Btv и Nova що за безумие?

• 32 391
  • 691
  •   1
Отговори
# 60
Като чета някои постове оставам с впечатлението, че само с Кончаловски и Тарантино сте закърмени. Мода някаква стана да се спори за сериали. Колкото си по-харт и по-против, толкова си по-Ентелегентен.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 61
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

В следобедните часове - не ми пречат, но вечер - нагласата е друга.

вечер ТВОЯТА нагласа може би е друга. На много хора нагласата е точно за тези сериали вечер. Повярвай, НА МНОГО ХОРА
Откога, diziler, я придобиха тази нагласа, откога? И не се връщай при Изаура и Касандра.
Ами другите МНОГО ХОРА, които я нямат тази нагласа, какво правят?
Има много хора, които нямат кабелна телевизия. Ами, представи си, погледа им се някоя вечер филм или просто телевизия, в нормалното време за това - 20.00-21.00 ч. Обаче попадат на 73 епизод на Листопад - филм, който досега не са гледали и не разбират какво се случва.

# 62
  • Пловдив

Да живее етническата непоносимост. Joy Joy JoyИ после да не се чудим защо сме смешни в очите на другите европейски народи.
Я ми кажи в коя друга европейска държава излъчват по 10 турски сериала по най-гледаните канали  Whistling
Няма такава, даже и един не гледат, там хората не се връзват на подобни манипулации ooooh!
Ако не ни бяха заляли с тези бози, тази тема сега нямаше да я има, просто ни идват в повече, та чак и петиция хората направиха: http://svejo.net/home/link_summary/378767-PETICIQ-Ne-na-turskite … elevizionen-efir-

# 63
  • София

Да живее етническата непоносимост. Joy Joy JoyИ после да не се чудим защо сме смешни в очите на другите европейски народи.
Я ми кажи в коя друга европейска държава излъчват по 10 турски сериала по най-гледаните канали  Whistling
Няма такава, даже и един не гледат, там хората не се връзват на подобни манипулации ooooh!
Ако не ни бяха заляли с тези бози, тази тема сега нямаше да я има, просто ни идват в повече, та чак и петиция хората направиха: http://svejo.net/home/link_summary/378767-PETICIQ-Ne-na-turskite … elevizionen-efir-
Как , излъчват и още как по  никому неизвестен немски кабелен  канал, но се излъчват на юг , т.е. в арабския свят Laughing Laughing Laughing Laughing

# 64
  • Перник
А какво трябва да дават? Може би Биг Брадър или Цената на Истината, или подобни "стойностни" продукции.
Дистанционното винаги ми е под ръка Peace

# 65
  • Пловдив

Как , излъчват и още как по  никому неизвестен немски кабелен  канал, но се излъчват на юг , т.е. в арабския свят Laughing Laughing Laughing Laughing
Арабския свят не е Европа, там  да си гледат колкото щат Mr. Green
В Италия, Англия, Холандия и Австрия няма такова нещо, само ние им купуваме бозите Tired
nadiad79, от Перла и Листопад пък хептен нищо няма да научите, само ще си загубите времето Laughing

# 66
... В Италия, Англия, Холандия и Австрия няма такова нещо, само ние им купуваме бозите Tired
...

Защото това се гледа все пак. Нико Тупарев (като ощетена страна) беше дал за сравнение цената на един епизод на Перла и парите, които ще получи телевизията от реклама за двата часа  Laughing Кой Тарантино ще докара толкова пари на телевизията? Колко хора ще го гледат този Тарантино?
На много хора още не им е ясно, че съветското време, когато телевизията възпитаваше с бюджет от вашите данъци, е свършило. Сега телевизията забавлява, защото никой няма да плаща за да го възпитават, хората вече искат друго.

# 67
Който е против тези сериали да не ги гледа ,много хора ги гледат Laughing Grinning Laughing

# 68
  • София

В Италия, Англия, Холандия и Австрия няма такова нещо, само ние им купуваме бозите Tired
nadiad79, от Перла и Листопад пък хептен нищо няма да научите, само ще си загубите времето Laughing
Напротив тези  филми  ще те научат на много да цениш   родителите си, да лягаш до мъж  със закопчана до горе пижама, да слушаш тате и мама когато ти се бъркат в личния живот и не на последно място ще те научат , че непорочното зачатие е нещо напълно възможно и много морално Grinning

# 69
Ако можеше някак си да се абстрахираме от факта, че са турски, а да речем ... южноджибутски. Е, нормално ли е българска национална тв да излъчва по цял ден южноджибутски сериали.

# 70
  • Пловдив

Напротив тези  филми  ще те научат на много да цениш   родителите си, да лягаш до мъж  със закопчана до горе пижама, да слушаш тате и мама когато ти се бъркат в личния живот и не на последно място ще те научат , че непорочното зачатие е нещо напълно възможно и много морално Grinning
dmaria, ти нещо се повреди бе жена, това да не е от руското вляние Joy

# 71
  • София
Е не аз  станах супер гледач на турски сериали, даже ми идват малко  и съм много обогатена вече GrinningКакво руско кино , каква ти руска класика при наличието на толкова стоиностни  турски сериали Simple Smileдайте ми още и още Joy

# 72
Аз пък предпочитам да гледам турски сериали пред екшъните с насилие по Диема, които са любими на мъжо, дори звука им не мога да понасям. То си ми личи и от подписа де.

# 73
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

В следобедните часове - не ми пречат, но вечер - нагласата е друга.

вечер ТВОЯТА нагласа може би е друга. На много хора нагласата е точно за тези сериали вечер. Повярвай, НА МНОГО ХОРА

Вярвам, след като тогава ги излъчват. Вярвам, но ме дразни МЕН.

Който е против тези сериали да не ги гледа ,много хора ги гледат Laughing Grinning Laughing

Благодаря, че ни светна - правя го. Не ги гледам.

# 74
Аз ги гледам, харесвам много част от тях, но наистина са в по-голяма доза, отколкото и любителите и "мразителите" Mr. Green могат да поемат! Просто и 2-те телевизии са малоумни........

Общи условия

Активация на акаунт