Btv и Nova що за безумие?

• 32 396
  • 691
  •   1
Отговори
# 75
Ами преди даваха латиноамериканските сериали,сега са турските,след това ще бъдат китайските и така нататък...за всеки влак си има пътници,вие ако искате не се качвайте.Никой не е дошъл у Вас и включил тв-то на Перла и  е казал ще гледаш това..всеки е свободен да прави каквото иска.И ще продължаваме да гледаме чуждите филми и сериали,докато нашите не направят нещо качествено и гледаемо,скоро няма да стане де. ooooh!
Иначе,че станаха много-много са,но това означава само,че има кой да ги гледа,ако нямаше,нямаше да да накупят по10-20 сериала.. Tired

# 76
Вчера дъщеря ми си дойде от училище и ми каза,че класната и коментирала възмутено, че покрай филма "Перла" много родители-българи са си кръстили децата Мехмед или Инджи.

Стига бе, това е лудост вече, направо ужас, Мехмед или Инджи..... #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 77
Каква е разликата между турци , негри и китайци ? Всички са хора на този свят имат достойнство и не виждам нищо срамно в това да си избереш каквито искаш имена за децата ти. Дали ще се казва Мехмед или Михаил не е ли все тая ? Как ще претендираме за цивилизовани със тъпото си расистко мислене.Тези били черни , другите турци. А ние по - хубави ли сме ? 

# 78
На който не му харесват да не ги гледа.На мен лично са ми интересни.Купуват турски,защото са по-евтини от латино-американските.

# 79
  • при Arctic Monkeys
Вчера дъщеря ми си дойде от училище и ми каза,че класната и коментирала възмутено, че покрай филма "Перла" много родители-българи са си кръстили децата Мехмед или Инджи.

Стига бе, това е лудост вече, направо ужас, Мехмед или Инджи..... #Crazy  #Crazy  #Crazy
и какво се изумявате? има достатъчно тъпи хора в тази държава. щом са достатъчно малоумни, за да си кръстят децата с арабски имена (ако са българи), си е техен  проблем. не мога абсолютно да ги мисля. след като мутрафоните, чалгарките и мутресите се издигат в култ, пример са за подражание и възторг, какво чудно има? я вижте в една тема като Звездни компромати, кои са най-коментирани и вълунващи целокупното човечество?

между другото, "Перла" е приличен семеен сериал, с красиви актьори и хубав интериор и сравнително интересен сюжет.

# 80
На който не му харесват да не ги гледа.На мен лично са ми интересни.Купуват турски,защото са по-евтини от латино-американските.
А стига бе, може ли? Аз мислех, че вече са задължителни.

# 81
  • при най-добрият мъж...
Че къде е разликата дали ще си кръстя щерката Инджи,Росарио или Никол например,като нито едно от имената не е българско?
Проблема е,че вместо да отстояваме националните си особености,ние се "прехласваме" по различни моди.
Всичко е добре,когато не се прекалява.
Аз харесвам турските сериали,но не ми харесва това надцакване в телевизиите.Може би наистина попрекалиха с бройката.

# 82
Това за имената е истина,но пък като им харесва защо не..ами ако турците говорят така,че никога не биха кръстили  детето си с бълг.име..А пък и много българи си кръщават децата на холивудските звезди като Саманта и т.н.,но просто Инджи явно Ви се струво много селско и затова.А и вие сте се настроили с/у тези сериали и не им даваде шанс,а от тях има какво да се учи,повярвайте ми..Ами ако всеки мислеше като Вас,то направо да почваме 3-та световна,защото сме различни.. #2gunfire

# 83
Момичета, прибирайте пистолетите. Всеки да гледа каквото си иска.
Обаче ми е много интересно, феновете на турските сериали, как ще ги следят, като Перла и Незабравима ще се дублират по Нова и Бтв??? Laughing

# 84
И не само..почва нов по БТВ като свърши Перла-превежда се като Забранена любов! Peace и то се в 20.00 часа...човек да не може да избира..тццц

# 85
  • На морето!
Ох много ме е яд и мен. Не ми казвайте, моля, че няма разлика дали ще гледам Хорейшио или Хасан! Толкова ли ни обедня към емоции животът, че се налага да гледаме разни сапунки тип иди си-ела си, убий ме- обичам те, за да задоволим емоционалните си нужди? Rolling Eyes

# 86
За мен е безумие в Събота вечер да няма едно шоу, игра, риалити, или нещо различно от филми въртяни по 1000 пъти. Освен това специално искам да кажа на БТВ, че не е нормално по БТВ Комеди в Събота вечер да дават кеч, както и 4 поредни часа, нищо друго освен сериала Ало, Ало. Еми сменете си програмните директори, или още по- добре... застреляйте ги. #2gunfire

# 87
Освен по BTV  и по NOVA започват турските сериали в праймтайма и то цели 2 часа- Възмутена съм! И аз гледам сериали за уплътняване на времето \защото съм по майчинство\, но чак пък толкоз!!! И това по националните медии  #2gunfire. Накъде вървим, това нормално ли е? newsm78 newsm78

И защо да не ги дават newsm78Кажи ми поне един бг.съвременен сериал,който да учи на ценности,да възпитава.Имаше едно време.Нашите артисти не знаят как да играят като дървета са-всичко е толкова изкуствено.Турските не показват пошлотии,мръсотии,лигавщини и убийства.Не съм чула една грозна или неприлична дума в тях.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 09:37 от LYLY

# 88
Не търсете вината само в програмните директори.
Добрите и нови сериали струват торби с пари. За да ги похарчи, програмният директор съгласува бюджет. И съгласно този бюджет отива и пазарува.
На моменти ми липсва Ефир 2..имаха много балансирана програма, и филмите, които излъчваха по онова време са съпоставими с някои от сегашните образци за добро програмиране.
Струва ми се, че специално Бтв се интересува само от рекламните обеми.
За Нова тв...и те са тръгнали натам.
Тотално обезличаване, много пълнеж, и реклама,реклама,реклама.. Tired

# 89
За мен е безумие в Събота вечер да няма едно шоу, игра, риалити, или нещо различно от филми въртяни по 1000 пъти. Освен това специално искам да кажа на БТВ, че не е нормално по БТВ Комеди в Събота вечер да дават кеч, както и 4 поредни часа, нищо друго освен сериала Ало, Ало. Еми сменете си програмните директори, или още по- добре... застреляйте ги. #2gunfire

Peace Мдааа, а аз пускам тв-то обикновенно на нея, там колкото да ми говори нещо, и снощи бях разочарована, пък и петък също имаше кеч.....А за ало ало, направо смърт с гъби.....
Преди гледах фокс лайф, но и те са пълна скръб, едно и също се върти от 2 години, от толкова кабеларки няма нищо за гледане, затова напоследък все по често гледам дискафъри, анимал планет или NG  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт