Btv и Nova що за безумие?

• 32 403
  • 691
  •   1
Отговори
# 90
Ето една хубава статия .. п.п. аз също си пущам БГ ТВ понякога, обаче бързо ми се отщява като се заредят тези сериали .. та, приятно четене Crazy

# 91
Специално за БТВ и Нова ще дам един безплатен съвет, ако искат да задържат малкото им останали зрители.
Купете новите епизоди на шоута като:
Стажантът на Доналд Тръмп
American Inventor
Project Runway
Extreme Makeover
The Amazing Race
Wife Swap
Spy
Debbie Travis Facelift
America's next top model
Има още много, много шоута, които си заслужават. Не казвам да не пускате и по някой друг турски сериал, но моля ви, в прайм тайма, когато хората сядат да вечерят, и Събота и Неделя, когато релаксираме, недейте да ни обременявате със сълзливи сериали и екшън филми.

# 92
И кое и е хубавото на статийката. Познавам и много мъже, които гледат сериали, и турски в това число, не само жени на 30+ години. Евгений Дайнов просто е написал поредната си глупост.

# 93
  • София
Чудесна статия , както винаги Дайнов право в десятката цели Simple Smile

# 94
Ето една хубава статия .. п.п. аз също си пущам БГ ТВ понякога, обаче бързо ми се отщява като се заредят тези сериали .. та, приятно четене Crazy
"В Англия обаче (както и в повечето европейски страни) медиите не обиждат публиката, като им сервират сериалите след 20 часа. Тяхното място е преди новините, за да запълнят времето между връщането от работа и поемането на вечерната порция семеен живот. Сериалите са хем реверансът на медиите към "долницата", хем полезна лека терапия - помагат на публиката да си смени настройката от работа към релакс, тъй като не натоварват.
Не и в БГ-то, обаче. У нас сериалите са в пиковото - сериозното, качественото време. Риалититата - също. По всички водещи частни телевизии.
Скритата идеология тук е колкото проста, толкова и обидна: българският зрител е толкова неук, че може да гледа само сериали и риалитита. По-качествените неща ще го озорят..."

"...И така се оказва, че вместо да дава изобилието от разнообразие, характерно за капитализма, медийната среда у нас уеднаквява. Дава един и същи буламач на някакъв хипотетичен "масов" зрител."

# 95
"Смешното е, че не искам много. Като казвам, че след осем вечерта искам (аз и още един-два милиона платежоспособни граждани) нещо културно, нямам предвид Стравински. Нещо от Холивуд с Кевин Костнър в главната роля би било достатъчно."

Нещо такова е и моето място.  Така да се каже, май аз съм средния зрител.  Не искам дълбокопсихологични драми, но не искам и да се забатача в това дали еди-коя си е бременна и то от кого. И о, какъв ужас, ако съм пропуснала една серия.

# 96
"Смешното е, че не искам много. Като казвам, че след осем вечерта искам (аз и още един-два милиона платежоспособни граждани) нещо културно, нямам предвид Стравински. Нещо от Холивуд с Кевин Костнър в главната роля би било достатъчно."

Нещо такова е и моето място.  Така да се каже, май аз съм средния зрител.  Не искам дълбокопсихологични драми, но не искам и да се забатача в това дали еди-коя си е бременна и то от кого. И о, какъв ужас, ако съм пропуснала една серия.

Съгласна  Peace

Дори не съм и против турските сериали. Не става въпрос дали са турски или китайски, за мен проблем е това, че по цял ден дават сапунки, но не стига това, ами и вечер ги пускат. Искам нещо разтоварващо, а не да се напрягам от ревящи девойки с кисели физиономии ( това го има във всички сапунки).

А това как никой не ме кара да ги гледам - нямам кабелна и не намирам за нужно да плащам по 25лева+ за анимал планет, дискавъри и нг.  Разчитам на малко разбиране от страна на националните телевизии...
Бтв Канал едно пръв започна със сапунката "Отдаденост"  в т.нар. праймтайм...

# 97
За мен е безумие в Събота вечер да няма едно шоу, игра, риалити, или нещо различно от филми въртяни по 1000 пъти. Освен това специално искам да кажа на БТВ, че не е нормално по БТВ Комеди в Събота вечер да дават кеч............#2gunfire
Малко извън темата, но е безумие млади жени , в събота вечер да се интересуват от телевизия. 
Не знам как е при вас, но аз започнах да се вълнувам от телевизионната програма в зората на бабешката си възраст. 
Не е проблем телевизионната програма.
Проблем е, че е част от живота ви за която си заслужава да спорите. 

# 98
  • Варна
Именно!!!
Точно в десятката Бабилия  bouquet

# 99
Аз пък съм изключително благодарна на двете телевизии Laughing С тези бози дето ги дават окончателно ме изгониха от дивана пред телевизора. Признавам си, че се бях поувлякла в гледането  Sad  От турските сапунки гледах известно време Перла, обаче след като БТВ се изгавриха със зрителите и взеха да го пускат на час по лъжичка, изгледах оттук-оттам сериите на турски и вече не ми представлява интерес. Другите турски сериали пък ми станаха еднотипни, както едно време латиноамериканските.
Риалитата също не ме влекат, изгледах първите сезони на всички и това ми е достатъчно.
Открих приятни вечерни занимания Sunglasses

# 100

Малко извън темата, но е безумие млади жени , в събота вечер да се интересуват от телевизия. 
Не знам как е при вас, но аз започнах да се вълнувам от телевизионната програма в зората на бабешката си възраст. 

За какво говориш? За млади жени? Аз говоря за по-възрастни. Като мен, дето вече не ги привличат нощните клубове .
А млади - ми например с бебе. Да го водят по клубовете ли?

# 101
  • София
Да са живи здрави Арената и Замундата .
Е може ли и в неделя вечер- обикновено филмова вечер от Нова да пускат нов турски сериал???
Най-добре е да се направи един 24часов канал само за сериали,а не да ни ги натрапват постоянно по двете национални телевизии.

# 102
  • На морето!
Да са живи здрави Арената и Замундата .
Е може ли и в неделя вечер- обикновено филмова вечер от Нова да пускат нов турски сериал???
Най-добре е да се направи един 24часов канал само за сериали,а не да ни ги натрапват постоянно по двете национални телевизии.

NG има много интересни предавания вечер и са дублирани, така че не е задължително да стоиш пред тв-то, за да четеш. Peace

# 103
Още малко и новините ще сменят с турските простоти!Вече не мога да изразя отвращението си от тях! smile3550За тези на които им е писнало гледайте AXN!Скоро няма да се отървем от турските сериали! smile3511

# 104
За мен е безумие в Събота вечер да няма едно шоу, игра, риалити, или нещо различно от филми въртяни по 1000 пъти. Освен това специално искам да кажа на БТВ, че не е нормално по БТВ Комеди в Събота вечер да дават кеч............#2gunfire

Безумен ти е коментара. Извинявай, но имам дете, което представи си в момента нямам на кого да оставя. Не мога да хукна по кръчмите, така че в този момент сериозно ме вълнува телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт