Btv и Nova що за безумие?

• 32 519
  • 691
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой  беше предложил горе да спреснат едно каналче Романтик тюрк , и да гледат нон стоп турски сериалчета и новини на майчин език Simple Smile

# 106
Zone Romantica беше любимият тв канал на баба ми. На 85 години беше.
Но ако направят Зона Романтика-Тюрк, ще избият рибата. Laughing

# 107
...
Но ако направят Зона Романтика-Тюрк, ще избият рибата. Laughing

Според мен е въпрос на време. Примерно една от Диемите да стане канал само за повторения на турски сериали (турски, защото се гледат, а и има голям резерв от излъчени епизоди).

# 108
Именно. Обаче остава проблема с националното покритие. Има хора, които нямат кабел или цифрова тв.

# 109
И аз снощи се потресох ( за сетен път)  Close Close Close
Два епизода от поредната турска боза в прайм тайма  на Нова, а и на всичкото отгоре в неделя  #Cussing out
Не стига това, ами и всеки делничен ден щели да го дават  Sick

# 110
Именно. Обаче остава проблема с националното покритие. Има хора, които нямат кабел или цифрова тв.

Те и не държат да имат  Laughing

# 111
Снощи беше просто  Sick Sick Sick
В прайма по два епизода от поредната турска боза.
Борбата за рейтинг е ужасно абсурдна.  Къде отидоха сериалите Клъцни/Срежи, От местопрестъплението, Профайлър, Шепот от отвъдното и т.н.  newsm78
Има толкова много нови сериали, които не са излъчвани в нито една от двете телевизии, а те излъчват турски бози  #Cussing out

# 112
  • софия
Вече не гледам btv и nova tv.В,който и момент да пусна някоя от двете телевизии,все дават
турски сериали,които аз органически не понасям. Naughty
И аз като Лиана мисля,че има други сериали,които си заслужават много повече
вниманието.

# 113
  • Пловдив
Вижте Атака как познаха какво ще се случи / статията е от преди година/ http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=58 … 3&format=html

# 114
  • София
Някой  беше предложил горе да спреснат едно каналче Романтик тюрк , и да гледат нон стоп турски сериалчета и новини на майчин език Simple Smile
Супер идея!
И аз съм изумена как може да ги дават в най-гледаното време,но имам още много канали-просто превключвам Peace!

# 115
  • Има много детски смях.
Отврат.  Sick

# 116
  • София
Атака винаги са прави по националните въпроси.В последния брой на 168часа има много интересна статия за живота и предсказанияьта на Слава , която се е познавала лично с Ванга  и Ванга е смятала, че е също толкова добра гадателка колкото нея. Та освен многото и предсказания които вече са се сбъднали , тя  казва / Пазете се от Турция, ще дойде време когато  цяла  югоизточна България доброволно ще бъде присъидинена към Турция. Европа ще гледа и ще немее как доброволно си даваяме територията/ Ами то с тези  турски бъркочи вече виждам ССФ как хуква към рахат локума и турското кафе, барабар с  вече избраното си име и ще тръпне в очакване да я докосне Мехмет Турлю гювечев    Joy Joy Joy Joy

# 117
  • София
Вижте Атака как познаха какво ще се случи / статията е от преди година/ http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=58 … 3&format=html
Супер статия , лошото е че Атака има  не на място водачи, иначе щяхте да видите вие турски сериали и новини на майчин език при една силна националистическа партия Sad

# 118
За съжаление dmaria e много права  Sad
С всеки изминал ден се убеждавам, че българите са ужасно лесни и податливи към манипулация. Трябваха ни пет турски сапунки, за да ни накарат да си пожелаваме Добър Апетит на всяка хапка, да целуваме ръка на свекъра и свекървата и да мием краката на мъжете си. Е...и нравите, е...и обичаите. Но явно, че българката предпочита това, пред ходенето по ресторанти, барове и кино, както и носенето на секси дрехи и бельо. Току виж новата мода станала забрадката и фереджето  Sick

# 119
  • София
За съжаление dmaria e много права  Sad
С всеки изминал ден се убеждавам, че българите са ужасно лесни и податливи към манипулация. Трябваха ни пет турски сапунки, за да ни накарат да си пожелаваме Добър Апетит на всяка хапка, да целуваме ръка на свекъра и свекървата и да мием краката на мъжете си. Е...и нравите, е...и обичаите. Но явно, че българката предпочита това, пред ходенето по ресторанти, барове и кино, както и носенето на секси дрехи и бельо. Току виж новата мода станала забрадката и фереджето  Sick
Стана ми  любопитно тези сериали ни учат как да мием краката на мъжовете си ли Grinning, уф добре , че моят сам прави това нещо. Обаче ще трябва да внимавам  дали снахите ще мият краката на синковците, дано  снахиците да са гледали  турски сериали Joy. А ръка на свекърите айде  моля, аз целувам само мама и  тате Simple Smileи изобщо ако  чака някой сериал да го учи как се обичат родители  пиши го бЕгал.Да  културата и изкувството променят хората , обикновено към по добро, но не и сапунките  пък и били те направени с много пари, еле пък турските Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт