Btv и Nova що за безумие?

• 32 654
  • 691
  •   1
Отговори
# 120
Стана ми  любопитно тези сериали ни учат как да мием краката на мъжовете си ли Grinning, уф добре , че моят сам прави това нещо.
Охоооо, нямаш си и представа на какви работи учат  Mr. Green
Гледай Пълна Лудница, там ги правят 1 към 1, но комично. Умирам от смях на уж сериала им Сакъз  Grinning

# 121
За съжаление dmaria e много права  Sad
С всеки изминал ден се убеждавам, че българите са ужасно лесни и податливи към манипулация. Трябваха ни пет турски сапунки, за да ни накарат да си пожелаваме Добър Апетит на всяка хапка, да целуваме ръка на свекъра и свекървата и да мием краката на мъжете си. Е...и нравите, е...и обичаите. Но явно, че българката предпочита това, пред ходенето по ресторанти, барове и кино, както и носенето на секси дрехи и бельо. Току виж новата мода станала забрадката и фереджето  Sick

Права си liana** - още в началото, когато започнаха да излъчват турски сериали бях изумена от страстта и ненаситността, с която някой от колежките ми (българки) попиваха турската култура. Музика, обичаи, история, започнаха да учат турски.... аз все още не мога да повярвам. Сякаш цял живот това са чакали и нищо друго не е успяло да ги трогне толкова много, както турската реалност.

# 122
Права си liana** - още в началото, когато започнаха да излъчват турски сериали бях изумена от страстта и ненаситността, с която някой от колежките ми (българки) попиваха турската култура. Музика, обичаи, история, започнаха да учат турски.... аз все още не мога да повярвам. Сякаш цял живот това са чакали и нищо друго не е успяло да ги трогне толкова много, както турската реалност.
Колко му трябва на човек - 40 минути с Мехмед и смисъла на живота е намерен  Mr. Green

# 123
# 124
  • София
С всеки изминал ден се убеждавам, че българите са ужасно лесни и податливи към манипулация. Трябваха ни пет турски сапунки, за да ни накарат да си пожелаваме Добър Апетит на всяка хапка, да целуваме ръка на свекъра и свекървата и да мием краката на мъжете си. Е...и нравите, е...и обичаите. Но явно, че българката предпочита това, пред ходенето по ресторанти, барове и кино, както и носенето на секси дрехи и бельо. Току виж новата мода станала забрадката и фереджето  Sick

То па една култура, добре , че са съсипали византийската  култура и нещо им е поостанало в азиатските глави, та да имат някой и друг писател , то не , че на Запад са чували за някой друг освен за Орхан Памук, но.....И сега всичката тази лъскавина, която показват е само за да додрапат до ЕС, ама  през крив макарон ще  го гледат Simple Smile

# 125
  • Има много детски смях.
Вчера от любопитство се насилих да гледам 2 мин. от новата боза по НТВ.
Предпочитам Робинята Изаура, честно.

# 126
Стана ми  любопитно тези сериали ни учат как да мием краката на мъжовете си ли Grinning, уф добре , че моят сам прави това нещо.
Гледай Пълна Лудница, там ги правят 1 към 1, но комично. Умирам от смях на уж сериала им Сакъз  Grinning

"Мараба курвалър" - в превод "Здравей, красавице" и други подобни. Много ме радват, за разлика от оригинала на Сакъз.

# 127
  • София

"Мараба курвалър" - в превод "Здравей, красавице" и други подобни. Много ме радват, за разлика от оригинала на Сакъз.

Моят  фаворит е х-й торба Joy"Сакъз "е върха

# 128
И аз снощи се потресох ( за сетен път)  Close Close Close
Два епизода от поредната турска боза в прайм тайма  на Нова, а и на всичкото отгоре в неделя  #Cussing out
Не стига това, ами и всеки делничен ден щели да го дават  Sick

Ъъъ, и в нашето семейството се изумихме, какво да гледаме по това време ???? Ужас

# 129
Стана ми  любопитно тези сериали ни учат как да мием краката на мъжовете си ли Grinning, уф добре , че моят сам прави това нещо. Обаче ще трябва да внимавам  дали снахите ще мият краката на синковците, дано  снахиците да са гледали  турски сериали Joy. А ръка на свекърите айде  моля, аз целувам само мама и  тате Simple Smileи изобщо ако  чака някой сериал да го учи как се обичат родители  пиши го бЕгал.Да  културата и изкувството променят хората , обикновено към по добро, но не и сапунките  пък и били те направени с много пари, еле пък турските Simple Smile

Ти само виж в съседната тема с какъв жар се описва всяка серия, че и аватари с героите са си насложили.

# 130
Имаше една тема наскоро за хората от провинцията и столичани. Там можех да поясня на всички, че няма нужда да се горещят толкова, защото така или иначе сме на път да станем турска провинция.  Mr. Green

# 131
  • Пловдив
Аааа, Сакъз и аз го гледам, не знам как ги мислят тези фрази  Laughing
За всички, които им е писнало от турските бози, може да подпишете тази петиция Hug
http://bgpetition.com/seriali-ne/index.html

# 132
  • София
Аааа, Сакъз и аз го гледам, не знам как ги мислят тези фрази  Laughing
За всички, които им е писнало от турските бози, може да подпишете тази петиция Hug
http://bgpetition.com/seriali-ne/index.html
Подписах Simple SmileИма интересни мнения, не , че на някой му пука, че има и много хора на които тези филми не се харесват. Ние пак  добре, че си имаме кабеларка, но баба Гицка какво да прави  с 2-3 телевизионни канала.

# 133
Е, това вече никъде, ама никъде го няма. Очаквам до 6 месеца, целодневно излъчване на турски сериали по Нова и БТВ.
Няма такова друго безумие в българския ефир. Спират аржентинските сериали и пускат турските.
Към списъка с телевизии, страдащи от турска мания може да добавим и Диема Фемили.
Аз да си излача болката, понеже във форума им така и няма кой да ти отговори.
Той е просто формалност, нищо повече. Четох, че програмния им директор бил за уволнение, но според мен няма да е лошо да спрат цялата телевизия. През два дни е смяна на часовете на сериали, спиране на едни и пускане на нови.
Ту дават " Падре Корахе", ту го спират и същото в един безкраен цикъл.
Отказвам се да гледам тази телевизия, дано им остане аудитория, че както са я подкарали всички на принципа:
Една овца тръгне и всички останали я следват.
Все едно сме някакви малоумни същества и каквото ни пуснат, това гледаме.

# 134
Уж не гледате,а знаете в кой филм какво се случва,а smile3532
Толкова години гледахме латино-американски филми и сега голямата работа станало,че са пуснала няколко турски сериала.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт