО 3?

не
В доста аптеки питах и не мога да го намеря.Някой казаха,че е спрян от производство.

# 616
Извинявам се предварително ,ако е коментирано ,но искам да питам дали наистина е спряно от производство РИБЕНО МАСЛО на ЕСКИМО 3?

не
В доста аптеки питах и не мога да го намеря.Някой казаха,че е спрян от производство.
До скоро имаше проблем с  вноса  и на Ескимо кидс ,но обявиха от фирмата вносител ,че са доставили добри количества.Можеш да им позвъниш за инфо дали е спряно от производство или имат пак някакъв проблем с доставките  http://www.helsonbg.com/eskimo_3.html

# 617
аз вече три пъти купувам Ескимо кидс от една аптека в Суха река, срещу пожарната  Peace

# 618
  • Тука, под липите стари...
Момичето пита за Ескимо-3, възможно е да има Ескимо Кидс, а да не са внесли Ескимо - 3. Само предполагам, не съм проверявала в нашите аптеки.

# 619
За това и изпратих линк на сайта на вносителите.Има контакти с телефони.................. Peace

# 620
Днес със сигурност видях, че има Ескимо 3 в ремедиум.

# 621
Днес със сигурност видях, че има Ескимо 3 в ремедиум.
Благодаря!

# 622
извинявам се, не съм дочела, че става въпрос за Ескимо 3  Embarassed, него пък съм го купувала от 2 различни аптеки на Пиротска, в района на пазара Димитър Петков... много спокойно може да се попита във всяка една аптека да си провери по складовете... по отзивчивите само ги предлагат...

# 623
имам следния въпрос: започнах да пия едни витамини/минерали с ензимен комплекс за храносмилането... дали пиенето на тези ензими може да се повлияе и как от едновременен прием на сок от грейпфрут и омега 3 (на фортекс)... в смисъл, тези три неща ги пия едновременно, обаче да не вземат да се взаимоизключат едно-друго  Thinking мнения?

# 624
Сокът от грейпфрут засилва резорбцията на редица субстанции. Витамините и минералите не се влияят.. И рибеното масло. Дигестивните ензими подпомагат доброто храносмилане. Нищо повече.

Така разглеждани нещата показват, че споменатите добавки не се повлияват негативно от едновременния прием.

# 625
много ти благодаря, Пинки   bouquet нали грейпфрутът е по-особен плод, та рекох да не направя някоя глупост от незнание и да си мисля, че приемам рибено масло, а всъщност сокът да го неутрализира или нещо друго... благодаря...

# 626
  • Пловдив
Моля, кажете, забелязвате ли повишаване на апетита, ако пиете рибено масло(ама само рибено масло, че иначе не се знае кое как действа). Моята дъщеря вече го пие редовно, но е като ламя - не мога да я прехраня. Тя и без това е в период на усилен растеж и се е разраснала страхотно, та сега не знам какво да я правя.

# 627
  • Тука, под липите стари...
Моля, кажете, забелязвате ли повишаване на апетита, ако пиете рибено масло(ама само рибено масло, че иначе не се знае кое как действа). Моята дъщеря вече го пие редовно, но е като ламя - не мога да я прехраня. Тя и без това е в период на усилен растеж и се е разраснала страхотно, та сега не знам какво да я правя.
Аз също имам подобни съмнения, що се отнася за моя апетит. При децата не съм забелязала разлика.

# 628
Моля, кажете, забелязвате ли повишаване на апетита, ако пиете рибено масло(ама само рибено масло, че иначе не се знае кое как действа).

Не съм забелязала повишаване на апетита от рибеното масло, нито при мен, нито при малкия.

# 629
От препаратите, които сме обсъждали, по мое мнение:

--рибеното масло няма отношение към апетита,

--ензимите повишават апетита,

--LDN значително намалява апетита.

Хормоналните препарати като цяло повишават апетита, но преразпределят правилно мастните отлагания.

Моля ви, не ме питайте за други неща, не знам. Има други препарати, дето това им е работата, но за тях имаше друга тема.

hot pepper - ако наистина си обезпокоена, пиши - години, ръст, килограми... Сега най-лесно се моделират нещата.

Общи условия

Активация на акаунт